CHAT MED OSS

  Smart kvalitets ryggsekker til mange formål.

  Du finner ryggsekker fra Boxer, Axelsen & Søn, Travelite, The Monte og ikke minst Reisenthel, som også har en versjon av en forretningsmodell i det store utvalget. En god ryggsekk er veldig praktisk å ha med seg på tur når man skal gå mye. Det kan enten være til proviant, til bruk på utflukten eller som skolesekk eller ryggsekk.

  Ryggsekker: Les mer nedenfor

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Ekstra plass til datamaskinen

  Flere modeller kan også ha plass til en datamaskin, noe som må sies å være ganske smart i disse dager. Finn og kjøp din nye kvalitetsryggsekk hos Regovs allerede i dag. Vi har garantert en modell som passer akkurat dine behov.

  Ryggsekk i flere størrelser og fasonger

  De smarte ryggsekkene finnes i mange størrelser og fasonger. Sekken kan brukes som skolesekk til deg selv eller barna. I tillegg til å bruke dem som skolesekk, kan du også bruke dem som dataveske. Posene kan ikke bare brukes til skolebruk, men de kan også brukes når du skal ut og gå tur i naturen. De fleste veskene er romslige og de har plass til nesten alt. Hos oss har vi ikke bare store vesker, men vi har også små sekker, for dere som ikke bærer så mye. De små ryggsekkene tar ikke så mye, men de har store rom, så det er plass til alt! Ryggsekkene finnes i kvadratiske, avlange og trekantede former.

  Ryggsekker i regnbuens farger

  Ryggsekkene finnes i alle regnbuens farger – og mer til! De finnes i standardfargen sort, men noen ganger kan man bli litt lei av en svart ryggsekk. Derfor er det bra at vi har flere farger på hyllen som du kan velge mellom. Vi har fargene blå, rød, oransje, grå og mange flere. Ønsker du en ryggsekk som kombinerer to eller flere farger, har vi dem også. Du kan få prikkete vesker, stripete og andre typer fargekombinerte vesker.

  Tilbehør til ryggsekker

  Sekken er en veske som kan bæres på rygg og hofte ved hjelp av skulderstropper og eventuelt hoftebelte. Ryggsekker gir en meget god vektfordeling og dermed skåner du ryggen og du har begge hender fri.Hos Regovs.no har vi ryggsekker i flere forskjellige størrelser og materialer, som skinn og nylon, avhengig av hva ryggsekken skal brukes til. Mindre nylonsekker er mye brukt til skolesekker, dagsryggsekker eller til fotturer. Nylonryggsekker er også flotte for sykling. Til reiser brukes Pascafe-typene med de innsydde ståltrådene, noe som gjør at de ikke kan klippes opp, og samtidig har de også en RFID-sikret lomme for å beskytte mot identitetstyveri. De er også veldig gode som IT-vesker.

  På fotturer brukes ryggsekker, som fungerer som et sammenleggbart hjem.

  De flotte skinnsekkene brukes av bl.a. forretningsfolk for transport av datamaskiner og annet kontorutstyr. Men de har en veldig god allround bruk og er veldig vakre å se på og de blir penere med årene når de får patina. Kjøper du en slik, har du en ryggsekk for livet..

  De små skinnryggsekkene brukes som vanlige damevesker for kvinner som foretrekker å ha hendene fri når de beveger seg.

  Bæresystemene på ryggsekker er utviklet gjennom vitenskapelige studier og tester av anatomi, vektfordeling og bærekomfort.

  De aller fleste ryggsekker er ergonomisk og anatomisk utformet, d.v.s. at bæreselene er innebygd i selve ryggen med forskjellig polstring.

  De fleste ryggsekker justeres i skulderstroppene etter rygglengde. Barneryggsekker passer for barn og er ikke små ryggsekker for voksne. Damemodellene er vanligvis litt kortere i ryggen enn herrenes, de er også tilpasset den kvinnelige anatomien med smalere skuldre og kortere rygg.

  Trekking, tursekker og dagsekker

  En fottur på 2 dager krever minimum ryggsekk på 50 l. En tommelfingerregel sier at en ryggsekk maks. kan veie ¼ av hele bagasjen, og at du kun kan ha med deg ⅓ av transportørens egen vekt dersom du ikke har trent. Du må bære slik at vekten fordeles stort sett på hofter, ben og føtter, slik at ryggen ikke blir overbelastet. Når sekken er riktig justert fordeles 60 - 70 % av vekten på hoftene.

  Materialer og merker

  Alle Regovs.no ryggsekker er av kvalitet og laget av solide lette polyester- og nylonprodukter. De kan alle tørkes av med en fuktig klut.

  Skinnryggsekker er laget av det beste kalveskinn og flere av ryggsekkene er laget av bærekraftig vegetabilsk garvet kalveskinn.

  Regovs.no fører følgende merker:

  Skinnryggsekker: Belsac, Pia Ries, The Monte, Treats, Pia Ries

  Ryggsekker i nylonmaterialer: Boxer, Pacsafe, Reisenthel, Sea to Summit og Travelite.

  Ny ryggsekk til skolen eller videregående

  Det finnes ikke noe bedre enn en god sekk til skolebruk eller en praktisk sekk for studier på videregående. Det skal helst være plass til både bøker, mapper, datamaskin eller nettbrett. En ryggsekk som kan utvide seg og dermed har ekstra plass er en spesielt egnet ryggsekk for skole eller videregående. Vi kan anbefale ekspansjonsryggsekkene fra Belsac eller utvidelsesryggsekken fra Boxer, alle av god kvalitet og til en god pris. Trenger du en fin første ryggsekk til skole/barn, kan Regovs anbefale ryggsekkene fra Reisenthel på det varmeste, som både har en behagelig bryststropp, polstrede skulderstropper og er utstyrt med bakovervendte reflekser. Regovs har også et stort utvalg av Reisenthels allround-sekk. Og ønsker du en skinn- eller skinnryggsekk til skolebruk kan vi anbefale ryggsekkene fra både Corium, Belsac og The Monte. 

  Reise verden rundt med en god ryggsekk

  Skal du reise enten med tog, buss, bil eller fly, er det alltid veldig praktisk å ha med seg en ryggsekk. På toget er det enkelt å ha sekken på ryggen som en ekstra bag. Med buss og bil er det greit å kunne ta med seg en sekk som inneholder litt klær, vann og forfriskninger, slik at man kan ta med seg sekken ved et stopp ved en attraksjon og på korte turer. Til flyturen har Regovs en populær liten ryggsekk fra Travelite som kan brukes som håndbagasje nr. 2 på kun 35 X 20 X 20 cm.

  Ta med deg en god sekk på skiferier og skiturer

  Er du på vei til Alpene, Norge, Sverige eller et annet sted på skiferie, kan vi anbefale en god dagstursekk med bryststropp fra Travelite. i basisserien. Alle som har gått på ski før vet at det er helt fantastisk å ha med seg en sekk i bakken med litt kjeks, frukt, varm sjokolade, te eller kaffe. Det lar deg også ta med et par tørre sokker og votter. Til skiturer anbefaler Regovs en ryggsekk med godt polstrede skulderstropper og bryststropp.

  Nyt utflukten med en ny ryggsekk for bussturer og fotturer

  Utflukter er en fantastisk ting. Det kan være at du er med skole, jobb eller familien på utflukt. En god utflukt inkluderer også en ryggsekk med niste, klær, penger, telefon, en kortstokk, en paraply og en regnfrakk. Med en godt pakket sekk er du klar for en dagstur med venner med buss eller på fottur. En god ryggsekk fra Travelite, Reisenthel eller Pacsafe med polstring på rygg og skulderstropper og bryststropp anbefales til fotturer med mer.

  En god trygg ryggsekk fra Pacsafe

  Er du på jakt etter en sikrere og mer komfortabel ryggsekk som er vanskelig å stjele og stjele fra, er det definitivt en ryggsekk fra pacsafe du må ha, det er RFID-safe rom, ståltråd i stroppene og sydd inn i stoffet slik at den kan ikke klippes og skjæres hull i. De har ofte bryststropp og supergod polstring. Regovs kan varmt anbefale en ryggsekk fra Pacsafe.

  La ryggsekker sitte godt på ryggen

  Som du har merket, er det mange forskjellige ryggsekker for mange forskjellige formål som du kan kjøpe hos oss.

  Det er viktig at du velger en sekk, skolesekk eller tursekk som passer stilen til den du er, men det er minst like viktig at du sørger for å finne den passende sekken av ovennevnte type eller en annen type som sitter godt på ryggen.

  Tross alt er kroppene våre veldig forskjellige, så sekken som passer perfekt på en person passer kanskje dårlig på den neste.

  Og du trenger ikke bekymre deg for selv de små tingene som burde plage deg med en ryggsekk, for de små problemene kan ende opp med å forårsake permanente urenheter på kroppen din.

  Så når du har kjøpt ryggsekk hos oss i Regovs, haster det at du prøver vesken eller sekken og ser hvordan det føles å ha den på.

  Her kan du legge noen av tingene i den som du forventer å ha i sekken: Husk at du ikke skal overfylle sekken eller legge ting slik at de "stikker" i ryggen, eller du ender opp med å bære mer enn det ens. rygg og skuldre tåler.

  Selv om du kanskje opplever at sekken ikke passer perfekt, kan mange sekker og vesker i vårt utvalg justeres slik at de passer kroppen din bedre.

  Derfor kan det være et godt tips å gjøre posen litt større, slik at den ender opp med å passe bedre til kroppen din.

  Vær forsiktig med å bære en sekk over kun én skulder hvis den er ment å slenges over begge skuldrene, og ikke legg ting i sekken som kan bli skitten med mindre du er sikker på at du har pakket det hele trygt og forsvarlig.

   

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Modell:
  Type:
  Størrelse: