CHAT MED OSS

  Pia Ries med sin unike, og nå eneste, danske lærvarefabrikk, grunnlagt i 1958, til fremstilling av lommebøker i kalveskinn og andre små, fine lærvarer. Blant Pia Ries’ produkter er noen importert, mens andre lages på den danske fabrikken i Fredericia. Felles for dem er at Pia Ries sikrer høy kvalitet til glede for mange kjøpere. Pia Ries designer også selv mange av produktene, f.eks. den nye serien som heter Tropical, med svært flotte og fargerike kalveskinnslommebøker og -vesker. En annen spesialitet fra Pia Ries er den gode, gamle danske håndlagde nøkkelklokken, som beskytter både lommene dine og nøklene dine svært godt. Kjøp produktene dine fra Pia Ries på nett nå hos Regovs.no!

  Finn ryggsekker, skuldervesker og rumpetasker i lær, eller en ny lommebok fra Pia ries.

  De siste årene har Pia Ries vært opptatt av å produsere en større andel populære og klassiske modeller ryggsekker, skuldervesker og rumpetasker i lær. Flere av skulderveskene kan både brukes som veske og ryggsekk. 

  Pia Ries - produkter med samfunnsbevissthet

  For Pia Ries har det avgjørende betydning at alle leverandører gjennomgår kontroller kontinuerlig. Leverandørens arbeidsprosesser, sikkerhet og materialer må være godkjent og oppfylle en rekke krav og europeiske standarder. Alt skal gå rett ...

  for seg, og forhold som omhandler miljø, arbeidsforhold og sikkerhet hos leverandørene er en viktig prioritering.

  Tropical – produkter som får deg til å smile

  Alle produktene i Tropical-serien bringer fest og farger til hverdagen. Her har man lekt med de klassiske designene og lagt til litt «sprell» i form av sterke farger på strategiske steder, samtidig som det selvfølgelig ikke går utover den kjente Pia Ries-kvaliteten. En overlegen bestselger er den trendy Tropical-skuldervesken i kalveskinn på 1 L. Denne veska er svært godt egnet til festlige anledninger, fordi skulderreimen kan tas av. Vesken er veldig praktisk, da den kan brukes både som veske og som clutch.

  Pia Ries – Kvalitetslommebøker i mer enn 60 år

  Pia Ries har produsert lommebøker siden 1958, og har derfor en helt unik erfaring innenfor dette området. En av bestselgerne fra Pia Ries er den klassiske taxipungen/drosjepungen i kalveskinn. Den er perfekt for å holde orden på finansene, enten du står på marked eller festival. Masse plass til å ha orden på alt sammen.