CHAT MED OSS
Kundeservice

  Såpe og krembeholdere i forskjellige modeller

  Hold alltid god håndhygiene med såpe og krembeholdere i håndbagasjen! Våre såpe- og krembeholdere fra GoToob er kvalitetsbeholdere med nondrop-ventil som hindrer lekkasje og holder 100% tett. Med våre såpe- og krembeholdere trenger du ikke dra med deg hele tuber og flasker i vesken og unngår dessuten at såpe og håndkrem lekker ut og ødelegger innholdet i bagasjen din. Veldig praktisk når du er ute og reiser. GoToob er tilgjengelig i forskjellige størrelser og modeller. Hos Regovs.no kan du få GoToob i størrelsene 37 ml, 60 ml og 89 ml.

  Såpe- og kremtuber: Les mer nedenfor

  Såpe og krembeholdere

  I tillegg til de forskjellige størrelsene, finnes de også i forskjellige farger. Du kan velge mellom fargene blå, hvit og grønn. Sist men ikke minst har de forskjellige GoToob-modellene forskjellige funksjoner. Noen av GoToobene fås med sugekopp på baksiden, slik at du kan sette dem opp på for eksempel hotellveggen på badet.

  Såpe og krembeholdere for håndbagasje og utendørsaktiviteter 

  Bruk våre smarte såpe- og krembeholdere når du vil ha med deg håndrengjøring i håndbagasjen! Vi tilbyr blant annet kvalitetsbeholderen GoToob. Det er et rør, eller en beholder, som produseres i høy kvalitet, og er designet for bruk av den travle reisende som trenger utstyr man kan stole på for å holde styr på såper, kremer og alcogel. Anbefales både til korte og lange turer. De får også plass i toalettmapper.

  Såpe og krembeholdere med smarte GoToob

  Når du har vært ute og reist og åpner vesken din, ser du at håndkremen har vært åpen og all kremen har lekket ut på klærne dine. Hvis du vil unngå at dette skal skje, har vi den beste løsningen for deg. Her hos Regovs kan du kjøpe GoToob. GoToob er et silikonrør som du trygt kan ha både såpe, krem ​​og mat i, uten at det lekker. Såpe- og krembeholderen har en nondrop-ventil, som sikrer at du aldri vil oppleve at såpen eller kremen flyter rundt i vesken din på grunn av en beholder som ikke holder tett.

  saape_og_krembeholdere 

  Såpe og krembeholdere som gjør reisen bedre 

  GoToob er spesielt produsert for å ha i kofferter og kabinkofferter når du reiser og kan brukes til både lange og korte turer. Når du har GoToob med deg på reiser, trenger du ikke bekymre deg for om kremtuben er åpen eller om såpen har lekket ut på klærne i vesken. Alt du trenger å gjøre er å fylle håndkremen, såpen, maten eller det du vil ha med deg i beholderen, og deretter lukke den. Når du lukker røret, vil det være lukket slik at det ikke kan åpnes av seg selv eller på grunn av trykket som oppstår. Du må åpne beholderen selv før den kan åpnes. GoToob er BNP- og PC-fri, så du trenger ikke å bekymre deg når du velger å ha mat i din GoToob-beholder.

  saape_og_krembeholdere

   

  Planlegging av en helgetur: Hva du bør vurdere

  Planlegging av en helgetur kan være både spennende og utfordrende. Mens du pakker for reisen din, er det viktig å velge de riktige produktene for håndbagasjen din, spesielt når det gjelder kremer og såper. Med tuber designet for reise, kan du enkelt opprettholde din hudpleierutine, selv når du er på farten.

  Når du pakker for helgeturen din, bør du prioritere å opprettholde din hudpleierutine selv når du er på farten. Dette innebærer å velge de riktige kremer og såper som ikke bare møter dine hudpleiebehov, men også er praktiske å ha med på reisen. Ved å velge tuber designet spesielt for reisebruk, kan du være sikker på å holde huden din sunn og velpleid uten å gå på akkord med plassen i håndbagasjen din.

  Kremtuber og såpetuber er essensielle elementer på pakkelisten din når du forbereder deg til en helgetur. Deres kompakte størrelse og holdbare emballasje gjør dem ideelle å ta med i håndbagasjen. Du trenger ikke å bekymre deg for lekkasjer eller søl under transport, siden disse tubene er designet for å tåle utfordringene på reisen. I tillegg kan de lett oppbevares i en toalettveske eller lomme, noe som gjør dem enkle å få tak i når du trenger dem underveis.

  Følg Sikkerhetsbestemmelsene for Håndbagasje

  Når du reiser, er det viktig å ta hensyn til sikkerhetsbestemmelsene for håndbagasje. De fleste flyselskaper tillater kun små mengder væske i beholdere som ikke overstiger 100 ml. Derfor er det en god idé å investere i kremtuber og såpetuber som oppfyller disse kravene.

  Praktiske og Plassbesparende Løsninger for Din Pakkeliste

  Kremtuber og såpetuber er ikke bare praktiske, men også plassbesparende. Deres kompakte størrelse gjør dem ideelle for å passe inn i håndbagasjen din uten å ta opp for mye plass. På den måten kan du nyte helgeturen din uten å bekymre deg for å overskride bagasjegrensene.

  Velg de Riktige Produktene for Din Hudtype og Destinasjon

  Når du velger kremer og såper for reisen din, er det viktig å prioritere produkter som er egnet for alle hudtyper og klimatiske forhold. En fuktighetskrem og en mild såpe er essensielle for å holde huden din frisk og velpleid, uansett hvor du reiser.

  Tilpass Pakkelisten Din til Aktivitetene på Reisen Din

  Kremtuber og såpetuber fås i et bredt utvalg av formuleringer og dufter, slik at du kan finne produktene som passer best for dine behov og preferanser. Enten du foretrekker en lett lotion for daglig bruk eller en rikere krem for ekstra tørr hud, finnes det en tube der ute som passer for deg.

  Når du pakker for helgeturen din, husk å vurdere hvor du skal og hvilke aktiviteter du planlegger å delta i. For eksempel, hvis du skal til stranden, kan en solkrem være uunnværlig. På samme måte kan en beroligende aftersun-krem være nyttig etter en dag i solen.

  Minimalt Søl og Maksimal Praktiskhet med Reisetuber

  Selv om kremer og såper ofte kommer i resirkulerbare emballasjer, er det alltid en god idé å sjekke om dine favorittprodukter er tilgjengelige i tuber for reise. Disse praktiske beholderne er perfekte for å minimere søl og sikre at du har nok produkt for hele turen.

  I tillegg til kremer og såper, kan du også vurdere å ta med andre reisestørrelsesprodukter, som tannkrem, sjampo og balsam. På den måten kan du reise lett og bekvemt uten å gå på akkord med din personlige pleie.

  En Stressfri og Behagelig Reiseopplevelse

  Så neste gang du planlegger en helgetur, ikke glem å inkludere kremtuber og såpetuber på pakkelisten din. Disse praktiske beholderne gjør det enkelt å opprettholde din hudpleierutine, uansett hvor du reiser. Med de riktige produktene ved din side kan du nyte en stressfri og behagelig reiseopplevelse fra start til slutt.

  Trenger du noe annet til reisen? Her ser du vårt utvalg av fine reisetilbehør. Og leter du etter ny toalettmappe til din reise, har vi både toalettmapper til dame og toalettmapper til herre.