CHAT MED OSS

  Myke og behagelige skinnhansker til dame i høy kvalitet

  Lune damehansker er ganske enkelt et must når det er vinter og kaldt. Hos Regovs har vi svært gode damehansker i høy kvalitet, skinnhansker med ullfôr og ekstra myke hansker med kaninfôr. Du finner også lune votter som holder fingrene ekstra varme. Vi har kjøpt inn et stort utvalg for å holde prisene på skinnhansker og votter nede.

  Skinnhansker til dame: Les mer nedenfor


  Kjøp skinnhansker til dame på nett her

  Da unngår du å fryse på hendene når du er på reise, eller når det er vinter og kaldt. Det er ingenting som er så behagelig som å sitte bak rattet i en bil med varme skinnhansker på, så husk at vi har flotte kjørehansker. Kjørehanskene er klassiske og svært behagelige når du skal kjøre bil når det er kaldt.

  Husk at du ikke bare har på deg hansker fordi det er nødvendig, men også fordi de er utrolig flotte og stilige. Skinnhansker og votter til dame gjør det behagelig å gå ut når det er kaldt, fordi de holder hendene varme, men også fordi de er et fint supplement til outfitten din.

  På Regovs.no finner du lær- og skinnhansker til dame fra merkene: Belsac og Handskekompagniet.

  Mine første skinnhansker/damehansker

  Mine første skinnhansker/damehansker – de står klart for meg. Hanskene var laget av skinn, slik at når man tok på utsiden deres var de helt glatte og myke. I snøvær var de utrolig varme inni, fordi de var fôret med ull. Jeg hadde lyst til å ha dem på hele tiden, for når jeg tok dem på føltes det som om de var laget spesielt til meg. Flotte skinnhansker er rett og slett et must i Norden i dag, for hvem ønsker vel ikke å ha varme hender, kanskje til og med innhyllet i mykt kanin- eller ullfôr?

  Skinnhansker til dame er et must

  Skinnhansker til dame er generelt veldig flott når det er kaldt, og til en flott outfit er de prikken over i’en. God fornøyelse i jakten på hansker til deg selv eller andre her hos Regovs!

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se