CHAT MED OSS
Kundeservice

  Håndlagde belter, belter for herre og lærbelter med 5 års garanti

  Du får 5 års garanti på belter og lærbelter fra Regovs. Vi er veldig opptatte av kvaliteten på våre belter og lærbelter, så når du kjøper et håndlagd skinnbelte eller lærbelte fra Regovs.no, får du et solid belte som holder i mange år. Samtidig får du også et belte som er både klassisk og elegant. Når det kommer til herremote, er det få tilbehør som er så tidløse og essensielle som et kvalitetsbelte. 

  Håndlagde skinnbelter og belter til menn: Les mer nedenfor

  lærbelter og skinnbelter til Menn

  Belter og lærbelter er ikke bare funksjonelle, men også stilige, noe som gjør dem til det perfekte valget for enhver mann. Enten du er på jakt etter et avslappet belte for jeans eller et mer formelt belte for å fullføre forretningsantrekket ditt, vil et lærbelte alltid være det riktige valget. Vårt utvalg av herrebelter er nøye valgt for å sikre at du alltid får den høyeste kvaliteten. Vi vet hvor viktig det er med holdbare belter som kan tåle daglig bruk, samtidig som de ser bra ut.

  Belter, belter for herre og lærbelter har mange fordeler:

  1. Praktisk: Belter og lærbelter holder buksene på plass og hindrer at de glir ned, spesielt hvis buksene sitter litt løst.
  2. Stilfullt: Et godt kvalitetsbelte i lær kan gi antrekket et stilfullt preg, spesielt i kombinasjon med matchende sko eller annet tilbehør.
  3. Tilbehør: Et lærbelte kan som tilbehør bryte av ensfargede klær og mønstre for å skape en spennende kontrast som gjør antrekket interessant.
  4. Skjule overflødig stoff: Hvis buksene dine er litt for store i livet, kan et belte hjelpe med å skjule overflødig stoff og gi en mer tilpasset look.
  5. Variasjon: I tillegg til å være praktiske og elegante, kan belter og lærbelter også være en måte å variere utseendet på. Det finnes belter og lærbelter i ulike farger, materialer og stiler, så belter gir mange muligheter til å tilpasse ens look etter anledning.

  Velkommen til et univers av herrebelter

  Lærbelter for menn hvor funksjonalitet, kvalitet og personlig stil forenes til fordelaktige priser. Med vårt eget merke Regovs og vårt merke Bosswik finner du et imponerende utvalg av lærbelter for menn, som ikke bare fullfører antrekket ditt, men også tilføyer et snev av forfinelse til din påkledning. Våre belter egner seg spesielt godt til jeans, men det er også mange som passer til allround bruk, og du kan også finne et egnet belte til dressen. Beltene og lærbeltene våre er spesielt godt egnet til jeans, men det er også mange av våre skinnbelter som passer til mer allsidig bruk. Trenger du for eksempel et skinnbelte til dressen, finner du det her hos oss.

  Herrebelter: Funksjonalitet er nøkkelordet

  Funksjonalitet er nøkkelordet i vårt utvalg av herrebelter. Vårt sortiment av herrebelter er skapt med fokus på funksjonalitet og allsidighet. Enten du beveger deg gjennom en travel arbeidsdag eller nyter en avslappet helg, vil vårt utvalg imøtekomme dine behov med letthet og stil. Fra klassiske, tidløse design til moderne og trendy belter, finner du alt du ønsker hos oss.

  For arbeidsdager hvor profesjonalisme og eleganse er i høysetet, tilbyr våre klassiske belter den perfekte balansen mellom stil og funksjonalitet. Disse beltene er skapt for å holde buksene dine på plass hele dagen uten å gå på kompromiss med utseendet. De kommer i forskjellige skinnfarger og spenne stiler, slik at du kan finne det som passer best til din personlige stil og arbeidsantrekk.

  Når det kommer til helgebruk, hvor komfort og stil går hånd i hånd, kan våre trendy belter være det perfekte tillegget til ditt avslappede antrekk. Fra slitte skinn til elegante metallnitter og detaljer, tilbyr våre helgebelter en avslappet eleganse som fullfører ethvert avslappet utseende med letthet og stil.

  Med merker som Regovs og Bosswik kan du være sikker på at funksjonalitet og stil går hånd i hånd. Disse merkene er kjent for sin kompromissløse tilnærming til kvalitet og design, noe som betyr at hvert belte bærer et stempel av håndverksmessig ekspertise og oppmerksomhet på detaljer.

  Enten du velger et klassisk eller trendy design, vil våre belter bli et uunnværlig tilbehør i enhver manns garderobe. De er ikke bare praktiske, men også en måte å uttrykke din personlige stil og forfinelse på i enhver situasjon.

  Så la våre herrebelter fra Regovs og Bosswik være din trofaste følgesvenn, som tilføyer et snev av eleganse og funksjonalitet til enhver påkledning, enten det er på jobb eller fritid.

  Kvalitets lærbelter

  Kvalitet er ikke til diskusjon når det kommer til våre lærbelter for menn. Når det gjelder kvalitet, er våre lærbelter for menn en klasse for seg selv. Vi går aldri på kompromiss med materialene vi bruker, eller den håndverksmessige ekspertisen som går inn i hver eneste detalj av våre belter. Hos Regovs og Bosswik er vi stolte over å levere lærbelter av uovertruffen kvalitet, som ikke bare oppfyller, men også overstiger forventningene til selv de mest krevende kundene.

  Hvert eneste belte er nøye fremstilt av nøye utvalgt skinn av høyeste kvalitet. Vi går langt for å sikre at vårt skinn lever opp til de strengeste standardene for holdbarhet, smidighet og estetikk. Dette betyr at du kan være sikker på at ditt belte ikke bare vil motstå daglig slitasje, men også utvikle en vakker patina over tid, som bare forbedrer dets karakter og appell.

  Vår dedikasjon til kvalitet strekker seg langt utover valget av skinn. Vi legger like stor vekt på den håndverksmessige prosessen bak hvert eneste belte. Fra skjæring og søm til montering av spenner og detaljer, blir hver eneste del av produksjonen nøye overvåket for å sikre at sluttresultatet lever opp til våre høye standarder for kvalitet og håndverk.

  Når du velger et lærbelte fra Regovs eller Bosswik, velger du ikke bare et stykke tilbehør; du investerer i et stykke håndverk og tradisjon som vil følge deg i mange år fremover. Våre belter er ikke bare en del av din garderobe - de er en investering i kvalitet, stil og tidløs eleganse som aldri går av moten.

  Så uansett om du trenger et belte til jobb, fritid eller spesielle anledninger, kan du være sikker på at våre lærbelter for menn vil oppfylle dine forventninger til kvalitet og stil. Med Regovs og Bosswik er du alltid garantert lærbelter av høyeste kvalitet, som skiller seg ut fra mengden og tåler tidens test.

  Lærbelter til en sterk pris

  Vi er bevisste på at prisen spiller en avgjørende rolle når det kommer til å velge tilbehør. Hos oss går vi imidlertid ikke på kompromiss med kvalitet, selv når det gjelder prisen. Vi tror på at alle fortjener tilgang til lærbelter av høyeste kvalitet uten å tømme lommeboken.

  Våre priser er nøye fastsatt slik at de gjenspeiler den ekstraordinære verdien våre belter tilbyr. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg trygge med sitt kjøp, vel vitende om at de får et produkt som ikke bare er stilig og holdbart, men også overkommelig. Dette er vår måte å sikre at alle kan nyte fordelene med å ha et kvalitetsbelte i garderoben sin uten å gå på kompromiss med budsjettet sitt.

  Når du investerer i et belte fra vårt utvalg, investerer du ikke bare i et stykke tilbehør; du investerer også i din personlige stil og selvtillit. Våre belter er designet for å tilføre et snev av eleganse og forfinelse til enhver påkledning, noe som gjør dem til en uvurderlig del av din daglige stil.

  Uansett om du velger et klassisk lærbelte eller et mer moderne design, kan du være sikker på at våre priser matcher den uovertrufne kvaliteten vi står for. Så hvorfor gå på kompromiss med stilen din når du kan få både kvalitet og overkommelige priser hos oss? Opplev forskjellen ved å velge et belte fra Regovs eller Bosswik i dag, og la oss hjelpe deg med å uttrykke din unike stil uten å sprenge budsjettet.

  Herrebelter som gjenspeiler din personlige stil

  Personlig stil er en refleksjon av individets karakter og smak. Med vårt brede utvalg av design, farger og teksturer, er det noe for enhver mann og enhver stil. Enten du foretrekker et tidløst og minimalistisk utseende eller en mer dristig og eksperimentell tilnærming, vil du finne det perfekte beltet for å uttrykke din personlighet hos Regovs og Bosswik.

  Så ikke gå på kompromiss med antrekket ditt. Utforsk vår kolleksjon av herrebelter i dag og opplev den perfekte balansen mellom funksjonalitet, kvalitet, sterk pris og personlig stil, som bare våre merker kan tilby.

  Håndlagde belter, belter for herre og lærbelter som vi skreddersyr etter dine midjemål

  Kjøp flotte håndlagde belter, skinnbelter og midjebelter til gode priser fra Regovs og Bosswik. De nye lærbeltene er av høy kvalitet og produseres etter dine midjemål.

  Noen ganger kan det være vanskelig å finne et belte som passer, og letingen kan fort bli et langtidsprosjekt. Derfor lager og selger vi lærbelter og midjebelter etter mål, slik at beltet garantert passer deg helt perfekt, og du slipper å lete videre.

  Belter, belter for herre og lærbelter i italiensk kjerneokseskinn

  Lærbeltene våre fremstilles i italiensk kjerneokseskinn med gode og sterke spenner. Det beste med det er kanskje at vi leverer skinnbelter etter midjemål like raskt som andre lagervarer, og selv om du reiser verden rundt, finner du nok ikke mer solide belter enn våre lærbelter i italiensk okseskinn.

  Belter, belter for herre og lærbelter av høy kvalitet til lav pris fra egen fabrikk

  Er prisene på våre belter og lærbelter gode? Ja. Og grunnen til at vi kan selge håndlagde lærbelter til så gode priser, er at vi har egen beltefabrikk, og dermed ingen fordyrende mellomledd når vi produserer våre belter og lærbelter. God fornøyelse med å finne akkurat det beltet som passer deg.

  Belter, belter for herre og lærbelter for herrer med livvidde på opp til 160 cm

  Hos Regovs har vi et stort utvalg herrebelter i skinn i forskjellige mål og design. Vi har både brede og smale lærbelter, belter i forskjellige farger, som for eksempel brun, svart og cognac. Herrebeltene kan fås i forskjellige design i mange ulike varianter. Vi har et stort utvalg brede belter, smale belter, store belter, lange belter og korte belter. Det store utvalget av belter og lærbelter gir deg mange muligheter, slik at du kan være sikker på at du velger det beltet som passer deg perfekt. De svarte lærbeltene kan vi lage svært lange, opp til en livvidde på 160 cm.

  Har beltet ditt gått i stykker igjen? Eller var du bare veldig fornøyd med det gamle herrebeltet ditt fordi det holdt i så mange år? Da er Regovs.no stedet å skaffe et nytt belte. Vi produserer lærbelter i ekte kjerneskinn av høy kvalitet – de holder lenge og er virkelig flotte.

  Belter, belter for herre og lærbelter – dette gjelder for våre belter:

  • Kvalitetsmaterialer – godt kjerneskinn er nødvendig i fremstilling av kvalitetsbelter.
  • Solid utført håndverk av vår egen beltemaker – helt etter alle kunstens regler.
  • Alle har rett til et godt lærbelte som passer – uansett størrelse!

  Belter og lærbelter, skinnbelter og midjebelter – vi velger materialer med omhu

  Det finnes forskjellige typer skinn og belter fremstilt i skinn. Regovs.no selger KUN lærbelter laget i kjerneskinn/ettlagsskinn!

  •  Kjerneskinn gir styrke og ensartethet: Beltet er laget av kun ett lærstykke.

  Det er viktig for oss at det vi selger har høy kvalitet. Derfor er det også viktig at vi velger materialene våre med omhu – her har kjerneskinn vært et av våre svært bevisste valg. Godt utvalg – vi mener også det ligger kvalitet i å ha et rikt utvalg. Du kan få et lærbelte som er bredt, smalt, langt eller kort, med glatt eller preget overflate – kun fantasien setter grenser.

  belter_og_laerbelter

  Belter, belter for herre og lærbelter – hvordan produserer vi beltene våre?

  1. Levering – vi får italiensk kjerneskinn og beltespenner av høy kvalitet levert til butikken vår.
  2. Du velger ønsket belte og ønsket livvidde.
  3. Vår dyktige beltemaker er klar til å ta seg av din ordre.
  4. Han skjærer til beltet i lær, slik at det passer livviddemålet ditt.
  5. Beltespennen monteres på lærbeltet.
  6. Lærbeltet pakkes og er klart til ekspedisjon fra lageret vårt.
  7. Du mottar som regel det nye lærbeltet i løpet av 1-2 virkedager etter bestilling.

  Belter og lærbelter fra egen fabrikk

  • Prisene er gode – fordi vi har vår egen fabrikk er det ikke noen fordyrende mellomledd når vi produserer belter og lærbelter.
  • Vi vet hva vi selger – fordi vi selv har lærbeltene for hånden. Det betyr også at vi sørger for at beltene blir helt som du vil ha dem, og at alt er som det skal være – kvaliteten på våre belter og lærbelter er på topp.
  • Kvalitet til en god pris – det betyr at du får et godt skinnbelte til en svært god pris.

  Belter, belter for herre og lærbelter til ekte menn

  Det finnes mange ulike forestillinger om menn nå til dags: Noen mener menn skal være veltrente, andre at de skal være kraftige.

  Har du gått lei av hele treningsbølgen, eller er du kjempefornøyd med at du ble med på den? Er midjen din en skikkelig pappamidje? Uansett midjemål, har Regovs det rette skinnbeltet for deg.

  • Du velger lengde på beltet selv
  • Du velger design på beltet selv
  • Du kan få beltet i forskjellige farger
  • Du velger bredde på beltet selv
  • Du kan få en glatt eller preget overflate på beltet ditt

  Dermed får du et skinnbelte du blir fornøyd med – det kommer til å passe perfekt til deg. Det er et belte du kan bruke til å holde yndlingsbuksene dine på plass, slik at de sitter perfekt. Lærbeltet har lang holdbarhet, og holder seg pent over lang tid, slik at du kan ha glede av lærbeltet ditt i mange år.

  Belter, belter for herre og lærbelter med montering av din egen beltespenne

  • Er du glad i beltespennen din, men trenger egentlig bare en ny beltereim?
  • Beltespennen kommer til å se helt ny ut når den monteres på lærbeltet.
  • Du får noe personlig – samt en fornyelse som holder lenge.

  Belter, belter for herre, lærbelter, midjebelter og skinnbelter er en god gaveidé

  Har du gått tom for gode gaveideer? Eller ønsker du bare å gi en fin gave, en sånn spesiell gave som man ikke får tak i hvor som helst? Da kan det være en god idé å gi et lærbelte i gave.

  Belter, belter for herre og lærbelter – hvorfor kjøpe et lærbelte fra Regovs:

  • Gode materialer: Italiensk kjerneskinn
  • Pent utført arbeid av beltemakeren vår
  • “What you see is what you get … and more” Du kan kanskje ane kvaliteten gjennom bildet på PC'en, men du merker det først ordentlig når du får det i hånden. Det er også først da du kan kjenne på lukten at det er ekte skinn vi forhandler.

  Belter, belter for herre og lærbelter – håndlagde herrebelter i høy kvalitet

  Fullfør looken med et unikt lærbelte for menn fra Regovs. Kjøp forskjellige herrebelter hos oss og match dem med dine forskjellige looks, enten det er til hverdag eller fest, eller det skal matche de moteriktige jeansene, dressen, chinos eller shorts. Et lærbelte kan være et samleobjekt, og hos Regovs får du flotte håndlagde kvalitetsbelter av det fineste italienske kjerneskinn som vår egen beltemaker lager. Vær en trendsetter og bestill ditt moteriktige og trendy håndlagde lærbelte allerede i dag, eller bestill et lærbelte som en gave til noen du er glad i.


  Med skinnbelter fra Regovs får du et unikt og håndlagd belte av høy kvalitet. Velg mellom fargene cognac, svart, brunt, svart/brunt eller svart/cognac, slik at det passer perfekt til det antrekket du hadde sett for deg. Se også de mange mulighetene med forskjellige beltespenner, slik at lærbeltet får en personlig touch. Utover det, kan du også velge bredde og lengde på skinnbeltet, samt om beltet skal ha en glatt eller preget overflate. Valgmulighetene for våre belter og lærbelter er mange, og beltemakeren vår står klar til å hjelpe deg med å få oppfylt ønskene dine. Et lærbelte kan piffe opp en hel outfit og fungere som prikken over i’en. Selv om midjebeltets praktiske funksjon er å holde buksene oppe, er det elegante lærbeltet også blitt en trend for veldig mange menn i dag. Lærbelter til menn er det perfekte tilbehøret å style en look med, og hos Regovs har vi et bredt utvalg herrebelter, slik at du garantert finner et skinnbelte som matcher akkurat din stil. Hvis du har en beltespenne du er spesielt glad i, men det gamle, slitte lærbeltet trenger en oppgradering, kan du få den beltespennen du allerede har satt på en av våre skinnreimer.     

  belter_og_laerbelter   

  Belter, belter for herre og lærbelter – hva er det beste beltet til en mann?

  Det beste beltet er det beltet som ikke bare er fint å se på, men som også forteller en historie. Hvis du er tilhenger av at lærbeltet skal være av ekte skinn, slik at skinnet med tiden endrer seg og blir penere, har du kommet til rett sted, nemlig Regovs. Hos oss får du håndlagde lærbelter av italiensk kjerneskinn, laget helt etter ditt ønske og dine behov. For å ta vare på lærbeltet, kan det være en god idé å kjøpe lærfett av høy kvalitet og smøre det et par ganger i året. Lærfett kan du også få hos Regovs.

  Når du er på jakt etter det nye håndlagde lærbeltet ditt, er det noen punkter som er fine å forholde seg til:

  • Hvilken look skal lærbeltet passe til?
  • Hva slags beltespenne ønsker du?
  • Hvilken farge skal beltet ha?
  • Skal lærbeltet ha glatt eller preget overflate?

  Husk at du hos Regovs finner en guide, slik at du får valgt riktige livviddemål når du kjøper belter og lærbelter hos oss.


  Se gjerne vårt store utvalg av damebelter også. Vil du har flere gavetips til ham? Se våre gaver til menn og herre. Les gjerne også vår artikkel om belter som en essensiell del av en manns garderobe.