CHAT MED OSS

  De mest populære produktene:

  Det er bare noen av produktene våre som er mer populære hos oss enn andre, og det er langt flere av dem på den virtuelle disken enn de fleste, og det kan være flere årsaker til dette. For et produkt som kanskje er det mest solgte nå, kan bli forbigått av et annet produkt senere.

  Om bestsellers hos Regovs: Les mer nedenfor

  Det er mange faktorer som spiller inn for det som ender opp med å bli våre mest solgte varer, og du kan se en oversikt over produktene det kjøpes mest av akkurat nå, her på denne siden, men som nevnt er det viktig å Vær oppmerksom på at listen kan endre seg over tid.

  Derfor er det også en god indikator på at hvis du ønsker å følge med på hvor det trender med ulike produkter, så bør du velge blant de du finner på denne siden.

  Det kan være varer du helt har glemt at du mangler og må kjøpe, så du bidrar til statistikken ved å opprettholde produktene som bestselgere, mens det kan være noen du ikke liker har tenkt at du kunne bruke dem .

  Selv om du finner et produkt på denne siden av våre bestsellers som du ikke bare mangler her og nå, så kan du bli med på motebølgen ved å kjøpe produktet nå, da du sannsynligvis vil se mer av den typen i gatebildet, og der de respektive produktene ellers for tiden brukes.

  Motsatt kan du også gå etter å kjøpe et produkt som ikke er på denne siden, hvorpå du starter en trend med nye populære produkter som så havner på bestselgerlisten vår!

  Årsaker til de populære produktene

  Noen av grunnene til at bestselgerlisten vår ser ut som den gjør, er blant annet at det er noen varer du bare ikke klarer deg uten, enten det er til kjøkkenet, badet, garderoben, hytta eller et helt annet sted.

  Dette gjelder enten det er en gjenstand som er mer en pyntegjenstand eller den har god funksjonalitet – hos oss passer ofte disse to tingene sammen, slik at du får god kvalitet, lekker design og slitestyrke, slik at den kan brukes lenge tid.

  Som nevnt er det også bare noen varer som kommer på moten og blir populære produkter å ha til hjemmet, eller når du går rundt ute, og så kommer du selvfølgelig til oss når du trenger det beste, som er hipt og praktisk å bruk.

  En annen god grunn er at det er noen varer og produkter som er sesongbaserte, så du ser en periode hvor de selger mye, om det nå er en kjølebag å bruke en varm sommer, eller du heller vil holde deg inne og varme deg under en ullpledd på en kald vinter.

  Vi vil imidlertid også si at vi selv bidrar til at noen av våre beste produkter selger så godt, for virkelig, virkelig mange kunder er glade for å kjøpe mange forskjellige produkter fra oss, at de gjerne kommer tilbake og handler hos oss, hvis de nå trenger de bare en reservedel av den de kjøpte tidligere, eller så trenger de noe helt annet.

  Og så anbefaler de oss til vennekretsen om å kjøpe et gitt produkt hos oss, fordi de har hatt en positiv opplevelse av å handle hos oss, og da øker salget på den gitte varen.

  Da er vi heller ikke bleke for å sette ned prisen på utvalgte produkter, som også kan være de mest populære i sitt slag, så havner de automatisk på listen, fordi du gjør en god handel ved å kjøpe dem hos oss. Dette gjelder spesielt hvis du velger å handle B2B hos oss.

  Hva ønsker du av våre populære varer?

  Hvis du tar en titt på vår liste over bestsellers akkurat nå, tør vi nesten å gjette at det er mer enn én ting du kanskje liker.

  Det kan være på tide å bytte ut herrehanskene med noe lammeskinn som virkelig vil få deg til å se ut som en fremtredende herremann i gågata – og så er det noen gode kjørehansker også.

  Eller boligen trenger en oppgradering med vinstativet, da du trenger en med flere sitteplasser til hjemmet ditt, så får du en av fin furu hos oss.

  Du kan være i ferd med å bytte bolig, så du kan like gjerne kaste ut noen av de gamle tingene og kjøpe noen nye av god standard og pent utseende hos oss, som passer bedre til ditt nye hjem, så kan du virkelig føle at dette er en ny start når ikke bare hjemmet er nytt, men det samme er ting du bør ta med deg. 

  På vår liste over populære produkter vil du sannsynligvis også se noen ting du kanskje ikke mangler for øyeblikket, men som du vet du kommer til å mangle i fremtiden, eller når været endrer seg – som for eksempel en sykkelregnfrakk eller en vanlig poncho. rainfall - hvor du kan gjøre et godt kupp ved å handle dem nå. Bare se på prisene de har akkurat nå.

  Du vil sikkert også se den perfekte gaveideen som du har lett etter lenge til noen som kanskje ønsket seg en toalettmappe, en skinnveske, en handlekurv eller noe helt annet, men hvor produktene aldri har klart å lev opp til vilkårene som mottakeren har måttet – helt til du kom hit!

  Hvis du er veldig smart, så velger du å kjøpe de tingene du trenger, trenger senere og/eller gi i gave i samme rekkefølge, slik at du både kan spare penger på frakt, men slik at du også kan motta alt på samtidig, så du trenger ikke vente flere ganger for å få den.

  Som nevnt kan vår liste over bestselgere endres, så hvis du leter etter moteartikler eller fanger varer av god kvalitet til en rimelig pris, så er det bare å besøke denne listen med jevne mellomrom.

  Har du spørsmål eller kommentarer til de populære produktene du finner på denne siden, så er det bare å kontakte oss på telefon eller mail, så står vi klare til å hjelpe deg.

   

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk
   
  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se