CHAT MED OSS
Kundeservice

  House of Sajaco er et nytt merke som ble dannet av fusjonen mellom tre fremtredende grossister i veskebransjen. Den felles visjonen om design, kunnskap om lær og produksjon i høy kvalitet førte til synergien som utgjør House of Sajaco.

  Designet appellerer til et publikum som setter pris på en avslappet stil og lærets holdbarhet. House of Sajaco skaper det perfekte tilbehøret til en kul vintage-look gjennom skuldervesker, skinnvesker og lommebøker hver dag.

  House of Sajacos eksklusive ...

  skuldervesker

  House of Sajaco tilbyr et stort og bredt utvalg flotte, myke skuldervesker i forskjellige størrelser og farger.

  De klassiske fargene er svart, brun, konjakk og rød. Skuldervesken finnes i størrelser helt fra små skuldervesker/crossbags, til store handlenett/shoppere.

  Skinnet fra House of Sajaco er veldig miljøvennlig

  House of Sajaco sørger for at det aller meste læret og skinnet til weekendbager, skuldervesker og håndvesker er vegetabilsk garvet, slik at det gagner både lærets naturlige egenskaper og miljøet. Når du kjøper en veske fra House of Sajaco får du hensyn til læret og miljøet med på kjøpet.

  Veskene fra House of Sajaco er godt innredet.

  Når det kommer til hvordan weekendbagene, skulderveskene og håndveskene er innredet, er de klassisk innredet med flere lommer, glidelåslomme og mobillomme. De aller fleste av veskene har dessuten en behagelig skulderreim med justerbar lengde. Du kan se hvordan de forskjellige veskene er innredet under produktinformasjonen og ekstra bilder. 

  Bruk skuldervesken fra House of Sajaco til alt

  Bruk skulderveskene fra House of Sajaco til mange ulike formål: i hverdagen når du skal på jobb, på kontoret, ut og handle eller på skolen. House of Sajacos shoppere, skuldervesker og håndvesker er behagelige og myke, og samtidig eksklusive og stilfulle, slik at de i tillegg er godt egnet til fest, selskap og busstur med venner og kollegaer. Kjøp dine favorittvesker fra House of Sajaco i dag, og motta pakken i løpet av de neste dagene.

  Ryggsekker i lær fra House of Sajaco

  House of Sajaco tilbyr også ryggsekker i høy kvalitet, som både kan brukes som skulderveske og ryggsekk, i flott og eksklusivt design. Ryggsekkene er laget i lekkert, mykt vegetabilsk garvet lær og innredet med glidelåslommer, plass til mobiltelefon og mye annet.