CHAT MED OSS

  Flott design for kvinner

  Finn alt for damene i denne delen av Regovs. Her finner du mange flotte design i moteriktige farger til priser som alle har råd til. Kjøp skjerf, skinnvesker, regntrekk, paraplyer og sykkelregnponchos og vesker fra Reisenthel og mye mer hos Regovs.

  Vesker, damelommebok og hansker i skinn for damer

  Mangler du inspirasjon til gaveideer, har du kommet til rett sted. Hos Regovs tilbyr vi et bredt utvalg av ting til henne. Blant disse har vi deilige skinnhansker til damene, skinnryggsekker, skinnvesker og damelommebøker i deilig kvalitet og alpakkaskjerf fra Silkeborg Uldspinderi. Videre selger vi også regnfrakker og paraplyer i friske farger for en glad regnværsdag.

  Stort utvalg av kveldsvesker, crossbody og mobilvesker for damer

  Er du også glad i de lekre små kvalitetsveskene fra Treats, Spikes & Sparrow, The Monte, Belsac med flere, så har vi gleden av å kunne vise deg et stort utvalg av kveldsvesker, crossbody, clutches og mobilvesker fra de velkjente merker. De finnes i mange design, forskjellige farger og enten med håndleddsstropp, skulderstropp eller som crossover.

   

  Toalettmapper for damer i mange utførelser

  Har du behov for en lekker og romslig toalettmappe kan vi tilby vårt store utvalg av produkter fra Reisenthel. De lager toalettmapper for damer i mange størrelser og modeller, så det er noe for enhver smak og ethvert behov. Toalettmapperne til dame er laget i et lekkert design med fine mønstre, og samtidig er de funksjonelle. Når toalettmappen er sortert ut er det også viktig å ha plass til alle smykkene. Derfor kan du også kjøpe deg et fint smykkeskrin hos Regovs. Disse smykkeskrinene kan også kjøpes i flere forskjellige størrelser og farger, slik at du får akkurat det du ønsker.

   

  Smykkeskrin

  En populær vare er vårt brede utvalg av smykkeskrin, det finnes både store og små smykkeskrin, og noen av eskene har en liten reiseeske inni.

   

  Belter for damer / skreddersydde damebelter

  Hos Regovs lager vi selv damebelter i ekte narvskinn, som også er skreddersydd for deg. Du kan få akkurat den størrelsen du ønsker, og du har muligheten til å være med å designe den selv, ettersom du bestemmer hvilken beltespenne du vil ha til damebeltet ditt.

   

  Mange gaveideer til damer

  Så ikke lur deg selv til å klikke deg rundt i alle kategoriene og få litt inspirasjon fra vårt store utvalg. Det er mange gode gaveideer, og du kan også sende en gave med en personlig hilsen. Kjøp alt på nett nå - å handle på nett hos Regovs er en god og hyggelig opplevelse - direkte til deg eller noen du bryr deg om!

   

  Fine damehatter - perfekt for enhver anledning

  Hos Regovs finner du kun de beste luene til damer, enten det er en fin stråhatt eller en fin filthatt. Trenger du inspirasjon til luer til dame finner du her på Regovs både capser til dame, damehatter og solhatter til damer fra MJM og Stetson. Bli med på trenden og skap din egen stil med dameluen / luen som passer deg.

  Du kan bruke de fine og vakre stråhattene når du skal på ferie som beskyttelse mot solen eller være den perfekte matchen til sommerkjolen. Noen av luene har den klassiske formen, mens andre har bred brem og bånd. Ikke bare bruk hatt når du skal på ferie eller på fest, men gjør det til en del av hverdagen og bli med på trenden. Bruk den f.eks. når du går på kafé eller handler med vennene dine. Mulighetene er mange med damelue – gled deg med damelue både til hverdags og til fest.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se