CHAT MED OSS
Kundeservice

  MONTANA fører lommebøkerpennaler og skuldervesker til dame og herre i høy kvalitet. Det er svært mange varianter blant herrelommebøkerdamelommebøker, nøkkellommebøker, skuldervesker, skinnvesker, seddelmapper og lærvesker. Vi vil også fremheve MONTANAs svært flotte reiseveske, som er en veske i toppskiktet av kvalitetsvesker. 

  Mange av MONTANAs lærprodukter har det klassiske Montana-fôret i sølv med MONTANAs logo i svart skrift. Mange av damelommebøkene fra MONTANA har plass til mobiltelefon. De største lommebøkene kan dessuten lett og elegant brukes som clutch. Er du ute etter en god og klassisk ryggsekk, en lommebok til herre, en lommebok til dame eller dameveske, er det MONTANA du bør velge. Alle produktene fra MONTANA er svært godt designet og veldig slitesterke. Finn og kjøp kvalitets 

  title="Ryggsekker" href="https://www.regovs.no/reise_ryggsekker-c-58_151.html">ryggsekker fra MONTANA - det lønner seg.

  Tidløse produkter i kompromissløs kvalitet fra MONTANA

  Alle produkter fra MONTANA er designet og utviklet med fokus på å forene funksjon med det klassiske designet. I design fra MONTANA tas det utgangspunkt i merkets skandinaviske røtter, på mer enn 60 år. MONTANA er et high-end-merke som produserer vesker, lommebøker, pennal mm. i italiensk kalveskinn. Med andre ord er Montana et eksklusivt merke som evner å kombinere dansk og italiensk design, slik at merket blir synonymt med ikke bare praktiske, men også sofistikerte og lekre etuier, lommebøker, PC-vesker, pennal og lærvesker. Se vårt store utvalg produkter fra MONTANA hos Regovs.

  MONTANA herrelommebok – Enkel og funksjonell

  Med en klassisk, liten, svart lommebok til herre i lær fra MONTANA får du plass til det du trenger. Lommeboka har 6 kortlommer, 2 seddelrom og 3 øvrige rom. I likhet med MONTANAs andre produkter er dette en lommebok i klassisk, stilfullt design, laget i italiensk kalveskinn av høy kvalitet.

  MONTANA pennal – en sikker klassiker

  Har du kulepenner og USB-pinnen liggende alle mulige steder, bortsett fra der de behøves? Vil du ha et pennal som ikke tar for mye plass, så er det lille, svarte lærpennalet fra MONTANA akkurat det du trenger. Med det får du et stilig, fint og holdbart etui til å oppbevare skrivesaker mm. i. Hos Regovs kan du kjøpe et utvalg pennal/etuier fra Montana, som alle er av høy kvalitet.