CHAT MED OSS

  Elegante skinnvesker for damer med stil

  Ingenting definerer en kvinnes stil som lærvesker og skinnvesker for damer, og med en elegant veske i lær gir du antrekket ditt det lille ekstra. Når du stryker hånden over en ekte lærveske, kjenner du den gode kvaliteten med en gang, og når du ser på dameveskens design, oppdager du den moderne og flotte looken skinnvesker for damer har. Kanskje blir du nesten litt forelsket? Gjør deg klar for mer kjærlighet, for her har vi et enormt utvalg av lærvesker og skinnvesker for damer med stil!

  Skinnvesker: Les mer nedenfor

  Skinnvesker for damer i velduftende lær

  De aller fleste av våre skinnvesker for damer er laget av førsteklasses kalveskinn, hvilket innebærer lang levetid og et eksklusivt og lekkert uttrykk.

  Se det fullstendige utvalget vårt av damevesker.

  En god kvalitetsveske i lær blir bare penere med årene og får en flott og rustikk look. Dersom den har blitt litt for rustikk, kan du gi den en omgang lærpleie, hvilket vil fremheve den opprinnelige fargen og gi skinnveskens lær fornyet glans. En god skinnveske for damer, eller en skulderveske i lær for den delen, er svært godt egnet som en gave som holder lenge.

  Skinnvesker for damer fra kjente merker

  På Regovs.no finner du trendy lær- og skinnvesker for damer fra følgende merker: The MonteTreatsBelsacAxelsen & SønMontanaPia Ries og House of Sajaco.

  Skinnvesker for damer, som den vakre lærvesken mormor hadde

  Det jeg husker best med mormor er skinnvesken hennes. Skinnvesken var det eneste man kunne være sikker på at hun alltid hadde med seg. Denne lærvesken var som sydd fast til henne – det eneste tidspunktet hun satte den fra seg var når vi spiste eller når vi gikk rundt juletreet på julaften. Jeg var nok 4 år gammel, liten og trøtt, og ville helst stå over da de andre skulle gå rundt juletreet. Mens jeg satt på stolen, kom mormor bort til meg og spurte om jeg ville passe på skinnvesken hennes. I begeistring ropte jeg «Ja, for den lukter godt!». Det var sant nok, for når en veske er i ekte lær, kan man lukte det. Jeg glemmer aldri den lukten. Flere år senere gikk det opp for meg hvorfor mormor var så glad i skinnvesken sin – den er lojal og kan være ute til langt på natt uten å se sliten ut neste dag!

  Nå har du sett våre skinnvesker for damer. Er du kanskje også ute etter skinnvesker til menn? Se vårt utvalg av herrevesker og skinnvesker for menn.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se