CHAT MED OSS
Kundeservice

  Pia Ries med den unike og nå eneste danske lædervarefabrik, grunnlagt i 1958, for produksjon av lommebøker i kalveskinn og andre små fine lædervarer. Pia Ries' produkter produseres i India. Felles for dem alle er at Pia Ries sikrer høy kvalitet til glede for mange kjøpere. Pia Ries designer også selv mange av produktene, for eksempel den nye serien som heter Tropical, med veldig fine og fargerike kalveskinnspenger og vesker. En annen spesialitet hos Pia Ries er den gode gamle danske håndlagde nøkkelklokken, som beskytter både lommer og nøkler veldig godt. Kjøp produktene dine fra Pia Ries på nett nå hos Regovs.no!

  Velkommen til Pia Ries - din ultimate destinasjon for eksklusive skinnvesker, lærvesker og lommebøker i skinn

  Vi forener estetikk og funksjonalitet i høy kvalitet til en ...

  sterk pris. La oss ta deg med på en reise gjennom vår historie og vårt engasjement for å levere produkter som skiller seg ut.

  Pia Ries er mer enn bare et merke

  Det er et symbol på tidløs eleganse og pålitelig holdbarhet. Våre skinnvesker og lærvesker er skapt med omhu og dedikasjon for å imøtekomme enhver stil og behov. Enten du leter etter en elegant håndveske til daglig bruk eller en romslig skulderveske til helgeeventyr, har vi det perfekte matchet for deg.

  Vårt utvalg av lommebøker i skinn er ikke bare en praktisk oppbevaringsløsning, men også en moteerklæring i seg selv. Fra klassiske design til moderne vrier tilbyr vår kolleksjon av lommebøker både stil og funksjonalitet. Enten du foretrekker en minimalistisk stil eller en mer iøynefallende estetikk, har vi noe som passer din smak.

  Funksjonalitet er kjernen i alt vi gjør

  Våre skinnvesker og lærvesker er designet med tanke på din hverdag, med romslige rom og smarte lommer for å holde dine eiendeler organisert. Vi tror på å tilby ikke bare skjønnhet, men også praktisk brukbarhet i våre produkter.

  Kvalitet er en ufravikelig del av Pia Ries DNA

  Vi bruker kun de fineste materialene og håndverkerne for å sikre at hver veske og lommebok lever opp til våre høye standarder. Fra utvelgelsen av det beste skinnet til de nøye utførte sømmene, går vi ikke på kompromiss med kvaliteten. Det er denne forpliktelsen til perfeksjon som skiller oss fra resten.

  Sterke priser gjør luksus tilgjengelig for alle

  Vi tror på å tilby overkommelige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Hos Pia Ries får du den beste verdien for pengene dine, noe som gjør det mulig for alle å nyte våre vakre skinnvesker, lærvesker og lommebøker.

  Vår historie er et uttrykk for vår lidenskap og engasjement for å skape vakre og funksjonelle tilbehør. Fra våre beskjedne begynnelse har vi forpliktet oss til å levere produkter av høyeste kvalitet og service av utmerket standard. Vi er stolte av vår arv og ser frem til å fortsette å være ditt foretrukne reisemål for skinn-tilbehør.

  Så uansett om du leter etter en elegant skinnveske til jobben, en praktisk lærveske for reiser, eller en stilig lommebok for hverdagsbruk, så er Pia Ries det perfekte valget for deg!

  Ryggsekker, skuldervesker og rumpetasker i skinn

  Finn ryggsekkerskuldervesker og rumpetasker i lær, eller en ny lommebok fra Pia ries.

  Opplev det tidløse håndverket og den uovertrufne elegansen med vårt utvalg av ryggsekker, skuldervesker og beltevesker i skinn hos Pia Ries. Vår kolleksjon av skinnvesker og lommebøker har blitt utvidet for å imøtekomme den økende etterspørselen etter stilig tilbehør av høy kvalitet.

  Pia Ries har dedikert seg til å produsere et bredt spekter av tidløse design, som spenner fra klassisk til moderne, og som passer til enhver anledning. Vårt utvalg inkluderer ryggsekker som kombinerer stil og funksjonalitet, skuldervesker som kan tilpasses både skulder- og ryggsekkstil, samt praktiske belte- og magevesker for de som ønsker en mer kompakt løsning.

  Uansett om du er på farten i byen eller på eventyr i naturen, er våre skinnvesker det perfekte valget for å fullføre stilen din med eleganse og holdbarhet. Utforsk vårt utvalg i dag og finn din neste favoritt fra Pia Ries.

  Pia Ries - produkter med samfunnsbevissthet

  Pia Ries går langt utover bare å tilby produkter av høy kvalitet. For Pia Ries er det ikke bare viktig, det er avgjørende, at våre leverandører opprettholder strenge standarder og gjennomgår løpende kontroll. Vi insisterer på at hver eneste leverandør oppfyller våre krav til sikkerhet, kvalitet og overholdelse av europeiske standarder. Dette innebærer en grundig evaluering av deres arbeidsprosesser, materialer som brukes og arbeidsforhold.

  Vi tror på at det er vårt ansvar ikke bare å levere førsteklasses produkter, men også å sikre at hele produksjonskjeden er etisk forsvarlig. Derfor prioriterer vi miljøhensyn, arbeidsforhold og sikkerhet hos våre leverandører. Hos Pia Ries er vi dedikerte til å skape produkter med en bevissthet om samfunnet og planeten vår. Ved å velge våre produkter kan våre kunder være sikre på at de ikke bare får kvalitet, men også støtter en ansvarlig og bærekraftig produksjonspraksis.

  Tropical fra Pia Ries – produkter som får deg til å smile

  Opplev en verden av fest og farger med Tropical fra Pia Ries - en kolleksjon av produkter designet for å bringe glede og stil til din hverdag. Med en lekende tilnærming til klassisk design legger Tropical til et hint av livlige nyanser og mønstre som umiddelbart lyser opp ethvert rom. Hver detalj er nøye gjennomtenkt for å skape en følelse av glede og feststemning, samtidig som den ikoniske Pia Ries-kvaliteten opprettholdes.

  Et av våre mest populære produkter er den allsidige Tropical Skuldervesken i Kalveskinn på 1 L. Denne vesken er ikke bare et stilig tilbehør, men også en praktisk løsning for enhver anledning. Ved å ha muligheten til å fjerne skulderremmen, kan vesken enkelt transformeres fra en elegant skulderveske til en sofistikert clutch, perfekt for både festlige arrangementer og avslappede sammenkomster.

  Dyk ned i en fortryllende verden av tropisk inspirasjon med Pia Ries' ikoniske Tropical-kolleksjon. Med en vakker blanding av mønstre, farger og teksturer bringer Tropical-serien en uforglemmelig følelse av ferieglede inn i hjemmet ditt. Ethvert rom får et løft med disse livlige designene som gjenspeiler Pia Ries' signaturstil med et streif av eksotisk sjarm.

  Uansett om du leter etter det perfekte statement-stykket eller bare ønsker å tilføre litt ekstra glede til garderoben din, vil Tropical fra Pia Ries garantert få deg til å smile.

  Pia Ries – Kvalitetslommebøker i mer enn 60 år

  Med mer enn seks tiår i bransjen er Pia Ries et høyt respektert navn innen lommebokproduksjon. Siden 1958 har Pia Ries vært synonymt med kvalitet og pålitelighet, og selskapet har opparbeidet en enestående ekspertise på området.

  En av Pia Ries' mest populære produkter er den ikoniske taxilommeboken, laget av førsteklasses kalveskinn. Denne lommeboken er en uunnværlig følgesvenn, enten du deltar på et loppemarked eller danser på en festival. Med rikelig med plass til å organisere pengene og kortene dine, gir den deg trygghet og letthet i hverdagen.

  Pia Ries' lommebøker kombinerer form og funksjon på enestående vis og er et perfekt valg for de som verdsetter både stil og praktisk bruk. Enten det er til daglig bruk eller til spesielle anledninger, leverer Pia Ries-lommebøker alltid pålitelighet og eleganse.

  Opplev forskjellen med Pia Ries' lommebøker og oppdag hvorfor de har vært favoritter i generasjoner. Med deres nøye håndverk og tidløse design er Pia Ries-lommebøker det ultimate valget for de som kun vil ha det beste.