CHAT MED OSS
Kundeservice

  Målet er Perfection - Møt fremtidens TITAN Koffertproduksjon

  Et tydelig tegn på innovasjon er en mer fremtredende bruk av TITAN ikonet på alle nye produkter. Fokuset er produksjon, kjærlig håndverk og Made in Germany. Kvalitetskravene er høye og tradisjonelt håndverk er prioritert. 

  Fra den første tegningen til den siste skruen danner hovedkvarteret i Hamburg grunnlaget for kreative og innovative ideer. Alt TITAN Koffermanufaktur er laget i Tyskland.

  Med største omhu velges de beste materialene og delene til koffertene. Spesielt er det fokus på miljø under produksjon og produksjon. Se Titan Koffermanufaktur her. Ha en fin reise med din nye Titan koffert. 

  Sterke Kvalitetskofferter & Beautyboxer fra Titan: Når Robusthet Møter Eleganse

  Når reisen kaller eller skjønnhetsprodukter skal organiseres, er det essensielt å ha utstyr ...

  som er både holdbart og stilig. Sterke kvalitets kofferter og beautyboxer er nettopp løsningen for de som ønsker det beste av begge verdener. Kvalitetskofferter er bygget for å tåle tidens tann. De er robuste, kan håndtere tøff behandling på flyplasser og beskytter dine eiendeler effektivt. Med roterende hjul og ergonomiske håndtak sikrer de at du reiser med komfort og stil. Skjønnhetsprodukter fortjener en spesiell plass. Med en kvalitetsbeautybox får du separate rom som hjelper med organisering, samtidig som produktene dine beskyttes mot skader. De er ideelle for sminkeentusiaster som ønsker det beste for verktøyene sine.

  LITRON - LYSET

  Enkel design tiltrekker seg oppmerksomhet. Førsteklasses kvalitet sikrer god holdbarhet. LITRON-kolleksjonen er en dedikasjon til ekstraordinære detaljer og stilig smak.

  Den er produsert på TITAN koffertfabrikken i Hauzenberg, Bayern, Tyskland. LITRON overbeviser med mange unike egenskaper, som ekstrem slitestyrke, overraskende lav vekt og spesielt stillegående doble hjul.

  Nyt tiden din og reis på høyeste nivå med TITAN LITRON! 

   

  LITRON: SUPER LETT

  TITAN Litron-kolleksjonen er en dedikasjon til ekstraordinære detaljer og stilig smak. Seriens 4-hjuls kofferter imponerer med mange unike egenskaper, som ekstrem slitestyrke, overraskende lett vekt og spesielt stillegående doble hjul.

  LITRON-kofferten består av ren polykarbonat, d.v.s. forbehandlet materiale som er gjennomfarget i respektive farge. Takket være nøye utvalg av råvarer tåler LITRON-kofferter ekstreme temperatursvingninger – uten å gå i stykker. Under press reagerer de elastisk og gir etter.

  LITRON er tilgjengelig i to overflateteksturer (matt og flash) og flere farger. Med sitt rene design og elegante overflatestruktur er den et skikkelig blikkfang og vil garantert tiltrekke seg oppmerksomhet ved bagasjebeltet!

  Titan Litron kofferter

  PREMIUM PERSONALISERING

  Hver LITRON-koffert er unik med karakter.
  Muligheten for individuell personalisering med initialene dine gjør kofferten enda mer unik: Unik - deilig - stilig.

  Det er en elegant metallplate på baksiden av LITRON som kan brukes til å vise opptil tre initialer om ønskelig. Dette spesialtilbudet er supplert med en førsteklasses tjeneste: metallplaten vil bli levert direkte hjem til deg etter at den er bestilt og gravert via Titans nettside her.

  Instruksjoner for montering av platen finner du her.

  TITAN – Laget i Tyskland. For den spesielle reisefølelsen.