CHAT MED OSS

  Fritid og Friluft - her er mye spennende for Friluftsliv og Turer

  Her kan du finne mange gode og kjente merker som Stanley Thermos, Camelbak vannflasker og Microfiber håndklær, GoToob reisetuber, Suunto kompass, soveposer og lakenposer, Utendørs tilbehør, lys, lommelykter og mye, mye mer.

  Velkjent Stanley termos

  Stanley er en av de mest brukte og kjente termokannene i generasjoner. I 100 år har termokannene blitt brukt til jakt, fiske og arbeid, enten i felt eller i verkstedene rundt om i Danmark. Mange har erfart at familiens Stanley termokannene og Stanley termosene går i arv og fortsatt kan brukes på turer, selv om det kan ha blitt litt bulkete og rustikk med tiden. Noe som bare er en del av sjarmen til de slitesterke termokannene fra Stanley.

  Smarte drikkebokser og drikkeflasker fra Camelbak

  Camelbak drikkeflasker er supersmarte og hardføre. Du vet sikkert at du kommer til å kjøpe noen billige drikkeflasker som lett går i stykker og som raskt kan kastes. Camelbak drikkeflasker er svært hardføre og kan brukes av både barn og unge til idrett og skole. Det beste med Camelbaks drikkeflaske er nok at de er enkle å ha med seg i bilen, uten at det skjer uhell med vann eller juice over alt. Disse drikkeflaskene er helt forseglet og sølfrie, og de kan også gå i oppvaskmaskinen – det er smart.

  Utetilbehør til camping eller andre utendørsaktiviteter

  Hos oss på Regovs.no kan du finne alle typer utendørs tilbehør. Planlegger du å campe eller campe? Det er flere forskjellige liggeunderlag, hengekøyer og ergonomiske puter for å fullføre campingplassen.

  Sportsvesker for alle anledninger

  Enten du trenger sportsvesker til helgetur eller til trening, finner du det hos Regovs. Vi har et bredt utvalg av sportsvesker i ulike modeller og av høyeste kvalitet. En ny sportsveske kan også være en utmerket gave eller julegave til noen du liker!

  Nydelige kjølebager for piknik, shopping og matpakker

  Er du på utkikk etter en god kjølebag for det varme været, eller rett og slett for å holde matpakken kjølig og frisk, så er det her du kan finne deilige kvalitetskjølebager for utendørsturer, matboksen og når du skal handle.
  Kjølebag eller piknikbag. Kall det hva du vil, men det holder mat og drikke kjølig over lengre tid, og er derfor uunnværlig når du skal handle, på tur i skogen, på bilferie eller camping eller på jobb.
  Vi har et bredt utvalg av kjølevesker fra kjente merker som Outwell, Reisenthel og Stanley. Felles for kjøleveskene er at de er funksjonelle og laget i smarte design. Regovs har et stort utvalg av de smarte og fargerike kjøleveskene fra reisenthel som ikke bare er praktiske, men som også ser smarte ut og kan gjenspeile din personlighet. Så enten du trenger en liten kjølebag til en liten matpakke eller en stor kjølebag til familiens skogstur, så finner du den hos oss.

  Soveposer og lakenposer for overnatting i naturen

  Å tilbringe natten ute i naturen under stjernene kan være en fantastisk opplevelse. Etter det er det viktig å bruke soveposer og lakenposer som følger med det tøffere klimaet. Her på Regovs.no finner du ulike soveposer, lakenposer og hengekøyer som egner seg ideelt når det er tid for camping eller camping. En sovepose kan også være en flott gave til naturforskeren!

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se