CHAT MED OSS
Kundeservice

  Koffert, Kofferter og kabinkofferter for den moderne reisende 55 x 40 x 20

  Her finner du kofferter og kabinkofferter 55x40x20 i elegant og funksjonelt design, samt i materialer som er både slitesterke og attraktive. Det er virkelig en fryd for øynene å titte igjennom det store utvalget av kofferter og kabinkofferter. Uansett hvor i verden du reiser, blir turen ekstra fin om du har med deg en flott reisekoffert, alternativt en praktisk kabinkoffert som gjør flyturen litt smidigere. Vi tilbyr helt enkelt kofferter for den moderne reisende! Fra kabinkofferter til kabintrolleys. Når det kommer til kofferter og kabinkofferter, er det avgjørende å vurdere kvalitet, funksjonalitet og styrke. Blant de merkene som skinner klarest i bransjen, finner vi ReisenthelTitanTravelite og IMPACKT

  Reisekofferter, Kabintrolleys og Kabinkofferter: Les mer nedenfor


  kofferter_og_kabinkofferter

  Kofferter og kabinkofferter gjør reisen litt bedre

  Kofferter og kabinkofferter sørger for at du har god kontroll på alle sakene dine, og samtidig kommer du deg enkelt fra A til B når du for eksempel raskt skal rekke neste flyforbindelse. Se gjennom hele vårt store utvalg av flotte kabinkofferter nedenfor, og finn den modellen som passer din smak og dine preferanser best.

  Kofferter og kabinkofferter i design etter behov

  Våre kofferter og kabinkofferter finnes i mange forskjellige farger, størrelser og design. Når du skal på ferie, er det ikke bare viktig å velge den kabinkofferten eller reisekofferten som passer deg best, men også en som har best størrelse i forhold til hvor du skal. Skal du på langtur trenger du en stor koffert, og skal du på en weekend-reise trenger du kanskje bare en kabinkoffert. Vi har sørget for at du har et stort utvalg kofferter og kabinkofferter å velge mellom når du skal på tur. Reisekoffertene har de beste designene. Du kan få dem i alle slags farger og størrelser. Det er helt opp til deg hvilken du velger. 

  kofferter_og_kabinkofferter

  Kofferter og kabinkofferter som holder lenge

  Har du noen gang opplevd at kofferten har gått i stykker midt på reisen? Hvis du vil unngå å oppleve det igjen, må du prøve våre kabinkofferter. Våre kofferter er alle kvalitetskofferter, og koffertene er laget for å holde så lenge som mulig. Alle kvalitetskofferter har hjul, så de er også enkle å transportere rundt. Dessuten har våre kofferter og kabinkofferter håndtak som kan trekkes ut, noe som gjør det lettere å trille dem med deg når du er på farten. Skulle uhellet være ute, og kofferten kommer skadet på bagasjebåndet etter flyturen, må du huske å melde skaden til flyselskapet før du forlater flyplassen.

  Kofferter og kabinkofferter fra kjente merker

  Alle våre kofferter og kabinkofferter er fra kjente merker som Titan, Travelite og Davidts. Utvalget av kofferter og kabinkofferter er stort, så du finner garantert en eller flere kofferter du liker.

  Mange kjenner utfordringen med å pakke kofferten slik at du får plass til alt du vil ha med deg på ferien. Og spørsmålet om hva du kan ha i håndbagasjen kan de fleste være i tvil om. Derfor finner du her en detaljert guide til hvordan du pakker kofferten og håndbagasjen på den mest optimale måten.

  Slik pakker du kofferten:

  1. Først og fremst er det viktig at du har en skikkelig koffert. Den rette kofferten kan bety at du får plass til å pakke flere av tingene du vil ha med deg på ferien. Velger du en lett koffert har du også flere kilo til overs til selve bagasjen.
  2. Lag gjerne en pakkeliste med de tingene som er nødvendige for turen din. Ved å lage en slik liste på forhånd er det lettere å holde seg til det essensielle når du pakker kofferten.
  3. Du kan optimalisere plassen i kofferten ved å rulle klærne i stedet for å brette dem. Samtidig vil mange klær faktisk bli mindre rynkete ved å rulles i stedet for å brettes.
  4. Fyll de mindre plassene i kofferten med mindre gjenstander som sokker, topper og slips. Bruk også gjerne hulrommene i skoene dine ved å fylle dem med mindre gjenstander.
  5. Vet du at du må ha plass til ekstra ting i bagasjen på hjemreisen, velg en koffert med mulighet for utvidelse, eller kjøp en lett ekstra reiseveske. På den måten har du alltid litt ekstra plass i kofferten eller ved siden av.
  6. Legg alltid de tyngste gjenstandene i den nedre halvdelen av kofferten, og de skjøreste gjenstandene i den øvre delen. Husk å feste dem med den innebygde elastiske stroppen i kofferten, da dette reduserer faren for at ting sklir rundt når kofferten skal transporteres.
  7. Pakk toalettsakene dine i en reisetoalettmappe eller en vanntett plastpose. På denne måten samles toalettsakene og blir ikke liggende og rulle rundt i kofferten. Samtidig beskytter posen eller toalettmappen klærne dine dersom noen av toalettsakene skulle lekke.
  8. Husk å sjekke reglene for hvor mye bagasjen din kan veie. Reglene varierer og er avhengige av hvilket flyselskap du flyr med, så sjekk ditt flyselskaps nettside før avreise for å være sikker på at du følger reglene.
  9. Reiser du sammen med andre, kan det være lurt å fordele bagasjen i hverandres kofferter. Skulle du være så uheldig at en av koffertene dine blir forsinket på reisen, har du alltid noen av tingene dine i de andres kofferter.
  10. Husk at all kontaktinformasjon må fremgå tydelig på bagasjen! Det gjelder både navn, adresse, hjemland, adresse til feriedestinasjonen og telefonnummeret ditt. Det kan være en fordel å kjøpe et skikkelig navneskilt, som ikke risikerer å gå i stykker under transport.
  11. For sikkerhets skyld kan du velge å kjøpe hengelås eller koffertrem til kofferten din. Da er du sikker på at det kun er du som kan åpne bagasjen.

  Slik pakker du håndbagasjen eller kabinkofferten

  1. Reiser du kun med håndbagasje kan det være både enklere og mer praktisk å velge kabinkoffert, reiseveske med hjul eller kabintrolley.
  2. I forhold til toalettsaker i håndbagasje er det viktig å huske reglene for væsker i håndbagasjen. Reglene er at du kun kan ta med væske i beholdere som maksimalt kan inneholde 100 ml pr. stk. Du kan ta med flere væskebeholdere, men de må være i en gjennomsiktig pose du kan stenge, som kan inneholde maks 1 liter væske totalt. Du kan også kun ha en av disse gjenlukkbare posene per håndbagasje.
  3. Hvis du ikke trenger en hel kabinkoffert til håndbagasjen, kan en vanlig reiseveske eller weekendbag være mer praktisk som håndbagasje.
  4. Husk å pakke de viktigste tingene i håndbagasjen slik at du alltid har dem med deg i tilfelle kofferten din blir forsinket eller blir borte under transport. Det kan for eksempel være kamera, nøkler, smykker, briller og et ekstra sett med klær.
  5. Ha alltid pass, boardingkort og penger pakket slik at de er lette å finne i håndbagasjen. Det kan være en fordel å ha en mobilveske som i tillegg til mobilen kan inneholde både kredittkort, boardingkort, penger og pass. Dermed har du alt det viktigste samlet på ett sted.
  6. Har du med deg viktige medisiner på reisen, så pakk også disse i håndbagasjen. På den måten kan du alltid få tak i medisinen hvis det skulle bli nødvendig under reisen. Samtidig risikerer du å slippe å klare deg uten hvis kofferten din blir forsinket under transporten.
  7. Det varierer fra flyselskap til flyselskap hvor stor håndbagasjen kan være, samt hvor mye håndbagasjen din maksimalt kan veie. Hvis du ikke følger disse reglene, kan du bli bøtelagt. Sjekk derfor flyselskapets regler ved å lese om dem på nettsiden deres før du pakker håndbagasjen.

  kofferter_og_kabinkofferter

  Kofferter og kabinkofferter av høy kvalitet fra Travelite

  Hos Regovs.no finner du et stort utvalg av kofferter og kabinkofferter fra det tyske merket Travelite. Disse koffertene kjennetegnes av sin meget høye kvalitet, de mange gode funksjonene og sin lange holdbarhet. Koffertene er designet og utviklet i Tyskland, slik at du kan være sikker på at fokus er på prosessoptimalisering og produktkvalitet. Likeledes bruker Travelite alltid komponenter og materialer av den nyeste teknologien, som finnes i alt fra hjul og håndtak til foringen på innsiden. Det er luksus hele veien. Når du skal pakke så lett og enkelt som mulig for en aktiv ferie eller forretningsreise, er Travelites kofferter og kabinkofferter et uunnværlig reisefølge. Med Travelites funksjonelle kofferter og kabinkofferter for reiser kommer du enkelt ut i verden uten å måtte dra tung og uhåndterlig bagasje etter deg. I Regovs sortiment prøver vi alltid å forhandle oss frem til et bredt utvalg av ulike kofferter og traller fra Travelite, så du finner noe for ethvert behov og enhver smak. Enten du foretrekker harde kofferter, myke kofferter, blanke kofferter eller noe helt annet, så har vi noe for deg hos Regovs.no.

  Kofferter og kabinkofferter i nyskapende design fra merket Titan

  Kofferter og kabinkofferter fra det tyske merket Titan kjennetegnes av sitt klassiske design og sin suverene kvalitet. Titan er dermed en av frontløperne i utviklingen av smarte og praktiske kofferter og kabinkofferter. Det er spesielt kombinasjonen av funksjonalitet og nyskapende design som skiller Titans kofferter og kabinkofferter fra andre koffertmerker. Titan streber etter å utvikle og produsere bagasjeprodukter som tilbyr en lett og mobil reise. Hvis du legger merke til kofferten din når du bruker den, er det fordi den irriterer deg. En god koffert skal være en stille partner som forenkler livet på farten. Når du står ved bagasjebåndet etter flyturen og venter på den svarte kofferten din som alle andre, vil du ønske du hadde en Titan-koffert. Alle Titan-kofferter har en iøynefallende detalj foran, slik at du alltid lett får øye på Titan-kofferten din selv om den er svart. Med en Titan-koffert eller kabinkoffert er du beskyttet best mulig mot koffertulykker på reisen.

  For de som ofte reiser med fly, vet vi hvor verdifulle kabinkofferter og kabintrolleys er. Ikke bare tilbyr de praktisk og letthet for å bli tatt med ombord på de fleste flygninger, men de kombinerer også dette med uovertruffen robusthet.

  Travelite har lenge vært en favoritt blant hyppige reisende. Kjent for sitt innovative design og overlegne funksjonalitet, er koffertene deres bygd for å vare. Titan, derimot, utmerker seg med sine lette, men sterke materialer, noe som gjør dem til et opplagt valg for den moderne globetrotteren. Impackt, som en nyere aktør i markedet, har raskt bevist seg som et pålitelig merke som kombinerer styrke med moderne estetikk.

  Nøkkelen til å velge riktig koffert, enten det er en kabinkoffert eller en kabintrolley, er å huske at ikke alle kofferter er skapt like. Det handler om å finne merket og modellen som best reflekterer dine behov: styrke for å beskytte dine eiendeler, funksjonalitet for å lette reisen din, og design som gjenspeiler din personlige stil.

  Så, enten du planlegger ditt neste store reiseeventyr eller bare ser etter en mer praktisk løsning for dine forretningsreiser, kan du stole på at merker som Travelite, Titan, og Impackt leverer flotte kofferter og kabinkofferter som sørger for at du når destinasjonen din med stil og selvtillit.

  Beskytt penger og verdipapirer på reisen! Se vårt utvalg av rumpetasker og magebelter, koffertlåser og hengelåser samt andre reisetilbehør.

  Kofferter og kabinkofferter - den ultimate reisepartneren

  Når du begir deg ut på dine reiseeventyr, er det avgjørende å ha den rette reisepartneren ved din side, og ingenting symboliserer det bedre enn en pålitelig koffert. Kofferter er ikke bare praktiske oppbevaringsverktøy, de er en essensiell del av din reiseopplevelse. Hvis du leter etter kofferter som kombinerer tysk kvalitet med funksjonalitet og stil, trenger du ikke lete lenger.

  Tyskland er kjent for sitt høye håndverksnivå og kvalitet i produksjonen av produkter, og dette gjelder også for kofferter. Når du velger en kabinkoffert av tysk opprinnelse, kan du være sikker på at den er bygget for å vare og takle utfordringene ved reisen med letthet.

  Funksjonalitet er nøkkelordet når det gjelder kofferter og kabinkoffert . De skal gjøre reisen din enklere og mer praktisk. En god koffert eller kabinkoffert er som en pålitelig reisepartner som hjelper deg med å organisere og beskytte eiendelene dine. Den skal være enkel å pakke, ha praktiske lommer og rom, og være lett å transportere. Kofferter laget med sterke materialer er avgjørende for å sikre at eiendelene dine forblir intakte under reisen. Støt, riper og slag er uunngåelige under transport, og det er her sterke kofferter viser sin verdi. Tyske kofferter og kabinkoffert er ofte konstruert med fokus på å bruke de mest robuste materialene for å sikre at eiendelene dine forblir beskyttet og intakt.

  Men funksjonalitet og sterke materialer bør ikke utelukke stil og design. En koffert kan være mer enn bare et praktisk verktøy; den kan være en stilig reiseledsager. Tyske kofferter er kjent for sine elegante og tidløse design som kan gjenspeile din personlige stil. Fra klassisk og enkelt til moderne og iøynefallende, er det en koffertdesign for enhver smak. Brukervennlighet er også avgjørende. Kofferter bør være lette å rulle, løfte og bære. Tyske kofferter er ofte utstyrt med avanserte hjul og håndtak som gjør det enkelt å manøvrere dem på flyplasser, togstasjoner og andre reisemål. Dette gir deg en problemfri reiseopplevelse og sparer deg tid og bryderi.

  Oppsummert er kofferter ikke bare lagringsløsninger, de er uunnværlige reisepartnere som kan gjøre reisen din enklere og mer stilig. Tyske kofferter kombinerer funksjonalitet, sterke materialer, stil og brukervennlighet for å imøtekomme de høyeste forventningene fra reisende. Enten du er på forretningsreise eller på en spennende eventyrreise, er kofferten din pålitelige følgesvenn som sikrer at eiendelene dine er beskyttet, og at du reiser med stil og selvtillit.

  Så neste gang du pakker for en reise, bør du vurdere å investere i en tysk koffert som kombinerer alle de essensielle elementene som gjør reisen din mer behagelig og problemfri. Kofferten din er ikke bare en lagringsløsning; den er nøkkelen til en vellykket reiseopplevelse.

  Lette reiser med Travelite lettvektskofferter

  Når det gjelder å gjøre reisen lettere og mer behagelig, er Travelite det ideelle valget med sitt imponerende utvalg av smarte og ultralette lettvektskofferter. Her på vår side presenterer vi stolt det omfattende utvalget av Travelite-kofferter, som spenner fra praktiske kabinkofferter til kofferter med to eller fire hjul, og de er tilgjengelige i forskjellige størrelser og trendy farger.

  Lettvektskofferter designet for effektiv organisering

  En avgjørende faktor for enhver reisende er vekten på kofferten, og Travelite forstår behovet for lette løsninger. Deres lettvektskofferter er designet med fokus på holdbarhet og minimal vekt, noe som gjør dem ideelle følgesvenner for enhver form for reiseeventyr. Med fokus på kvalitet og innovativt design tilbyr Travelite en unik opplevelse av ubesværet reise.

  I tillegg til å velge mellom kabinkofferter og de med to eller fire hjul, kan du også finne Travelite-kofferter i forskjellige størrelser som imøtekommer dine spesifikke behov. Enten du leter etter en kompakt kabinkoffert for forretningsreiser eller en romslig koffert for en lang ferie, har Travelite det perfekte valget for deg.

  Stilig valg av lettvektskofferter for bevisste reisende

  En av de markante funksjonene ved Travelite-koffertene er deres intelligente rominndeling. Du kan organisere eiendelene dine effektivt takket være smarte lagringsløsninger inni. I tillegg har koffertene også en praktisk indre nett lomme som holder alle småtingene dine på plass under reisen. Dette sikrer at du alltid kan finne de essensielle eiendelene dine uten besvær, uansett hvor langt du reiser.

  Kvalitet og funksjonalitet går hånd i hånd i Travelites designfilosofi. Materialene som brukes i konstruksjonen av koffertene er nøye utvalgt for å sikre maksimal holdbarhet uten å gå på kompromiss med vekten. Derfor er Travelite-koffertene ikke bare lette, men også robuste nok til å tåle utfordringene som kan oppstå under reiser.

  Hvis du ønsker å tilføre et snev av personlighet til reiseopplevelsen din, tilbyr Travelite også et bredt utvalg av farger. Fra klassiske nyanser til moderne og livlige farger - du kan velge en koffert som passer din stil og preferanser. Dette gir deg muligheten til å skille deg ut på bagasjebåndet og enkelt gjenkjenne kofferten din blant mengden.

  Du kan nå finne din ideelle Travelite lettvektskoffert her på vår side. Med et omfattende utvalg av modeller, størrelser og farger kan du velge den perfekte reiseledsageren som passer dine unike behov. Investér i kvalitet, stil og bekvemmelighet med en Travelite lettvektskoffert og gjør din neste reise til en ubesværet opplevelse. La Travelite være din pålitelige partner når det kommer til lettvektsreiser, og opplev friheten ved å ha riktig bagasje ved din side.

  Hvis du vil vite mer, se vår artikkel om kofferter her