CHAT MED OSS
Kundeservice

  Travelite Basics Grå Ryggsekk / Dataveske - 22 L

  Populær
  Mix 3 - Spar 10%
  Travelite Basics Grå Ryggsekk / Dataveske - 22 L


  •  529,00 kr

  Farger:
  • Travelite Basics Grå Ryggsekk / Dataveske - 22 L
  • Travelite Basics Navy Ryggsekk / Dataveske - 22 L
  • Travelite Basics Lys Grå Ryggsekk / Dataveske - 22 L
  • Travelite Basics Bordeaux Ryggsekk / Dataveske - 22 L
  • Travelite Basics Brun Ryggsekk / Dataveske - 22 L
  • Travelite Basics Rosa Ryggsekk / Dataveske - 22 L
  • Travelite Basics Grønn Ryggsekk / Dataveske - 22 L
  Gaveinnpak.:
  Velg antall:

  Varenummer: KX-96308-05
  check Mengde på eget lager: +7


  Dataryggsekk / ryggsekk fra Travelite

  Denne ryggsekken fra Travelite veier kun 700 gram og har plass til en 15" bærbar PC - akkurat som den også har god plass til dine andre eiendeler, da den har mange fine rom og lommer.

  Utvendig

  • Farge: Grå
  • Dimensjoner: 31 X 45 X 16 cm (B X H X D)
  • Justerbare skulderstropper
  • Hank på toppen
  • 2 nettlommer i siden for f.eks. drikkeflasker
  • 2 glidelåsåpninger
  • 2 glidelåslommer
  • Bagasjestropp på baksiden av ryggsekken

  Innsiden

  • Volum: 22 L
  • Flere lommer
  • Maksimal størrelse på PC er 37 X 25 X 3 cm (B X H X D)
  • Polstret rom for laptop, macbook eller PC, maks. 15" datamaskin

  Mer informasjon

  • Vekt: 700 g
  • Materiale: Polyester
  • Serie: Basics
  • Merke: Travelite

  En virkelig god allround ryggsekk som passer til mange formål. Den er for eksempel god som skolesekk, tursekk, reisesekk, dataveske og som arbeidsveske. Ryggsekken er komfortabel med ergonomiske skulderstropper og ryggpolstring. Det er en bagasjestropp bak på sekken slik at den kan plasseres på en kabinvogn eller koffert. I siden er det lommer for drikkeflasker, slik at du kan ha vann for hånden en varm sommerdag. Sekken er utstyrt med et polstret datarom og lommer for telefon, penner og pass mm. Mange ryggsekker er i lignende design, men få har denne sterke prisen og kvaliteten. Kjøp din nye ryggsekk hos Regovs i dag. Travelite Basics serien er en super god serie med produkter som er både gode, ergonomiske og rimelige. Basics-serien er en serie som kontinuerlig utvikles og utvides av Travelite. Trenger du en god ryggsekk til skolen, reisen eller turen kan vi anbefale en av de mange ryggsekkene fra Travelite.

  Det tyske spesialistselskapet innen lett bagasje ble grunnlagt i 1949 og drives av 3. generasjon, som streber etter å utvikle bagasje som gjør det enklere og mer mobilt å reise for deg! Videre er Travelite stolt av å levere høykvalitetsprodukter og de beste materialene ved bruk av de nyeste produksjonsteknologiene.

  Grå ryggsekk: Dataryggsekk fra Travelite

  Denne grå ryggsekken fra Travelite er designet for å være både praktisk og stilig. Med en volum på 22 liter gir den god plass til din 15-tommers bærbare datamaskin, samt andre nødvendigheter. Travelite, et velkjent tysk merke siden 1949, er kjent for sine høykvalitets og lette vesker. Denne ryggsekken er intet unntak med sin lave vekt på bare 700 gram. Det er også verdt å merke seg at den har mange praktiske oppbevaringsrom og lommer for å holde tingene dine organisert. Denne grå ryggsekken er perfekt som skolesekk, reiseryggsekk, dataveske og arbeidsryggsekk, noe som gjør den til en virkelig god allround-ryggsekk. Dessuten er ryggsekken behagelig å bære takket være de ergonomiske skulderremmene og ryggstøtten.

  Grå ryggsekk: Utmerket oppbevaring og funksjoner

  Denne grå ryggsekken har utmerket oppbevaring og funksjoner som gjør den til en pålitelig følgesvenn i hverdagen. På utsiden er det to nettinglommer på sidene for drikkeflasker, to åpninger med glidelås og to lommer med glidelås. Inni er det flere lommer, inkludert et polstret oppbevaringsrom for en bærbar datamaskin, MacBook eller PC, opptil 15 tommer. Det er også flere lommer og seksjoner som hjelper deg med å holde eiendelene organisert og lette å finne.

  Grå ryggsekk: Materiale og kvalitet

  Denne grå ryggsekken er laget av slitesterk polyester som vil motstå daglig slitasje. Den grå fargen er både moderne og tidløs, noe som gjør at ryggsekken passer til de fleste antrekk og anledninger. Den er også utstyrt med en bagasjestropp på baksiden, slik at den kan festes på en trillekoffert eller reiseveske.

  Grå ryggsekk: Travelite-merket

  Travelite er et tysk selskap som har spesialisert seg på lette kofferter siden 1949. Det har blitt en betrodd partner for mange reisende og pendlere over hele verden. Denne grå ryggsekken er en del av Travelite Basics-serien, som tilbyr praktiske og prisgunstige løsninger for vesker for alle. Dessuten er Travelite stolt av å levere produkter av høyeste kvalitet, laget av de beste materialene og med de nyeste produksjonsteknikkene.

  Grå ryggsekk: Bruksområder

  Denne grå ryggsekken er ikke bare stilig, den er også utrolig funksjonell. Den er ideell som skolesekk, reise ryggsekk, dataveske og arbeidsryggsekk. I tillegg er ryggsekken behagelig å bære med ergonomiske skulderremmer og ryggstøtte, noe som gjør den til et utmerket valg for lange reiser eller pendling. Med en volum på 22 liter er det god plass til alle nødvendighetene dine.

  Grå ryggsekk: Kjøp din hos Regovs

  Forbedre hverdagen din med denne grå ryggsekken fra Travelite. Den er designet for å holde verdisakene dine trygge og organiserte. Uansett om du er på vei til skolen, jobben eller et annet sted, vil denne ryggsekken være din pålitelige følgesvenn. Ikke gå glipp av sjansen til å kjøpe den nye ryggsekken din hos Regovs i dag. Dessuten, ikke glem å utforske andre produkter fra Travelite, som Travelite Next Silver Aluminium Koffert, eller hvorfor ikke organisere nøklene dine med stil med Zeller Present Bambus Nøkkelboks, og hvis du trenger en mindre veske, kan du sjekke ut Fabrizio Svart Kabinveske.

  Grå ryggsekk: Oppsummering av fordeler

  Alt i alt er denne grå ryggsekken fra Travelite en utmerket investering for den moderne personen på farten. Den kombinerer funksjonalitet med stil og tilbyr en rekke praktiske oppbevaringsløsninger som hjelper deg med å holde eiendelene organisert og sikre. Kvaliteten og holdbarheten som denne ryggsekken tilbyr, sammen med merkets pålitelige rykte, gjør den til et opplagt valg for alle som trenger en pålitelig ryggsekk for daglig bruk.