CHAT MED OSS
Kundeservice

  Pennaler og etuier i alle mulige design og farger

  Er du på utkikk etter pennaler og etuier til skolestarten, har du kommet til rett sted. Hos Regovs har vi et stort utvalg av pennaler og etuier i skinn og andre materialer, i alle mulige design og farger. Det er helt opp til deg hvilket pennal eller etui du ønsker. Alt du trenger å gjøre er å velge pennal eller etui, og på et klikk sender vi ditt nye pennal hjem til deg i løpet av noen få dager. I en tid der funksjonalitet møter design, tilbyr merker som ReisenthelBoxerMontanaOrbitkey og Zeller Present den optimale løsningen for oppbevaring av dine eiendeler.

  Pennaler og etuier: Les mer nedenfor

  pennaler og etuier

  Disse penalhusene er ikke bare designet for å organisere skrivesakene dine, men også for å tilføre stil til din hverdag. Leter du etter en robust løsning for nøklene eller småtingene dine? Våre pennaler og etuier er laget med fokus på kvalitet og holdbarhet. Uavhengig av behovet, garanterer våre utvalgte merker en kombinasjon av estetikk og funksjonalitet som møter selv den mest kresne forbrukerens ønsker. Velg den beste oppbevaringsløsningen og gjør en forskjell i din daglige rutine.

  Pennaler og etuier til kontorbruk

  Vi har et stort utvalg av pennaler og etuier fra flere forskjellige merker, som alle er de beste merkene når det kommer til å produsere pennaler. Vi har sørget for å selge deg kun de beste kvalitetsmerkene, slik at du får best og mest for pengene. På denne siden kan du se smarte boxerpennaler, pennaler i skinn eller skinnetuier. Du kan finne blyanthus til dine barn som trenger nytt blyanthus til skolestart. Har du problemer med plassen i dine barns pennaler, har vi et stort utvalg av store pennaler med ekstra plass, slik at barna dine kan få med alt skolemateriellet til skolen. Vi selger ikke bare pennalhus for barn, men også for unge og voksne, så leter du etter det klassiske flate pennalet i skinn som din gode gamle lærer også brukte, har du kommet rett.

  Hos Regovs.no finner du pennaler fra merkene: Boxer, Montana, Philippi, Treats og Reisenthel.

  pennaler_og_etuier

  Pennaler og etuier som smarte Reisenthel Multicase

  Ønsker du et pennal med mange funksjoner kan vi tilby deg pennalet Reisenthel Multicase, et av våre mest populære pennaler og etuier. Noen bruker det som pennal, mens andre bruker det som kosmetikkveske. Bare fantasien setter grenser. Kort oppsummert kan du bruke det til hva du vil, og det betyr ikke at når du først har bestemt deg for å bruke det som pennal, kan du ikke bruke det som kosmetikkveske. Den ene dagen kan du bruke det som et pennal og neste dag kan du bruke det som etui for noe annet. Det er helt opp til deg hva du bruker det til og hva du nødvendigvis trenger skkurat den dagen. Her får du definitivt noe for pengene, og du vil definitivt ikke bli skuffet. Kort sagt, hos Regovs har vi pennaler og etuier for enhver smak, både til skole, jobb, studier og fritid.

  Våre pennaler og etuier er fantastiske til å oppbevare diverse småtterier. Et pennal kan brukes av både unge og gamle, og til mye mer enn blyanter og viskelær.

  pennaler_og_etuier

  Pennaler og etuier til oppbevaring av småting

  For de fleste voksne er et pennal i skinn å foretrekke. De er vakre og de blir penere og penere i bruk. Skulle det være riper, kan du alltids smøre med litt skinnfett så ripene forsvinner.

  Ta gjerne en titt på utvalget fra Reisenthel i glade farger og mønstre. Du kan også få pennaer og etuier ensfarget i favorittfargen din for å få det til å passe din stil.

  Et tips er at pennaler og etuier kan oppbevare heklenåler – eller små verktøykasser i form av aktuelle spiker, skruer og en liten hammer. Et lite husapotek – ja, bare fantasien kan sette grenser for hva du putter i dem.

  Det er hyggelig å åpne et pennal eller etui og finne det du trenger med en gang. Du kan kalle det orden, men det er ikke en tilfeldighet. Tross alt ble pennalet valgt nettopp for det formålet. Du unngår dermed å sløse bort tid og energi på å lete. 

  Pennaler og etuier for barn og ungdom

  Barna kan veldig tidlig ha pennaler og etuier der de kan oppbevare fargeblyantene og tusjene sine, slik at de lærer fra de er små hva oppbevaring er. Slik lærer de også å rydde. Det kommer dem til gode senere, når de får mye skoleutstyr å ha hjemme. For selv om iPad og iPhone blir mer og mer vanlig, vil nok blyanter og viskelær fortsatt bli brukt.

  De fleste barn elsker små pennaler og et godt etui til oppbevaring.

  Se alle de flotte kvalitetspennalene for både barn og voksne.

  Pennaler og etuier kan brukes på mange måter

  Hvis du tror at pennaler og etuier bare er noe som ble brukt på barneskolen for å oppbevare blyanter, et kompass, en linjal og annet relevant skoleutstyr, så er det på tide å utvide horisonten på den fronten.

  Pennaler og etuier kan ikke bare brukes i mange andre undervisningssammenhenger, enten det er til voksenopplæring, på kurs, spesialundervisning med mer, men et pennal eller et etui kan også bli ens velvalgte oppbevaringsverktøy for spesialverktøy.

  Det kan være at du er en aspirant som lærer å tegne portretter, landskap eller fantasifulle scenarier der du ønsker å ha disse gjenstandene samlet i et pennal for å ha dem for hånden.

  Men du kan også velge å bruke disse etuiene som en liten veske for å holde sminke, telefon, lommebok eller andre småting separat i skuldervesken.

  pennaler_og_etuier

  Pennaler og etuier for alle typer mennesker

  Et moderne pennal trenger ikke være som de gamle lange brune som du husker fra skoletiden da du var ung, selv om du kan få noen pennaler og etuier som er inspirert av den tiden, for nostalgiens skyld.

  Kvaliteten i vårt sortiment er imidlertid i en helt annen og høyere liga enn hva du kunne få fra pennaler og etuier tidligere.

  Som du kan se i vårt utvalg av pennaler og etuier, er heller ikke et pennals design festet til én bestemt form. Du kan få de langstrakte, de brede, de fargerike, de ensfargede med mer, slik at du alltid kan finne deg et pennal eller etui som ikke bare passer til funksjonen du trenger det til, men også i en stil som er med på å signalisere hvilken type person du er.

  Er du ekstra smart velger du noen forskjellige pennaler og etuier slik at du har noen til både undervisning, som oppbevaring og som en liten pose for småting, slik at du alltid har et pennal eller etui til den gitte anledningen.

  Leter du etter smart oppbevaring for fler av eiendelene dine? Vi tilbyr også ipad-deksler og ipad-etuier samt datavesker og kontorvesker.