CHAT MED OSS

  Kjøp smarte toalettmapper for reiser og ferier.

  Du finner mange modeller i vakre farger og spesielt sterke design. Du kjøper toalettmapper på nett hos Regovs, da vi har et stort utvalg av både praktiske og moteriktige toalettmapper. Toalettveskene er klassiske samtidig som de passer inn i tidens trender.

  Toalettmapper: Les mer nedenfor

  Vi har toalettmapper til alle

  Noen (det kan være menn) vil ha en modell som er ganske enkel og praktisk, andre vil ha en modell som er mer smart og moderne (det kan være damer). Den første vesken til barn er kanskje bare en liten XS-modell som kan brukes både som pennal og toalettmappe. For de litt eldre ungdommene finnes det reisetoalettposer og hengemodeller i mange forskjellige og fantastiske farger og design. For damer og herrer finnes det noen vakre og mer klassiske modeller.

  Det store utvalget gjør forskjellen

  Du finner et stort utvalg av både smarte og moderne toalettvesker på nett her. Kjøp din nye i dag hos Regovs, det er kvalitet til rett tid, og vi har nesten helt sikkert Reisenthel-modellen som passer dine behov.

  Her finner du toalettmapper fra merkene: Belsac, Montana, The Monte, Travelite, Reisenthel, Titan, Sea to Summit og Bruuns.

  Toalettmappe en god idé

  Når du er på farten er det alltid kjekt å ha kontroll på toalettsakene, så en toalettmappe er alltid en god idé. Vi har et stort utvalg toalettmapper som gjør reisen din enda enklere. Hos oss kan du velge mellom mange forskjellige toalettvesker, da vi har et stort utvalg av toalettposer. Du kan velge mellom store toalettvesker, som har god plass til alle toalettsakene dine, og på den annen side kan du også kjøpe små toalettposer, som er for deg som ikke trenger så mye plass, men det er kun noen toalettsaker som må pakkes. Vi har også et utvalg toalettmapper som verken er for store eller for små. Den er for deg som verken trenger mye plass, men likevel har noen toalettsaker som må tas med på reisen.

  Funksjonelle toalettmapper

  Vårt store utvalg av toalettmapper er ikke bare for deg som skal holde styr på toalettsakene dine når du er ute og reiser, men smartposene kan også brukes til å holde styr på toalettsakene hjemme. Våre smarte toalettmapper er ekstremt funksjonelle og kan derfor brukes på mange forskjellige måter, fantasien har ingen grenser. Noen av våre toalettmapper kan henges opp, slik at du får best mulig oversikt over hva du har i toalettmappe, og derved kan du holde toalettmappe i best mulig orden. Det finnes andre toalettmapper som inkluderer to smarte toalettmapper i én, som gjør at du har mer plass å gjøre godt med. Som du ser har våre smarte og funksjonelle toalettvesker ulike funksjoner, og derfor er det opp til deg hvilken(e) funksjon(er) du følger, og hvis du ikke kan velge mellom alle de fine toalettveskene kan du kjøpe flere toalettvesker, som er en veldig god gaveide.

  Om toalettmapper til reise

  Jeg står og ser inn i den tomme kofferten min. Før den var borte. Før var det å reise med meg fylt med ting. Men det var ikke bare fullt, det var pakket, til og med pent pakket, om jeg skal si det selv. Skjortene, buksene og sokkene hadde hver sin plass slik at jeg lett kunne finne den. Riktignok er jeg noe av en ryddig person – det gir en lykkefølelse, bare for et øyeblikk. Det er også det at jeg må innrømme at favorittsystemet mitt er toalettvesken min, som består av 4 kosmetikkposer som ligger i en stor toalettmappe når den ikke er i bruk.

  Kosmetiske vesker, toalettmapper i skinn, toalettmapper for menn og toalettmapper for kvinner.

  Ordensmannen. Hvis du er en ryddig person, setter du pris på å kunne legge ting i rom og bokser (både mentalt og fysisk). Du vil ofte velge en toalettmappe med flere rom, hvor hver minste ting har sin plass. Eller du vil, som meg, skaffe deg rikelig med kosmetiske vesker. En fin kosmetisk veske i skinn fra Belsac eller Treats kan gjøre bestillingen din enda deiligere. Et forslag til hvordan du kan sortere kosmetikkveskene dine kan høres slik ut: sminke, hårting, krem ​​etc., rensemiddel, tannkrem og tannbørste... Hvis du også vil ha med deg smykkene dine, er det lurt å skaff deg en reiseeske, så kan du ta godt vare på smykkene dine.

  En annen reisetype er kvinnen som alltid har spot on make up. Som navnet tilsier har hun alltid sminke som sitter perfekt. Er du denne typen trives du med å se litt ekstra bra ut – til enhver anledning. Du bryr deg om utseendet ditt ikke bare når du er på sosiale sammenkomster, men også når du er alene. Du er klar for enhver begivenhet, stor som liten, og du liker det når utsiden gjenspeiler ditt glade indre. Denne typen er eieren av en stor skjønnhetsboks fra Davidts, så du kan alltid ha med deg hele arsenalet når du skal ut på tur eller i helgen.

  Enten du er den som ønsker å skille seg ut, eller den materialbevisste kvinnen, bryr du deg kanskje om signalet tingene dine sender. Det er intet unntak når det kommer til toalettmappe. Et av de vanligste materialene innen toalettmapper er bruk av skinn.

  Når man snakker om reisetyper, er en relevant type personen som sverger til førsteklasses. Denne typen setter stor pris på eksklusivitet og merkevarer. Er du denne typen vil du ofte ha noe enkelt – men godt. Du vil heller ha én god bag enn 15 forskjellige – du er litt av en kjenner. Hvis du virkelig brenner for eksklusivitet og luksus, er Treats, Belsac, Freddie O toalettmappe i skinn akkurat det du leter etter. Disse toalettveskene i skinn finnes i brunt og sort og er produsert i et enkelt og enkelt design.

  Toalettposer for menn, bare vanlige menn

  Vi må heller ikke glemme den helt vanlige typen mann. Han er en vanlig mann som bare vil at det skal fungere – det må bare fungere. Han bryr seg ikke så mye om hvilket merke det er eller hvordan det ser ut. Han vet hva han vil – og når han ser det, får han det. Han står imidlertid fast på at han ikke skal ut og kjøpe toalettveske igjen med det første, så det er viktig at toalettvesken er laget av gode materialer og av høy kvalitet som er til å stole på. Den vanlige typen mann kan gå for forskjellige toalettmapper. Noen setter pris på en liten håndleddsveske fra Bruuns, hvor det er plass til de mest essensielle toalettsaker. Her er det også andre menn som gjerne vil ha en toalettveske for menn i skinn med god plass, men uten for mange unødvendige rom. Disse mennene vil ha godt av en toalettmappe fra Belsac i skinn. Det skal også nevnes at dersom mannens eneste ønske er en herretoalettveske med god plass og uten mange rom, så bør toalettveskene fra Freddie O også vurderes.


  Både menn og kvinner kan tilhøre den siste typen: den moderne og praktiske. Denne typen liker å ha et stort utvalg i et merke som personen vet alltid fungerer bra og bare varer. Kjenner du deg igjen her? Reisenthel er mer enn 45 år med fasjonable mønstre og farger kombinert med vakre og praktiske design. Det som er bra med Reisenthel er ikke bare at de nåværende produktene er velbygde og smarte, men også at Reisenthel stadig fornyer sine produkter og utvikler nye. Det betyr at du som forbruker har mulighet til å følge med i tiden og hele tiden fornye ditt utseende – til en fornuftig pris! En Reisenthel toalettveske finnes derfor i et stort utvalg, slik at du enkelt kan finne den som passer akkurat deg.

  Ingen tur uten toalettmappe

  Det er mange ting du kan reise uten, men glemmer du toalettsakene, snur du sannsynligvis raskt, eller det er noe av det første du kjøper når du kommer til reisemålet. I tillegg vil du veldig gjerne ha alt samlet i en toalettmappe – og den skal være både stilig, praktisk og robust – slik at du alltid har de viktigste nødvendighetene klare når du skal rydde morgentoalettet eller hvis du skal kle deg ut til en fest på reisen.

  Derfor kan det hende du trenger en toalettmappe som kan inneholde både tannbørste og tannkrem, men også en som kan holde sminke, manikyrutstyr og lignende i separate rom, slik at du har det organisert. Som du ser av vår oversikt over mange forskjellige toalettmapper, har vi både de store, de små og så de hvor du mer eller mindre kan putte det viktigste mens du skynder deg ut døren.

  Ved å ha alle disse toalettsakene samlet i den fine toalettvesken din unngår du også muligheten for at du plutselig ikke finner en neglefil, eller det stikker noen bomullspinner opp av en lomme der de ikke hører hjemme – eller du får det ekle. overraskelse , at ens sjampo har lekket i det store rommet i ens veske med bøker!

  Kjøp toalettmappe før reisen starter

  Det er tross alt bedre at du har tenkt nøye gjennom hva slags toalettmappe du vil ha med deg på den korte og den lange reisen, enn at du må foreta et nødkjøp av en som ikke passer deg når du kommer til sluttmålet. En slik toalettmappe er med deg mye av tiden og noe av det viktigste å ha med seg i tillegg til pass og ID, for det skal være her du oppbevarer viktig medisin og andre førstehjelpsartikler, som kan bety forskjellen mellom en god eller dårlig tur. Denne toalettmappe ser du ofte som det første om morgenen og det siste om natten, så du må virkelig føle at dette er en toalettmappe som passer deg i form, farge og antall rom i den.

  Du vil nok også bli sett gå rundt med den toalettvesken, så her vil du vise et signal med toalettvesken som passer til den du er. Du kan samle hele familien og velge din personlige toalettmappe hos oss, så det blir aldri søl med toalettveskene dine, for du velger hver enkelt slik at du enkelt kan kjenne igjen og se forskjell på dem. Ellers kan du bare kjøpe noen som ligner, slik at du alltid vet at en funnet toalettveske av denne typen tilhører familien din, for når du åpner de respektive toalettveskene vil du raskt kunne finne ut hvem som eier dem med sitt personlige innhold denne toalettmappe. Vi må ha en toalettmappe til deg som passer din stil og er praktisk for deg.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se