CHAT MED OSS

  Praktiske kvalitetslommebøker og skinnlommebøker til supergode priser.

  F.eks. fra The Monte, Belsac, Pia Ries, Montana, Treats, Secrid, og Bruuns. Her finner du mange flotte skinnmodeller til dame, som er svært godt designet til både hverdag og fest.

  Lommebøker til damer: Les mer nedenfor


  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Damelommebok som holder på pengene

  Vi får ofte spørsmål om modellene her på Regovs.no kan holde på pengene. Ja! Kanskje! Det kommer jo litt an på hvem som eier den. Det er fint å passe på pengene – penger sprer først glede og liv når de brukes. Kjøp den nye lommeboken i kalveskinn fra Regovs i dag. Du bestiller enkelt – også til en annen adresse.

  Når du skal ut og kjøpe ny lommebok kan det føles som å skulle finne nåla i høystakken. Heldigvis hjelper vi på Regovs.no deg, og her vil du sannsynligvis finne den perfekte lommeboka som passer til akkurat deg.

  Stort utvalg når du trenger en ny lommebok

  Lommebøker og skinnlommebøker finnes i mange varianter når du trenger en ny: 2-fløyede, 3-fløyede, med bøyle, i mange ulike farger og mye annet. Dessuten kjennetegnes mange gode damemodeller ved stor romslighet og plass til mobiltelefonen og mange kredittkort. Når vi skal kjøpe ny lommebok, velger vi ofte det vi kjenner til, og det vi synes passer oss best. Den perfekte gaven er en god modell, som er en langvarig glede, da du forhåpentligvis får brukt den i lang tid. Særlig når du skal finne den perfekte gaven – en god lommebok – må du huske å finne ut om det er en lommebok til en dame eller en mann du ser etter, da det er vesentlig, ettersom gaven helst skal være perfekt. Damelommebok er både en god gaveidé og en god julegaveidé til henne!

  Regovs.no har damelommebøker fra merkene: Axelsen & SönThe MonteBelsacPia RiesMontanaTreats, og Bruuns.

  Lommebok er den perfekte gaveidé

  En bra lommebok er den perfekte gave. Den ideelle modellen skal jo passe til litt av hvert, om det er hverdag, fest eller reiser. Ja, vi har den jo med over alt, så vi kan like gjerne få den lommeboka som passer perfekt til oss og vårt behov. Regovs har de skinnlommebøkene eller seddelmappene som passer best på pengene dine.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk:  Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Modell:
  Type:
  Mobiltype:
  Antall kort:
  Antal nøgler: