CHAT MED OSS

  Såpe- og kremtuber fra bl.a. GoToob, som er en kvalitetsbeholder med no-drop ventil, som hindrer søl.

  Når røret er lukket er det 100 % tett. Det er smart når du er ute og reiser at du kan holde styr på såper og kremer mm. Du trenger ikke ha med deg for mange såper og kremer, og du slipper at de ødelegger andre ting i vesken.

  Såpe- og kremtuber: Les mer nedenfor

  Såpe- og kremtuber for utendørsaktiviteter og håndbagasje

  GoToob-røret kan klart anbefales til turer og helgeturer. Tubene er produsert i høy kvalitet, og er designet for bruk av den travle reisende som trenger utstyr man kan stole på, ikke minst når det gjelder å holde styr på såper og kremer mm.

  GoToob er et smart reiserør for håndbagasje

  Når du har vært ute og reist og du åpner vesken, ser du at håndkremen din har vært åpen og all kremen har fått på klærne dine som lå i posen? Hvis du vil unngå at dette skal skje med deg, har vi den beste løsningen for deg. Her hos Regovs kan du kjøpe GoToob. GoToob er et silikonrør som du kan holde både såpe, krem ​​og mat i. Tuben er laget med en ikke-slippventil, som sikrer at du aldri vil oppleve at såpen / kremen din flyter rundt i vesken din, fordi beholderen ikke har blitt skikkelig isolert.

  Gjør reisen din bedre med såpe- og kremtuber for håndbagasje

  GoToob er beregnet på når du skal reise. Den kan brukes til både lange og korte reiser som håndbagasje. Når du har GoToob med deg på reiser, trenger du ikke bekymre deg for om kremtuben er åpen eller om såpen har fått på klærne i den posen. Alt du trenger å gjøre er å fylle håndkremen, såpen, maten eller det du vil ha med deg i tuben, og deretter lukke den. Når du lukker røret, vil det være lukket slik at det ikke kan åpnes av seg selv eller på grunn av trykket som påføres det. Du må åpne den selv før den kan åpnes. GoToob er BNP- og PC-fri, så du trenger ikke å bekymre deg når du velger å bruke GoToob til maten.

  Ulike modeller av rør og beholdere for håndbagasje

  GoToob er tilgjengelig i forskjellige størrelser og modeller. Hos Regovs kan du få GoToob i størrelsene 37 mL, 60 mL og 89 mL. I tillegg til de forskjellige størrelsene, finnes de også i forskjellige farger. Du kan velge mellom fargene blå, hvit og grønn. Sist men ikke minst har de forskjellige GoToob-modellene forskjellige funksjoner. Noen av GoToobene fås med sugekopp på baksiden, slik at du kan sette dem opp på for eksempel hotellveggen på badet.

   

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se