CHAT MED OSS
Kundeservice

  Kjøp koffertlåser og hengelåser til veskene og koffertene dine

  Koffertlåser og hengelåser beskytter bagasjen din når du er ute på farten. Når du skal ut og reise, er det lurt å låse reisevesken eller kofferten for å hindre at noen bryter seg inn og stjeler fra deg. Kjøp en god koffertlås eller hengelås på nett nå. Alle våre låser, koffertlåser og hengelåser oppfyller svært strenge krav til kvalitet, slik at du alltid kan føle deg helt trygg på reisen. På reisene dine er bagasjesikkerhet avgjørende, og det siste du ønsker er å bekymre deg for eiendelene dine. Merker som PacsafeTravelite og Lifeventure er i forkant når det kommer til innovative og pålitelige koffertlåser. 

  Låser, Koffertlåser og Hengelåser: Les mer nedenfor

  koffertlaaser_og_hengelaaser

  Disse hengelåsene er ikke bare ideelle for kofferter, men også for skap i treningssentre der du legger igjen personlige eiendeler mens du trener. Ved å bruke koffertlåser og bagasjelåser fra disse toppmerkene får du ikke bare ekstra sikkerhet, men også ro i sinnet. Enten du reiser verden rundt eller bare skal på treningssenteret for en dag, er det viktig å sikre verdisakene dine med den beste kvaliteten av koffertlåser og hengelåser.

  Koffertlåser og hengelåser av høy kvalitet

  Med en god lås, koffertlås og / eller hengelås på bagasjen kan du slappe helt av og konsentrere deg om det viktigste, nemlig å nyte ferien til det fulle. Se hele utvalget av smarte og sikre låser, koffertlåser og hengelåser for kofferter og kabinkofferter ovenfor.

  Hos Regovs.no finner du låser, bagasjelåser, kodelåser, koffertlåser og hengelåser av høy kvalitet fra merkene: Travelite, Pacsafe og Fabrizio.

  koffertlaaser_og_hengelaaser

  Koffertlåser og hengelåser for reiser

  Har du noen gang opplevd at verdisakene dine plutselig har blitt borte fra kofferten når du er på reise? For å gjøre reisen litt tryggere for deg, selger vi her på Regovs mange forskjellige hengelåser, bagasjelåser og helt vanlige kodelåser. Enten du er på farten, hjemme eller på ferie, er det alltid greit å ha med seg en hengelås eller to. Det er også alltid lurt å låse dine reisevesker og weekendbager når du er på reise. På den måten har du kontroll over eiendelene i vesken din, og fremmede kan ikke få tilgang til innholdet ubemerket. Her hos Regovs kan du velge mellom mange forskjellige typer koffertlåser og hengelåser i vårt store sortiment. Et godt utvalg gjør at du kan finne en lås som passer perfekt til bagasjen din, slik at den er beskyttet mot innbrudd. For at en lås skal være god, må den være laget av beste kvalitet, og det er våre låser absolutt. Vi i Regovs ønsker at du skal få det beste for pengene, derfor selger vi kun kvalitet. Vi sørger for at du ikke trenger å bekymre deg unødig når du er ute og reiser – låsene våre sørger for at dine verdisaker er bedre beskyttet. Med en god koffertlås, bagasjelås og/eller hengelås på bagasjen kan du slappe av og konsentrere deg om det som er viktigst – å nyte ferien til det fulle. Du finner hele vårt utvalg av stilige og sikre låser, koffertlåser og hengelåser for bagasje ovenfor.

  Koffertlåser og hengelåser – og praktiske nøkkelkortlåser

  Vi har koffertlåser, hengelåser og bagasjelåser i forskjellige farger, som rød, blå og svart, slik at låsen lettere kan matche kofferten din. På denne måten er bagasjen din sikret og samtidig stilig og moderne. I tillegg til fargevalget har våre korffertlåser ulike størrelser og funksjoner. De fleste av våre låser består av en firesifret kode. Er du redd for å låse kofferten i tilfelle du glemmer hva koden er, har vi en lås for deg også. Pacsafe har laget en nøkkelkortlås hvor du ikke trenger å bekymre deg for at du skal glemme koden i det hele tatt. Et nøkkelkort med lås følger med, og kortet fungerer som en kode for låsen. På den måten trenger du ikke å forsøke å huske koden, så lenge du har med deg nøkkelkortet. Bestill koffertlåser og hengelåser i dag, slik at du er bedre sikret i ferien og kan nyte den, uten å bekymre deg unødvendig for bagasjen.

  koffertlaaser_og_hengelaaser

  Koffertlåser og hengelåser som er TSA-godkjente

  Det er ingen norske eller internasjonale lovkrav som tilsier at kofferten din må ha koffertlås. Koffertlåser og hengelåser er utelukkende for din egen sikkerhets skyld. Men vil du ta godt vare på eiendelene dine når du reiser, kan du ikke under noen omstendigheter klare deg uten koffertlås. En glidelås vil ikke holde en tyv ute hvis noen med lange fingre ser kofferten din som sitt neste mål. Hvis du bestemmer deg for å investere i en koffertlås eller hengelås, er det lurt å kjøpe en TSA-godkjent lås. TSA er en forkortelse for Transportation Security Administration, som er organisasjonen som håndterer bagasje ved innreise til USA. Hvis du ikke har en TSA-godkjent lås, kan du risikere at koffertlåsen din blir brutt opp og ødelagt ved innreise til USA.

  Koffertlåser og hengelåser for å være på den sikre siden

  Det er ikke bare på flyplasser du kan ha nytte av en koffertlås. En hengelås vil også være veldig nyttig når du forlater kofferten på hotellrommet. Derfor er koffertlåser og hengelåser selvsagt også en veldig god investering. Skal du være på den sikre siden, bør du skaffe deg koffertlåser eller hengelåser. Når du reiser, har du sikkert med deg en rekke verdifulle eiendeler. Derfor er en liten hundrelapp penger vel anvendt for en lås til kofferten din. En god ferie kan fort bli ødelagt hvis du mister innholdet i kofferten. Det er flere sikkerhetstiltak som kan bidra til å unngå dette, men gode koffertlåser og hengelåser er og blir den beste løsningen.

  Noe annet du trenger til reisen? Her finner du fine reisetilbehør, og ryggsekker, toalettmapper og lette reisehåndklær.