CHAT MED OSS

  Kjøp nye belter og skinnbelter

  Vi har 5 års GARANTI på belter fra Regovs. Vi er veldig opptatte av kvaliteten på midjebeltene, beltene og skinnbeltene våre. Vi tror på at når du kjøper et håndlagd belte fra Regovs, så får du et solid belte som kan holde i mange år, samtidig som du også får et belte som er både klassisk og pent.


  Håndlagde skinnbelter og belter til menn: Les mer nedenfor

  Håndlagde lærbelter ved Regovs.no

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Derfor er det lurt å ha et godt herrebelte

  1. Praktiskt: En herrebelte holder buksene på plass og hindrer at de glir ned, spesielt hvis buksene sitter litt løst.
  2. Stilfullt: Et godt kvalitetsbelte kan tilføre et stilfullt preg til en antrekk, spesielt når det matches med sko eller annet tilbehør.
  3. Tilbehør: Et belte kan fungere som et tilbehør som bryter en ensartet farge eller mønster på klærne og tilføre litt kontrast og interesse til ens utseende.
  4. Skjul overflødig stoff: Hvis buksene dine er litt for store i livet, kan et belte hjelpe med å skjule overflødig stoff og gi et mer tilpasset utseende.
  5. Variasjon: I tillegg til å være praktiske og stilfulle, kan belter også være en måte å variere ens utseende på. Det finnes belter i ulike farger, materialer og stiler, så det er mange muligheter til å tilpasse ens look etter anledningen.

  Beltene våre er spesielt godt egnet til jeans, men det er også mange som passer til mer allsidig bruk, og du kan også finne et egnet belte til dressen.

  Kjøp nye belter og midjebelter

  Flotte håndlagde belter, skinnbelter og midjebelter til gode priser fra Regovs og Bossvik. De nye beltene er av høy kvalitet og produseres etter mål.

  Noen ganger kan det være vanskelig å finne et belte som passer, og det kan fort bli et langtidsprosjekt. Derfor lager og selger vi skinnbelter og midjebelter etter mål, slik at det garantert passer deg helt perfekt, og du slipper å lete etter det.

  Skinnbelter, midjebelter og belter i de helt perfekte materialene

  Skinnbeltene fremstilles i italiensk kjerneokseskinn med gode og sterke spenner. Det beste med det er kanskje at vi leverer skinnbelter etter mål like raskt som andre lagervarer, og selv om du reiser verden rundt, finner du nok ikke et mer solid belte enn dem i italiensk okseskinn.

  Nytt kvalitetsbelte til en god pris

  Er prisene gode? Ja. Og grunnen til at vi kan selge håndlagde belter til så gode priser, er at vi har egen fabrikk, og dermed ingen fordyrende mellomledd. God fornøyelse med å finne akkurat det beltet som passer deg.

  Store belter, herrebelter og skinnbelter

  Hos Regovs har vi et stort utvalg herrebelter i forskjellige mål og design. Vi har både brede og smale belter, belter i forskjellige farger, sånn som brun, svart og cognac. Herrebeltene kan fås i forskjellige design i mange ulike varianter. Vi har et utvalg brede belter, smale belter, store belter, lange belter og korte belter. Utvalget gjør at det er mange muligheter for deg, slik at du kan være sikker på at du velger det beltet som passer deg perfekt. De svarte beltene kan vi lage svært lange, opp til en livvidde på 160 cm.

   

  Du vet når beltet ditt er ødelagt? Igjen!? Eller når du egentlig har vært veldig fornøyd med det gamle skinnbeltet eller herrebeltet ditt fordi det har holdt i mange år? Da er Regovs stedet å skaffe et nytt. Vi produserer belter i ekte kvalitets kjerneskinn - de holder lenge og er superflotte.

  Våre belte- (og herrebelte-) verdier

  • Kvalitetsmaterialer er viktig: godt kjerneskinn er nødvendig i fremstilling av kvalitetsbelter.
  • Solid utført håndverk av beltemakeren vår, slik at alt er helt etter boka.
  • Alle har rett på et godt belte som passer - uansett størrelse!

  Materialer til fremstilling av skinnbelter, herrebelter, midjebelter og belter i høy kvalitet

  Det finnes forskjellige typer skinn og belter fremstilt i skinn. Regovs selger KUN belter laget i kjerneskinn/ettlagsskinn!

  •  Kjerneskinn gir styrke og ensartethet: Beltet er laget av kun ett lærstykke.

  Det er viktig for oss at det vi selger har høy kvalitet. Derfor er det også viktig at vi velger materialene våre med omhu – her har kjerneskinn vært et av våre svært bevisste valg. Godt utvalg – vi mener også det ligger kvalitet i å ha et rikt utvalg. Du kan få et belte som er bredt, smalt, langt eller kort, med glatt eller preget overflate – kun fantasien setter grenser.

  Hvordan produserer vi beltene våre?

  1. Levering - Vi får italiensk kjerneskinn og høykvalitets beltespenner levert til butikken vår.
  2. Du velger det ønskede beltet og ønsket livvidde.
  3. Vår dyktige beltemaker er klar til å ta seg av din ordre.
  4. Han skjærer til beltet, slik at det passer livviddemålet ditt.
  5. Beltespennen monteres.
  6. Beltet pakkes og er klart til ekspedisjon fra lageret vårt.
  7. Du mottar som regel det nye beltet i løpet av 1-2 dager etter bestilling.

  Egen fabrikk

  • Prisene er gode - Fordi vi har vår egen fabrikk er det ikke noe fordyrende mellomledd.
  • Vi vet hva vi selger - Fordi vi selv har beltene for hånden. Det betyr også at vi sørger for at beltene blir helt etter dine ønsker - og at alt er som det skal være - kvaliteten er på topp.
  • Kvalitet til en god pris - Det betyr at du får et godt belte til en svært god pris.

  Belter til menn

  Det finnes mange ulike forestillinger om menn nå til dags: Noen mener menn skal være veltrent, andre mener de skal være bredskuldrede.

  Har du gått lei av hele treningsbølgen, eller er du kjempefornøyd med at du ble med på den? Er midjen din en skikkelig pappamidje? Uansett hva, så har Regovs det rette beltet for deg.

  • Du velger lengde selv
  • Du velger design selv
  • Du kan få det i forskjellige farger
  • Du velger bredde selv
  • Du kan få en glatt eller preget overflate

  Du får et belte du blir fornøyd med – det kommer til å passe perfekt til deg. Det er et belte du kan bruke til å holde yndlingsbuksene dine oppe med, slik at de sitter perfekt. Det har lang holdbarhet, og holder seg pent over lang tid, slik at du kan ha glede av det i mange år.

  Montering av egen beltespenne er også mulig. 

  • Er du glad i beltespennen din, men trenger egentlig en ny beltereim?
  • Beltespennen kommer til å se helt ny ut når den monteres på beltet.
  • Du får noe personlig - samt en fornyelse som holder lenge.

  Belter, midjebelter og skinnbelter er en bra gaveidé

  Har du gått tom for bra gaveideer? Eller ønsker du bare å gi en bra gave, en sånn skikkelig bra gave som man ikke får tak i hvor som helst? Da kan det være en god idé å gi et belte i gave.

  Hvorfor kjøpe et belte fra Regovs:

  • Gode materialer: Italiensk kjerneskinn
  • Pent utført arbeid av beltemakeren vår
  • “What you see is what you get … and more” Du kan kanskje ane kvaliteten gjennom bildet på PCen, men du merker det først ordentlig når du får det i hånden - det er også først da du kan kjenne lukten av at det er ekte skinn vi forhandler.

  Håndlagde herrebelter i høy kvalitet

  Fullfør looken med et unikt belte fra Regovs. Kjøp forskjellige belter til menn hos oss og match dem med dine forskjellige looks, enten det er til hverdag eller fest, enten det skal matche de moteriktige jeansene, dressen, chinos eller shorts. Et belte kan være et samleobjekt, og hos Regovs får du flotte håndlagde kvalitetsbelter av det fineste italienske kjerneskinn som vår egen beltemaker lager. Vær en trendsetter og bestill ditt moteriktige/trendy håndlagde belte allerede i dag, eller bestill det som en gave til noen du er glad i.

   

  Med skinnbelter fra Regovs får du et unikt belte av høy, håndlagd kvalitet. Velg mellom fargene cognac, svart, brunt, svart/brun eller svart/cognac, slik at det passer perfekt til den outfitten du hadde sett for deg. Se også de mange mulighetene med forskjellige spenner, slik at det får en personlig touch. Utover det kan du også velge bredde, lengde og om det skal ha en glatt eller preget overflate. Valgmulighetene er mange, og beltemakeren vår står klar til å hjelpe deg med å få oppfylt ønsket ditt. Et belte kan piffe opp en hel outfit og fungere som prikken over i’en. Selv om beltets praktiske funksjon er å holde buksene oppe, er det også blitt en trend for veldig mange menn i dag. Et belte/belter til menn er det perfekte tilbehøret å style en look med, og hos Regovs har vi et fint og bredt utvalg belter, slik at helt sikkert finner noe som matcher akkurat din stil. Hvis du har en beltespenne du er spesielt glad i, men det gamle, slitte beltet trenger en oppgradering, kan du også få spennen du allerede har på en av våre skinnreimer.        

  Hva er det beste beltet til en mann?

  Det beste beltet er det beltet som ikke bare er fint å se på, men som også forteller historien din. Hvis du er tilhenger av at beltet skal være av ekte skinn, slik at skinnet med tiden endrer seg og blir penere, har du kommet til rett sted, nemlig Regovs. Hos oss får du håndlagde belter av italiensk kjerneskinn, laget helt etter ditt ønske og behov. For å ta vare på beltet, kan det være en god idé å kjøpe lærfett av høy kvalitet og smøre det et par ganger i året. Det kan du også få hos Regovs.

  Når du er på jakt etter det nye håndlagde beltet ditt, er det noen punkter som er fine å forholde seg til:

  • Hvilken look skal det passe til?
  • Hva slags beltespenne ønsker du?
  • Hvilken farge skal beltet ha?
  • Skal det ha glatt eller preget overflate

  Husk at du hos Regovs finner en guide, slik at du får valgt riktige mål/livviddemål til beltet.


  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Beltebredde:
  Modell:
  Type: