CHAT MED OSS

  Ryggsekk og ryggsekker av høy kvalitet til jobb, skole, reiser og fotturer

  Vi har fine ryggsekker i høy kvalitet til mange forskjellige formål. Hos oss finner du ryggsekker fra Boxer, Axelsen & Son, Travelite, The Monte, Corium og ikke minst Reisenthel, som også har en versjon av en forretningsmodell i vårt store sortiment. En god ryggsekk er veldig praktisk å ha med seg på fotturen når du skal gå mye. Den kan enten brukes til proviant, til utflukten eller som skolesekk eller jobbsekk. Når det kommer til reiser, er den riktige ryggsekken ikke bare en bekvemmelighet, men en nødvendighet. Enten du er på en lengre utenlandsreise, planlegger en helgetur eller bare tar en kort busstur gjennom byen, kan en god ryggsekk gjøre hele forskjellen. Studenter kjenner også til verdien av en solid ryggsekk når bøker, laptops og skolemateriell skal fraktes fra klasse til klasse. For de som pendler til jobb, kan ryggsekker være et mer ergonomisk alternativ til tradisjonelle vesker. En daypack som er lett og romslig, er spesielt praktisk for de som bare trenger å bære dagens essensielle ting.

  Ryggsekker: Les mer nedenfor

  ryggsekker

  Ryggsekk og ryggsekker med ekstra plass til datamaskinen

  Flere modeller av våre ryggsekker har plass til datamaskin, noe som må sies å være ganske smart i disse dager. Finn og kjøp din nye kvalitetsryggsekk hos Regovs allerede i dag! Vi har garantert en modell som passer akkurat dine behov.

  Ryggsekk og ryggsekker i flere størrelser og fasonger

  De smarte ryggsekkene finnes i mange størrelser og fasonger. Sekkene kan brukes som skolesekk til deg selv eller barna. I tillegg til å bruke dem som skolesekk, kan du også bruke dem som dataveske. Ryggsekkene kan ikke bare brukes til skole og studier, men de kan også brukes når du skal på fottur i naturen. De fleste ryggsekkene er romslige og har plass til alt mulig. Hos oss har vi ikke bare store sekker, vi har også små ryggsekker for deg som ikke har så mye å bære. De små ryggsekkene tar ikke så stor plass, men de har store rom innvendig med plass til alt du måtte trenge å ha med deg. Ryggsekkene finnes i firkantede, avlange og trekantede former.

  Ryggsekk og ryggsekker i alle regnbuens farger

  Ryggsekkene finnes i alle regnbuens farger – og mer dertil! Standardfargen på ryggsekkene er sort, men noen ganger kan man bli litt lei av en svart ryggsekk. Derfor er det bra at vi har flere farger på hyllen å velge mellom. Vi har fargene blå, rød, oransje, grå og mange flere. Ønsker du en ryggsekk som kombinerer to eller flere farger, har vi dem også. Du kan få prikkete ryggsekker, stripete ryggsekker og andre typer fargekombinerte ryggsekker.

  ryggsekker

  Ryggsekk og ryggsekker og tilbehør

  Ryggsekken er en veske som kan bæres på rygg og hofte ved hjelp av skulderstropper og eventuelt hoftebelte. Ryggsekker gir en meget god vektfordeling og dermed skåner du ryggen og har samtidig begge hender fri. Hos Regovs.no har vi ryggsekker i flere forskjellige størrelser og materialer, som skinn og nylon, avhengig av hva ryggsekken skal brukes til. Mindre nylonsekker er mye brukt til skolesekker, dagsryggsekker eller til fotturer. Nylonryggsekker er også flotte for sykling. 

  Til reiser bruker du Pacsafe-typene, som har innsydde ståltråder for at de ikke skal kunne klippes opp, samt en RFID-sikret lomme for å beskytte mot identitetstyveri. De egner seg også veldig godt som IT-vesker.

  På fotturer bruker du ryggsekker som fungerer som et sammenleggbart hjem.

  De flotte skinnsekkene brukes av blant annet forretningsfolk til å bære datamaskiner og annet kontorutstyr i. Men de egner seg godt til allsidig bruk og er veldig fine å se på – og de blir bare finere med årene ettersom de utvikler patina. Kjøper du en, har du en ryggsekk for livet!

  De små skinnryggsekkene brukes vanligvis som damevesker av kvinner som foretrekker å holde hendene fri mens de er på farten.

  Ryggsekkenes bæresystem er utviklet gjennom vitenskapelige studier og tester av anatomi, vektfordeling og bærekomfort.

  De aller fleste ryggsekker er ergonomisk og anatomisk utformet, det vil si at bæreselene er innebygd i selve ryggen med forskjellig polstring.

  De fleste ryggsekker justeres i skulderstroppene etter rygglengde. Barneryggsekker passer for barn og er ikke små ryggsekker for voksne. Damemodellene er vanligvis litt kortere i ryggen enn herrenes, de er også tilpasset den kvinnelige anatomien med smalere skuldre og kortere rygg.

  Ryggsekk og ryggsekker til fotturer og trekking

  En fottur på to dager krever minimum en ryggsekk på 50 liter. En tommelfingerregel sier at en ryggsekk maksimalt kan veie en fjerdedel av hele bagasjen, og at du kun kan ha med deg en tredjedel av bærerens egen vekt dersom du ikke har trent. Du må bære slik at vekten hovedsaklig fordeles på hofter, ben og føtter, slik at ryggen ikke blir overbelastet. Når ryggsekken er riktig justert fordeles 60-70 % av vekten på hoftene.

  ryggsekker

  Ryggsekk: Materialer og merker

  Alle ryggsekker hos Regovs.no er av høy kvalitet og laget av solide, lette polyester- og nylonprodukter. De kan tørkes av med en fuktig klut.

  Våre ryggsekker i skinn er laget av det beste kalveskinn og flere av ryggsekkene er laget av bærekraftig, vegetabilsk garvet kalveskinn.

  Regovs.no fører følgende merker:

  Skinnryggsekker: Belsac, Pia Ries, The Monte, Treats

  Ryggsekker i nylonmaterialer: Boxer, Pacsafe, Reisenthel, Sea to Summit og Travelite.

  Ryggsekk og ryggsekker til skole og studier

  Det finnes ikke noe bedre enn en god ryggsekk til skolebruk eller en praktisk sekk for studier på videregående. Ryggsekken skal helst ha plass til både bøker, mapper, datamaskin og nettbrett. En ryggsekk som kan utvide seg, og dermed har ekstra plass, er en spesielt egnet ryggsekk for skole eller videregående. Vi kan anbefale ekspansjonsryggsekkene fra Belsac eller utvidelsesryggsekken fra Boxer, alle av god kvalitet og til en god pris. Trenger du en fin første ryggsekk til skole/barn, kan Regovs anbefale ryggsekkene fra Reisenthel på det varmeste, som både har en behagelig bryststropp, polstrede skulderstropper og er utstyrt med bakovervendte reflekser. Regovs har også et stort utvalg av Reisenthels allround-sekker. Og ønsker du en skinn- eller skinnryggsekk til skolebruk kan vi anbefale ryggsekker i skinn fra både Corium, Belsac og The Monte. 

  Ryggsekk og ryggsekker du kan reise verden rundt med

  Skal du reise enten med tog, buss, bil eller fly, er det alltid veldig praktisk å ha med seg en ryggsekk. På toget er det enkelt å ha sekken på ryggen som en ekstra bag. Med buss og bil er det greit å kunne ta med seg en ryggsekk som inneholder litt klær, vann og forfriskninger, slik at man kan ta med seg sekken ved et stopp ved en attraksjon og på korte turer. Til flyturen har Regovs en populær liten ryggsekk fra Travelite som kan brukes som håndbagasje nr. 2 på kun 35 X 20 X 20 cm.

  Ryggsekk og ryggsekker til skiferier og skiturer

  Skal du på skiferie til Alpene eller på fjellet i Norge, Sverige eller andre steder, kan vi anbefale en god dagstursekk med bryststropp fra Travelite. Alle som har gått på ski vet at det er helt fantastisk å ha med seg en sekk i bakken med litt kjeks, frukt, varm sjokolade, te eller kaffe. Det lar deg også ta med et par tørre sokker og votter. Til skiturer anbefaler Regovs en ryggsekk med godt polstrede skulderstropper og bryststropp.

  Ryggsekk og ryggsekker til utflukter

  Utflukter er en fantastisk ting. Det kan være at du er med skolen, jobben eller familien på utflukt. En god utflukt inkluderer også en ryggsekk med niste, klær, penger, telefon, en kortstokk, en paraply og en regnfrakk. Med en godt pakket ryggsekk er du klar for en dagstur med venner med buss eller på fottur. En god ryggsekk fra Travelite, Reisenthel eller Pacsafe med polstring i ryggen samt skulderstropp og bryststropp anbefales til fotturer med mer.

  Ryggsekker med ekstra sikkerhet fra Pacsafe

  Er du på jakt etter en sikrere og mer komfortabel ryggsekk som det er vanskelig å stjele fra, er det definitivt en ryggsekk fra Pacsafe du skal ha. Den har RFID-sikre rom, ståltråd i stroppene og sydd inn i stoffet, slik at det ikke går an å klippe eller skjære hull i den. De sikre ryggsekkene har ofte bryststropp og supergod polstring. Regovs kan varmt anbefale en ryggsekk fra Pacsafe.

  Ryggsekk og ryggsekker som sitter godt på ryggen

  Som du har merket, kan du kjøpe mange forskjellige ryggsekker for mange forskjellige formål hos Regovs.no.

  Det er viktig at du velger en ryggsekk, skolesekk eller tursekk som passer din egen stil, men det er minst like viktig at du sørger for å finne en ryggsekk som sitter godt på ryggen din.

  Tross alt er kroppene våre veldig forskjellige, så sekken som passer perfekt på en person passer kanskje dårlig på en annen.

  Med en ryggsekk som sitter bra trenger du ikke å bekymre deg for belastningsskader og annet som kan forårsakes av en ryggsekk som ikke sitter som den skal.

  Så når du har kjøpt ryggsekk hos oss i Regovs, haster det at du prøver vesken eller ryggsekken og ser hvordan det føles å ha den på.

  Test med å legge noen av tingene i den som du forventer å ha i sekken: Husk at du ikke skal overfylle sekken eller legge ting slik at de stikker i ryggen, eller du ender opp med å bære mer enn det rygg og skuldre tåler.

  Selv om du kanskje opplever at sekken ikke passer perfekt, kan mange ryggsekker og vesker i vårt utvalg justeres slik at de passer kroppen din bedre.

  Derfor kan det være et godt tips å gjøre ryggsekken litt større, slik at den ender opp med å passe bedre til kroppen din.

  Vær forsiktig med å bære en sekk over kun én skulder hvis den er ment å bæres over begge skuldrene, og ikke legg ting i sekken som kan lekke og skade sekken, med mindre du er sikker på at du har pakket inn alt trygt og forsvarlig.

  Ryggsekker: Den ultimate følgesvennen i hverdagen og eventyret

  I en verden der bevegelse og allsidighet er nøkkelord, har ryggsekker blitt en integrert del av vårt daglige liv. Fra studenter som bærer bøker til skolen, til turgåere som utforsker naturens underverk, og bymennesker som søker praktisk oppbevaring på farten; en ryggsekk er mer enn bare en veske - den er en forlengelse av oss selv.

  Ryggsekkens historie

  Ryggsekken, som vi kjenner den i dag, har røtter som går flere tusen år tilbake. Primitive ryggsekker besto ofte av dyreskinn eller enkle stoffer som var festet til en stav. Disse tidlige konstruksjonene handlet mer om å bære større byrder over lengre avstander enn om komfort. Men med teknologiens fremgang og designinnovasjonene er dagens ryggsekker både komfortable og funksjonelle.

  Hvorfor velge en ryggsekk?

  Funksjonalitet: Ryggsekker er designet for å fordele vekten jevnt over skuldrene og ryggen, noe som reduserer belastningen og gjør det mulig å bære tyngre gjenstander over lengre avstander.

  Oppbevaring: Med flere rom og lommer muliggjør moderne ryggsekker organisert oppbevaring. Uansett om du trenger en lomme for din bærbare datamaskin, en holder for en vannflaske, eller små lommer for nøkler og lommebok, kan en ryggsekk oppfylle alle disse behovene.

  Allsidighet: Uansett om du går på skolen, jobber, vandrer, reiser eller bare tar en dagstur til byen, finnes det en ryggsekk som er spesielt designet for det formålet.

  Velg riktig ryggsekk for dine behov

  Å finne den rette ryggsekken kan virke overveldende med så mange alternativer på markedet. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å velge riktig:

  1. Formål: Først og fremst bør du bestemme hva du primært vil bruke din ryggsekk til. En tursekk er svært forskjellig fra en skolesekk eller en pendlerryggsekk.

  2. Størrelse: Avhengig av ditt behov, bør du vurdere ryggsekkens volum. Dette måles vanligvis i liter. For eksempel vil en kort dagstur kreve en mindre ryggsekk enn en ukes lang reise.

  3. Materiale: Velg et slitesterkt materiale som passer ditt formål. Vannavvisende materialer som nylon og polyester er gode for utendørs aktiviteter.

  4. Komfort: Sørg for at ryggsekken har polstrede skulderstropper, og for tursekken, en hoftebelte for å fordele vekten.

  Konklusjon

  En ryggsekk er mer enn bare en praktisk gjenstand; den er en pålitelig reisekamerat, en beskytter av dine verdifulle eiendeler og et uttrykksmiddel. Med riktig ryggsekk kan du enkelt kombinere funksjonalitet med stil. I en digital tidsalder der SEO (Search Engine Optimization) er konge, husk at "ryggsekk" er mer enn et søkeord – det er en livsstil. Så uansett om du er student, eventyrer eller en travel profesjonell, er en ryggsekk din ultimate følgesvenn.

  Noe annet du trenger til reisen? Se våre flotte reisetilbehør. Vi har også et stort utvalg a ryggsekker i skinn.