CHAT MED OSS
Kundeservice

  Bolig: alt til hjemmet

  Under kategorien bolig finner du alt til hjemmet. Denne kategorien handler om alle de små og store boligtilbehørene som skaper et praktisk og funksjonelt hjem. Her finner du en lang rekke produkter som gir det lille ekstra piffet der hjemme og skaper en ekte og hjertelig hjemmefølelse. Her finner du eksklusive pledd og ulltepper i ull fra danske Regovs Uld til i svært høy kvalitet. Når det gjelder bolig og innkjøp kan du finne myke og deilige pledd og ulltepper her. Du kan for eksempel gå til innkjøp av deilige og myke pledd og ulltepper fra danske Silkeborg Uldspinderi i svært høy kvalitet. Du kan også kjøpe pledd og sofatepper til hjemmet i både alpakkaull og vanlig ull. Silkeborg Uldspinderi har sine egne veverier flere steder i verden og du kan dermed forsikre deg om at både pledd og tepper blir produsert under gode forhold og at kvaliteten er høy og jevn.


   

   

  Bolig: pledd, ulltepper og mye mer til hjemmet

  Et alpakkapledd er veldig varmt, til tross for at det ikke er like tykt som et vanlg ullteppe. Dette skyldes de ekstremt fine fibrene i alpakkaullen. Spesielt er babyalpakkaull, som kommer fra den første klippingen, spesielt ettertraktet. Vanlige ulltepper er ofte fyldigere og like deilige og varme. Hos Regovs.no finner du enkelt ditt nye pledd, uansett hvilken type sofateppe du er på jakt etter.

  bolig_og_innkjoep

  Bolig: gaver og julegaver i høy kvalitet og godt design

  De aller fleste produktene hos Regovs.no egner seg som gaver til en hvilken som helst bolig. Vi er spesialister på å finne kvalitetsgaver i godt design, så du er sikker på at gavene du går til innkjøp av her holder lenge og er i orden. Her har vi samlet våre beste gavetips.

  Bolig: Reisenthel moderne design

  Populære Reisenthel er moderne design for bolig og hjem. Under kategorien Bolig kan du kjøpe sittentøyskurver i elegant stil. Regovs har faktisk det største utvalget av Reisenthel på internett! 

  Bolig: skittentøyskurver i smart design

  Hos Regovs.no finner du skittentøyskurver i smart design. Regovs egen skittentøyskurv er designet for å være ekstremt praktisk. Det er en fin dobbel skittentøyskurv i sort med aluminiumsramme, og denne skittentøyskurven kan hjelpe deg med å separere for eksempel hvitt og farget tøy. Regovs skittentøyskurv kan også brukes til oppbevaring av leker og strikketøy mm. Med en skittentøyskurv fra Regovs er du sikker på å få en kvalitetskurv til en god pris. I tillegg har Regovs praktiske og bærekraftige skittentøyskurver fra Uashmama i et mangfold av farger. Skittentøyskurvene fra Uashmama er laget av papir og kan kneppes sammen. Kurvene kan også brukes til oppbevaring av ting i din bolig, og er et flott innkjøp.

  Bolig: pennaler til skole, studie og jobb

  Pennaler og etuier fra Boxer, Montana og Belsac i både nylon og skinn er en av Regovs sine store bestselgere i juli og august. Du finner det brede, flate pennalet, som passer til skolesekker. Du finner også de klassiske firkantede og runde pennalene i både nylon og skinn. Trenger du et pennal til skole, jobb eller fritid, finner du det alltid hos Regovs, under vår kategori Bolig og Innkjøp. 

  Bolig: datavesker til jobb og studier

  Trenger du datavesker og kontorvesker til jobb, skole eller studier? Under kategorien Bolig og Innkjøp har Regovs.no et enormt utvalg av høykvalitets kontorvesker og datavesker.

  Bolig: nøkkelringer og nøkkelskap

  Kjøp praktiske nøkkelringer og nøkkelskap for å oppbevare nøklene dine til familien eller jobben. Greit å ha nøklene samlet på ett sted, slik at de kan finnes når du trenger dem. Finn nøkkelskap i tre osv. på Regovs.dk En god nøkkelring i skinn er også fin og praktisk å ha med seg. Med en nøkkelring er nøklene dine samlet på ett sted eller du kan ha flere sett med nøkkelringer til ulike formål.

  Bolig: smarte hjemmetilbehør fra Zeller Present

  Hvis du liker at hjemmet ditt ikke bare er smart, men også praktisk, så har Regovs.no akkurat tingen for deg. Regovs har et stort og variert utvalg av boligtilbehør fra det tyske firmaet Zeller Present. Zeller Present er kjent for god tysk kvalitet til rimelige priser. Hos Regovs kan du kjøpe en rekke Zeller Present produkter som gjør oppbevaring i hjemmet til en lek. Blant annet. Det finnes flere forskjellige oppbevaringskurver i forskjellige materialer. Zeller Present har også en smart oppheng for oppbevaring av belter, slik at du ikke lenger trenger å rote etter beltene i skapet. Virkelig et praktisk produkt du bør gå til innkjøp av til din bolig.

  bolig_og_innkjoep

  Bolig: termoser, kaffekanner og tekanner til hverdags og fest

  Fine termokanner kan brukes til mange ting: varmt vann, kaffe, te, varm sjokolade og selvfølgelig også kaldt vann. For eksempel er det superpraktisk og nødvendig å ha en termos til kaffen og en annen termos til te, slik at du ikke blander smakene sammen. Har du behov for en stor kaffekanne, en stor tekanne eller en termos i stål, finner du dem her på siden. En termos som er superpraktisk til festlige anledninger er pumpetermosen. Dette er en stor kapasitet og veldig enkel å betjene. Det er også smart å ha flere like kaffekanner eller tekanner hvis du velger å servere kaffe og te ved alle bord. I forbindelse med servering av gjester er det også smart at det som er inni står på utsiden av termosen.Vi har noen kanner som det står enten kaffe eller te på, så det er lett for alle å strekke seg etter riktig termos. Skal du ut på piknik kan vi anbefaler våre termoflasker og termokopper.

  Bolig: Kurver for praktisk oppbevaring i hjemmet

  Vi kjenner alle følelsen. Det er vanskelig å holde hjemmet helt ryddig og det vil alltid være småting som ligger og flyter her og der. Med kurver og filtkurver for oppbevaring kan du bli kvitt det problemet samtidig som du kan få et stemningsfullt interiør i hjemmet. Regovs flotte designkurver gjør oppbevaringskurvene mye mer dekorative enn vanlige pilekurver. Vi har et stort utvalg av ulike typer kurver som kan brukes til å oppbevare alt fra løv, strikkevarer, skjerf, luer og hansker eller leker – det er faktisk bare fantasien som setter grenser for bruken av våre ulike kurver. Flere av kurvene kommer i ulike størrelser, så det finnes alltid en kurv som passer dine spesifikke behov. Så hvis du er lei av rot i hjemmet, skynd deg å ta en nærmere titt på våre kurver og oppbevaringsbokser, se f.eks. vårt store utvalg av de populære filtkurvene fra Zeller Present.

  Som du ser har vi under kategorien Bolig samlet en lang rekke ting til din bolig. Her finner du produkter fra flere av Regovs populære og kjente merker. Hold også gjerne utkikk under Regovs nyheter, der vi stadig legger opp nye produkter så snart de kommer inn.