CHAT MED OSS
Kundeservice

  I 1984 besteg australske Tim Macartney-Snape en ny rute på nordsiden av Mount Everest sammen med en gruppe fjellklatrere, i en på daværende tidspunkt ny lettvektsstil uten oksygen og uten guide eller transporthjelp. Allerede fire år etter besluttet Tim at han ville bestige Mount Everest enda en gang, fordi han innså at ingen faktisk hadde besteget fjellet alle de 8848 meterne det er fra havnivå til toppnivå – også kalt «Sea to summit». Fire måneder etter at Tim høsten 1990 hadde tatt en svømmetur i det lune vannet i Indias bengalske bukt og satt kursen mot jordens høyeste punkt, sto han atter en gang på toppen av Mount Everest. Alt dette klarte han alene, og helt uten ekstra oksygenforsyninger. ...

  Denne lange ferden er senere gitt navnet «Sea to summit»-ekspedisjonen.

  Da Tim vendte tilbake til Australia besluttet han og klatrekamerat og designguru, Roland Tyson, å bygge opp en bedrift der de kunne få utbytte av all kunnskapen og lidenskapen sin for friluftsliv til å lage praktisk og genialt friluftsutstyr. Da de skulle navngi virksomheten ble de enige om at den måtte hete Sea to Summit, etter Tims ekspedisjon. Siden da har bedriften blomstret på internasjonale høyder! I dag fortsetter Sea to Summit å tilby innovativt utstyr sånn som hurtigtørkende håndklær og lettvektshåndklær til friluftslivsentusiaster over hele verden.

  Sea to Summit mikrofiberhåndklær og reisehåndklær

  Sea to Summit har også mange forskjellige mikrofiberhåndklær og reisehåndklær og både små og store badehåndklær. Kvalitetshåndklærne fra Sea to Summit leveres i egen pose eller etui.

  Genial tørkesnor fra Sea to Summit

  Sea to Summit har utviklet en veldig smart tørkesnor som er godt egnet til reise, camping, fisketur og seiltur. Det er en dobbel tørkesnor med et system som ikke krever at du har med klyper hjemmefra. I tillegg er snoren utstyrt med reflekser, hvilket gjør at det er lett å se den i mørket.

  Vanntett ryggsekk og toalettmappe fra Sea to Summit

  Er du ute etter en lettvekts ryggsekk med beskyttelse mot regn eller en ekstra liten ryggsekk, anbefaler vi en vanntett ryggsekk fra Sea to Summit. Lettvekts toalettmapper som kan brukes som hengende toalettmapper finner du også i Sea to Summits sortiment. Kjøp produkter fra Sea to Summit hos Regovs i dag.

  Også soveposer i høy kvalitet fra Sea to Summit

  Trenger du en god kvalitetssovepose? Da kan vi anbefale en sovepose fra Sea to Summit. Soveposene er blant det ypperste innenfor soveposer og lakenposer. Soveposer og lakenposer fra Sea to Summit er ikke de billigste, men til gjengjeld blant de aller beste.