CHAT MED OSS
Kundeservice

  Victorinox: Kofferter, Reisevesker og Ryggsekker

  Victorinox står med mer enn 130 års erfaring innen sveitsisk solidt håndverk. Et øyeblikkelig kjennetegn for Victorinox er den lille røde lommekniven med skjoldemblemet. På verdensbasis har selskapet mer enn 2000 ansatte. Victorinoxs driftsforpliktelser er like relevante for selskapet i dag som de var tilbake i 1897, da Karl Elsener grunnla firmaet som "Original Swiss Army Knife: Innovasjon, Funksjonalitet, Ikonisk Design og Kompromissløs Kvalitet. I dag utvikler selskapet produkter som ikke bare er ekstraordinære når det gjelder kvalitet og design, men også i deres evne til å være følgesvenner gjennom livets små og store eventyr. Victorinox produserer alt fra kniver, reiseutstyr, kofferter, reiseveskerklokker, parfymer og mer.

  Victorinox: Reiseutstyr og Toalettmapper

  Da grunnleggeren Karl Elsener oppfant den sveitsiske hærkniven, skapte ...

  han ikke bare et produkt, men også en holdning. Denne holdningen inspirerer hver dag alle Victorinox-produkter, inkludert alt reiseutstyr. Målet er at du som forbruker av Victorinox-produkter - fra reiseutstyr til toalettmapper - aldri vil slutte å utvide horisonten din som en del av opplevelsen når du reiser.

  Håndbagasje fra Victorinox

  Når du reiser rundt om i verden med Victorinox, kan du regne med lette håndbagasjevesker. All håndbagasje er designet for å møte kravene fra de fleste flyselskaper. Med håndbagasje fra Victorinox vil du lure på hvordan du noensinne har kunnet leve uten.

  Bagasje og Kofferter fra Victorinox

  Victorinox' bagasje og kofferter er designet med funksjonalitet og god manøvrering, slik at du enkelt kan komme deg gjennom flyplassen. De er bygget for å tåle den harde reisen kofferten din vil gjennomgå fra billettskranken til bagasjehentingen.

  Ryggsekker og Vesker fra Victorinox

  Med Victorinox' ryggsekker og vesker kan du bevege deg problemfritt med en godt organisert bag. Hver eneste ryggsekk og veske er designet for å beskytte og organisere tingene dine. De er komfortable og solide. Med en ryggsekk eller veske fra Victorinox er du klar for hva enn dagen bringer.

  Victorinox' Historie

  I Ibach-Schwyz i 1884 åpnet Karl Elsener sitt skjæreverksted. På dette tidspunktet var Sveits fortsatt et av de fattigste landene i Europa. I de første årene etter at Karl Elsener hadde åpnet sitt skjæreverksted, jobbet han for å bekjempe arbeidsledighet, fattigdom og skape arbeidsplasser, samtidig som han forsøkte å stoppe strømmen av utvandring.

  I 1891 leverte han for første gang soldatknyven til den sveitsiske hæren. Han fortsatte å utvikle kniven, som i dag er den ikoniske sveitsiske hærkniven. Dette ble grunnlaget for den i dag verdenskjente virksomheten, bygget på solidaritet og sterke verdier, med en betydelig utvidet produktportefølje.

  Victorinox bygger på en solid arv som krever forpliktelse til sveitsisk presisjon, og fokusområder som kvalitet og innovasjon er de absolutt viktigste nøkkelordene for selskapet. Firmaet er grunnlagt på familieverdier og integritet og er i dag å finne i over 120 land over hele verden.

  Essensen av Victorinox er den originale sveitsiske hærkniven som Karl Elsener skapte i 1897. Retningsbestemt, nyskapende og fryktløs på den store globale scenen, strekker det internasjonale merket seg i dag over fem produktkategorier: sveitsiske hærkniver, klokker, bestikk, dufter og reiseutstyr.

  Victorinox = Kvalitet

  Når du kjøper et Victorinox-produkt, garanterer de at produktene deres på alle områder oppfyller de høyeste standardene, og at det aldri er gått på kompromiss med kvaliteten, uansett hvor produktet er produsert. Størstedelen av Victorinox' produkter er produsert i Sveits.

  Når en rekke av produktene deres produseres i utlandet, er det for å få tilgang til tekniske, personell- og materielle ressurser som er nødvendige for å oppnå den mest effektive produksjonen. Partnere i utlandet velges nøye for å sikre at de lever opp til de høye standardene som Victorinox står for.

  Kvalitetsnivået er det som gjør at Victorinox er ledende, ikke bare i Sveits, men over hele verden.

  Sosialt ansvar

  Victorinox er et uavhengig familieeid selskap, der Victorinox Foundation eier 90% av eiendelene. Dette sikrer selskapets eksistens, da 90% av den genererte fortjenesten er tilgjengelig som reserve for selskapet. En veldedig stiftelse eier de siste 10%, som støtter prosjekter med veldedige formål.