CHAT MED OSS
Kundeservice
   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Nyheter hos Regovs fra kjente merker

  Nye produkter blir stadig lagt til hos oss på Regovs.no, og noen ganger kommer også nye merker til. Kanskje du er på utkikk etter den nyeste kofferten eller handlekurven fra Reisenthel? Se nyheter fra kjente merkevarer som f.eks Sea to Summit, Travelite, Belsac og mange, mange flere.

  nyheter

  Nyheter hos Regovs innen bolig og innkjøp, fritid og reise

  Trender og mote er i stadig forandring, og noen ganger kan det være vanskelig å følge med. Under fliken Nyheter hos Regovs har vi derfor samlet våre nyeste produkter innen bolig og innkjøp, fritid og reise. Enten du leter etter de nye veskene fra The Monte eller de nyeste skjerfene fra Regovs Uld i forskjellige farger, finner du det her. Kanskje du er på utkikk etter et nytt lærbelte til herre eller skinnhansker? Sørg for å følge med på nyhetene her slik at du ikke går glipp av nyheter.

  nyheter

  Nyheter hos Regovs – når du leter etter gaver

  Leter du etter en gave til noen du er glad i? Vi har samlet nyheter hos Regovs for å hjelpe deg med å finne det siste fra populære merker. Her kan du finne nye produkter som din familie eller dine venner kanskje ikke har oppdaget ennå! Våre nyheter er dermed utmerkede gaver, og noe han eller hun ikke visste hadde kommet til sortimentet ennå. Overrask kjæresten din med nyheter fra Regovs, uansett hvilken anledning gaven er til.

  nyheter

  Du kan alltid melde deg på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert på nyheter hos oss ​​på Regovs!