CHAT MED OSS

  Såpe og krembeholdere i forskjellige modeller

  Hold alltid god håndhygiene med såpe og krembeholdere i håndbagasjen! Våre såpe- og krembeholdere fra GoToob er kvalitetsbeholdere med nondrop-ventil som hindrer lekkasje og holder 100% tett. Med våre såpe- og krembeholdere trenger du ikke dra med deg hele tuber og flasker i vesken og unngår dessuten at såpe og håndkrem lekker ut og ødelegger innholdet i bagasjen din. Veldig praktisk når du er ute og reiser. GoToob er tilgjengelig i forskjellige størrelser og modeller. Hos Regovs.no kan du få GoToob i størrelsene 37 ml, 60 ml og 89 ml. I tillegg til de forskjellige størrelsene, finnes de også i forskjellige farger. Du kan velge mellom fargene blå, hvit og grønn. Sist men ikke minst har de forskjellige GoToob-modellene forskjellige funksjoner. Noen av GoToobene fås med sugekopp på baksiden, slik at du kan sette dem opp på for eksempel hotellveggen på badet.

  Såpe- og kremtuber: Les mer nedenfor

  Såpe og krembeholdere

  Såpe og krembeholdere for håndbagasje og utendørsaktiviteter 

  Bruk våre smarte såpe- og krembeholdere når du vil ha med deg håndrengjøring i håndbagasjen! Vi tilbyr blant annet kvalitetsbeholderen GoToob. Det er et rør, eller en beholder, som produseres i høy kvalitet, og er designet for bruk av den travle reisende som trenger utstyr man kan stole på for å holde styr på såper, kremer og alcogel. Anbefales både til korte og lange turer. De får også plass i toalettmapper.

  Såpe og krembeholdere med smarte GoToob

  Når du har vært ute og reist og åpner vesken din, ser du at håndkremen har vært åpen og all kremen har lekket ut på klærne dine. Hvis du vil unngå at dette skal skje, har vi den beste løsningen for deg. Her hos Regovs kan du kjøpe GoToob. GoToob er et silikonrør som du trygt kan ha både såpe, krem ​​og mat i, uten at det lekker. Såpe- og krembeholderen har en nondrop-ventil, som sikrer at du aldri vil oppleve at såpen eller kremen flyter rundt i vesken din på grunn av en beholder som ikke holder tett.

  saape_og_krembeholdere 

  Såpe og krembeholdere som gjør reisen bedre 

  GoToob er spesielt produsert for å ha i kofferter og kabinkofferter når du reiser og kan brukes til både lange og korte turer. Når du har GoToob med deg på reiser, trenger du ikke bekymre deg for om kremtuben er åpen eller om såpen har lekket ut på klærne i vesken. Alt du trenger å gjøre er å fylle håndkremen, såpen, maten eller det du vil ha med deg i beholderen, og deretter lukke den. Når du lukker røret, vil det være lukket slik at det ikke kan åpnes av seg selv eller på grunn av trykket som oppstår. Du må åpne beholderen selv før den kan åpnes. GoToob er BNP- og PC-fri, så du trenger ikke å bekymre deg når du velger å ha mat i din GoToob-beholder.

  saape_og_krembeholdere

  Trenger du noe annet til reisen? Her ser du vårt utvalg av fine reisetilbehør. Og leter du etter ny toalettmappe til din reise, har vi både toalettmapper til dame og toalettmapper til herre.