CHAT MED OSS
Kundeservice

  Damer, jenter, kvinner og mamma – se hit!

  Damer, kvinner, jenter, venninner og mamma – kjært barn har mange navn. Når du er ute etter flotte og funksjonelle produkter av høy kvalitet til damer, er det her du finner dem. Hvis du for eksempel skal kjøpe lekre damevesker og skinnvesker for damer i ekte kalveskinn, har vi et stort sortiment fra kjente merker som TreatsSpikes & SparrowThe Monte og Belsac. Det samme gjelder lommebøker til damer, og skreddersydde damebelter som produseres i lær etter hennes midjemål i Regovs' egen fabrikk. Er det skinnhansker og damehansker du trenger, finner du dem i forskjellige farger og design, og med flere forskjellige typer fôr for ulike værforhold. Vi har også damehatter og luer for både sommer og vinter. Skal du ut og reise, har vi flotte tilbehør som toalettmapper til dame, for ikke å snakke om våre små og praktiske manikyrsett og speil, som lett får plass i bagasjen. Uansett hva du trenger av førsteklasses produkter til damer, finner du det her. 


   

   

  Damer: moteriktig design for kvinner

  Finn alt for damer i denne delen av Regovs.no. Her finner du mange flotte design i moteriktige farger til priser som alle har råd til. Kjøp skjerf, skinnvesker, regnfrakker, paraplyer, sykkelregnponchoer, vesker fra Reisenthel og mye mer hos Regovs.

  Damer: vesker, damelommebok og damehansker i skinn

  Mangler du inspirasjon til gaveideer og vil ha gavetips til henne, har du kommet til rett sted. Hos Regovs tilbyr vi et bredt utvalg av gaver til damer. Blant våre gavetips finner du deilige skinnhansker og damehansker, ryggsekker i skinn, damevesker og skinnvesker og lommebøker for damer av høy kvalitet. Et ekstra eksklusivt gavetips er store og nydelige alpakkaskjerf fra Silkeborg Uldspinderi. Du kan også finne regnponchoer og paraplyer i friske farger for en munter regnværsdag.

  damer

  Damer: stort utvalg av skinnvesker, crossbody og mobilvesker fra kjente merker

  Er du også glad i de lekre små kvalitetsveskene for damer fra Treats, Spikes & Sparrow, The Monte, Belsac med flere, så har vi gleden av å kunne vise deg et stort utvalg av kveldsvesker, crossbody, clutches og mobilvesker fra Regovs merker. Veskene for damer finnes i mange design, forskjellige farger og enten med håndleddsstropp, skulderstropp eller som crossover. Se også vårt utvalg av handlevogner og trolleys.

  damer

  Damer: toalettmapper i mange modeller

  Har du behov for en lekker og romslig toalettmappe til henne kan vi tilby vårt store utvalg av produkter fra Reisenthel. De lager toalettmapper for damer i mange størrelser og modeller, så det er noe for enhver smak og ethvert behov. Toalettmappene til dame er laget i et lekkert design med fine mønstre, og samtidig er de funksjonelle. Når du har valgt toalettmappe, er det også viktig å ha plass til alle smykkene. Hvorfor ikke kjøpe et fint smykkeskrin hos Regovs?

  Damer: smykkeskrin

  En virkelig populær gave til damer er vårt brede utvalg av smykkeskrin. Hos oss finner du både store og små smykkeskrin, og noen av skrinene har en liten reiseeske inni. Disse smykkeskrinene kan også kjøpes i flere forskjellige størrelser og farger, slik at du får akkurat det smykkeskrinet du ønsker.

  damer

  Damer: belter for damer og skreddersydde damebelter

  Hos Regovs lager vi selv damebelter i ekte, narvet skinn, skreddersydd for deg. Du kan få akkurat den størrelsen du ønsker, og du har muligheten til å være med å designe beltet selv, ettersom du bestemmer hvilken beltespenne du vil ha til damebeltet ditt. 

  Damer: mange gavetips til henne

  Ta gjerne en nærmere titt på de ulike kategoriene og vårt store sortiment for inspirasjon! Her finner du mange gode gaveideer. Regnponchoer og paraplyer damer, for eksempel. Du kan også sende en gave med en personlig hilsen. Handle alt du trenger på nett i dag – det er kjekt å handle på nett hos Regovs – og få varene levert direkte hjem til deg eller noen du er glad i! Det er enkelt å bestille –  alt som vises er på lager og vi har rask levering. 

  Damer: fine damehatter for enhver anledning

  Hos Regovs finner du kun de beste hattene til damer, enten det er en fin stråhatt eller en lekker filthatt. Trenger du inspirasjon når du leter hatter til damer, finner du her på Regovs både capser til damer, damehatteer og luer samt solhatter til damer fra MJM og Stetson. Bli med på trenden og skap din egen stil med damehatten eller luen som passer deg.

  Du kan bruke de fine og vakre stråhattene når du skal på ferie, som beskyttelse mot solen eller en perfekt match til sommerkjolen. Noen av hattene for damer har den klassiske formen, mens andre har bred brem og bånd. Ikke bare bruk hatt når du skal på ferie eller på fest, men gjør det til en del av hverdagen og bli med på trenden. Bruk damehatten for eksempel når du går på kafé eller handler med vennene dine. Mulighetene er mange med damehattene – gled deg med hatter for damer både til hverdags og til fest.

   

  Akkurat som damer har sin egen side, har vi også en egen side for menn.

  Vil du se når sortimentet vårt utvides med nye produkter til damer? Sjekk ut Regovs nyheter, der vi stadig legger opp nye dameprodukter så snart de kommer inn. Du kan også se alle våre kjente merker under Regovs merker