CHAT MED OSS
Kundeservice

  Skinnhansker og herrehansker av høy kvalitet fra Belsac og Handskekompagniet

  Her hos Regovs.no finner du skinnhansker og herrehansker av høy kvalitet fra populære merker som Belsac og Handskekompagniet. Når det er kaldt ute, finnes det ikke noe bedre enn et par gode og varme skinnhansker og med mykt og lunt fôr. Bruk våre skinnhansker og herrehansker selv, eller gi dem bort i julegave til noen du bryr deg om. I en verden hvor stil og funksjonalitet krysser stier, står ett klesplagg ut for den moderne mann: Skinnhansker. Disse hanskene er ikke bare et tegn på tidløs klasse; de er også den ideelle følgesvenn for mannen på farten, spesielt når temperaturene faller. Når høsten ruller inn med sine blåsende dager, eller vinteren biter med sin iskalde luft, er skinnhansker den perfekte beskyttelsen.

  Skinnhansker til menn: Les mer nedenfor

  skinnhansker_og_herrehansker

  Og la oss ikke glemme kjølige vårmorgener, hvor duggen fortsatt ligger tykk, og bilen føles som en isboks. Her viser skinnhansker og herrehansker sin sanne verdi, ved å kombinere varme med stil. For de som søker det beste innen hansker for menn, er herrehansker i skinn det opplagte valget. Kjennetegnet ved deres holdbarhet og evne til å motstå tidens tann, er de spesielt designet for den moderne herre.

  Skinnhansker og herrehansker – størrelseguide

  Hvordan finner du den rette størrelsen på herrehansker og skinnhansker til herre? Det får du hjelp med i denne guiden: Guide til hanskestørrelser.

  Hos Regovs.no finner du skinnhansker og herrehansker, samt lærhansker til herre fra merkene Handskekompagniet og Belsac.

  Skinnhansker og herrehansker for en velkledd høst og vinter

  Det er en god idé at skinnhansker og herrehansker er litt stramme over hånden når de er nye, for da kommer de til å sitte perfekt etter en liten stund. Du er nok klar over at et bilratt kan være svært kaldt vinterstid, og derfor er det lurt å ha et par gode herrehansker eller skinnhansker liggende i hanskerommet – det sier seg jo selv.

  skinnhansker_og_herrehansker

  Skinnhansker og herrehansker er en god gaveidé til ham

  Kjøp flotte skinnhansker, herrehansker, vinterhansker og lærhansker til herre på nett hos Regovs.no i dag. Godt forede skinn- eller vinterhansker er dessuten en god gaveidé til en du er glad i.

  Skinnhansker og herrehansker til farsdag

  Kjøp de nye, stilfulle skinnhanskene dine fra oss på Regovs.no i dag! Skinnhansker og herrehansker er også en god gaveidé til en du er glad i. Hvorfor ikke overraske far på farsdag med et par flotte, nye herrehansker? Eller kanskje overraske mannen din med elegante og varme herrehansker eller skinnhansker på bursdagen hans? Hos oss finner du forskjellige hansker til herre i flere størrelser.

  Skinnhansker og herrehansker med touch for mobil og nettbrett

  Du har kanskje opplevd flere ganger om vinteren når det sludder og snør, at telefonen ringer og du har hansker på og ønsker du kunne bruke telefonen eller nettbrettet ditt uten å ta av hanskene? Det lar seg kun gjøre med et par skinnhansker eller herrehansker med touch, også kalt touchhansker. Regovs har et godt utvalg touchhansker i høy kvalitet til herre. Kjøp herretouchhanskene dine hos Regovs i dag. Du finner dem i vårt sortiment av skinnhansker og herrehansker.

  skinnhansker_og_herrehansker

  Det er noe maskulint og raffinert ved å bære skinn. Det er ikke bare styrken i materialet, men også det klassiske, tidløse designet som gjør skinnhansker for menn til et must-have. Enten du kjører til et viktig møte, tar en kveldstur i byen eller bare forbereder deg på en kjøretur i en kald bil, sikrer skinnhanskene at du gjør det med stil.

  Den naturlige robustheten av skinn sørger for at hanskene ikke bare varer sesong etter sesong, men også beholder sin form og tilpasser seg dine henders unike kontur. Det handler ikke bare om å beskytte mot kulden. Gode skinnhansker og herrehansker bør også reflektere bærerens personlighet, og skinnhansker tilbyr en perfekt balanse mellom praktisk design og elegant fremtoning.

  Så neste gang høsten eller vinteren banker på døren, og du ønsker en kombinasjon av stil, styrke og funksjonalitet, husk de pålitelige skinnhanskene. Skinnhansker og herrehansker er mer enn bare tilbehør; de er en bekreftelse på god smak og forberedelse.

  Se også vårt utvalg av skinnhansker og damehansker.