CHAT MED OSS
Kundeservice

  Spikes & Sparrow er kjent for sine unike, håndlagde karakterprodukter. Læret de bruker er helt uten kunstig beskyttende lag, slik at strukturen i læret, med alle sine ufullkommenheter, vil endres med tiden når du bruker det, og gi skuldervesken, reisevesken, weekendvesken, rumpetasken eller lærlommeboka en unik karakter som gjenspeiler personligheten din.

  Spikes & Sparrows vesker finnes i et bredt utvalg skulderveskerreisevesker, weekendvesker, data-veskerrumpetasker, ryggsekker og lommebøker. Alle Spikes & Sparrow-vesker er laget for å vare, og derfor brukes kun de beste glidelåsene, de mest solide metalldelene og man gjennomfører kontinuerlige tester av materialene.

  Spikes & Sparrow-vesker er nederlandsk design som siden 1998 er håndlaget på fabrikker i India, som ikke benytter barnearbeidere og har et godt arbeidsmiljø.

  Med en skulderveske ...

  fra Spikes & Sparrow får du en moderne lærveske med vintage-look med god holdbarhet. Skinnvesken blir bare finere og finere og mer unik, jo mer den er i bruk.

  Om Spikes & Sparrow - Lær og Farging

  Fordi læret er ubehandlet, er det mottagelig og absorberer voks og olje som påføres det på en uregelmessig måte. Dette skaper det karakteristiske utseendet i læret. Skinnet kan også absorbere vann, hvilket innebærer at de fleste flekker i læret ikke er på overflaten der rengjøring er en effektiv løsning. Flekken sitter derimot i læret, hvilket i bunn og grunn endrer fargen på det permanent. Den beste rengjøringsmetoden for lær og skuldervesker fra Spikes & Sparrow er å regelmessig tørke av dem med en lettfuktet bomullsklut for å fjerne eventuelt støv. Ikke bruk såpe eller såpebaserte produkter, fordi de endrer pH-verdien i skinnet og reduserer dermed levetiden på det. Det anbefales ikke at veskene fra Spikes & Sparrow utsettes for regn og vann. Spesielt i begynnelsen kan den avgi overskuddsfarge dersom den blir våt, så vær oppmerksom på det dersom du bruker lyse klær. Dersom skinnvesken blir våt ved et uhell, bør den få tørke langsomt, og når den blir tørr få et tynt lag lærfett/lærbalsam. 

  Dette er ikke nødvendig, men et spørsmål om smak og preferanse. Hvis du vil, kan du påføre en delikat lærbalsam, lærfett eller en spray til vedlikehold av nubuk og semsket skinn én til to ganger i året. Dette gjenetablerer læret og trekker det sammen igjen.