CHAT MED OSS
   

  Fritid: friluftsliv, naturopplevelser og spennende friluftstilbehør

  Her hos Regovs.no kan du finne alt til fritid og friluftsliv. Vi fører mange gode og kjente merker innen frliluftsliv, som Stanley, Thermos, Camelbak drikkeflaskermikrofiber og reise håndklær, GoToob såpe- og krembeholdere, Suunto kompass, soveposer og lakenposer, friluftlivstilbehør, lys, lommelykter og mye, mye mer som forgyller din fritid.

  fritid

  Fritid: velkjent Stanley termos

  Innenfor fritid, friluftsliv og friluftslivstilbehør er Stanleytermosen en av de mest brukte og kjente termokannene i generasjoner. I 100 år har termokannene blitt brukt i jakt, fiske, fritid og arbeid, enten i felt eller i verkstedene rundt om i landet. Mange har erfart at familiens Stanley termokanne eller Stanley termos går i arv og fortsatt kan brukes på turer, selv om den kan ha blitt litt bulkete og rustikk med tiden. Noe som bare er en del av sjarmen til Stanleys slitesterke termoflasker og termokopper. Her ser du hele vårt sortiment innen termokannertermoflasker og termokopper.

  Fritid: smarte drikkeflasker fra Camelbak

  Camelbak drikkeflasker er supersmarte og slitesterke, og perfekte friluftslivstilbehør. Det har sikkert hendt deg at du har kjøpt billige drikkeflasker som lett går i stykker og som må kastes etter kort tid. Drikkeflasker fra Camelbak er svært hardføre og kan brukes av både barn og unge til fritid, friluftsliv, idrett og skole. Det beste med Camelbaks drikkeflasker er nok at de er enkle å ha med seg i bilen, uten at det skjer uhell med vann eller juice over alt. Disse drikkeflasker er helt forseglet og sølefrie, og de kan også vaskes i oppvaskmaskinen – det er smart.

  Fritid: utetilbehør til camping eller andre utendørsaktiviteter

  Hos oss på Regovs.no kan du finne alle typer friluftslivstilbehør til fritiden din. Planlegger du å campe eller bo i telt i fritiden? Da har vi flere forskjellige soveposer og lakenposer, liggeunderlag, hengekøyer og ergonomiske puter som gjør campingturen komplett.

  Fritid: sportsvesker for alle anledninger

  Enten du trenger sportsvesker og bager til fritid, helgetur eller trening, finner du dem hos Regovs.no. Vi har et bredt utvalg av bager og sportsvesker til fritidsbruk i ulike modeller og av høyeste kvalitet. En ny bag eller sportsveske kan også være en utmerket gave eller julegave til noen du liker! Og til sykkelturen har vi mange lekre sykkelvesker og sykkelkurver, så du lettere får med deg alt du skal ha med på sykkelturen.

  fritid

  Fritid: flotte kjølebager for piknik, shopping og matpakker

  Er du på utkikk etter en god kjølebag for det varme været, eller rett og slett for å holde matpakken fersk, så er det her du kan finne flotte kvalitetskjølebager for utendørsturer, lunsjboks og når du skal handle.
  Med en god kjølebag eller piknikbag er fritiden reddet. Kall det hva du vil, men kjølebager holder mat og drikke kjølig over lengre tid, og er derfor uunnværlig når du skal handle, gå på tur i skogen, på bilferie, camping eller annen fritidsaktivitet. Eller helt enkelt på jobb. Se også vårt store utvalg av handlekurver, som like gjerne kan brukes på piknik.

  Vi har et bredt utvalg av kjølebager til fritiden, fra kjente merker som Outwell, Reisenthel og Stanley. Felles for våre kjølebager, i tillegg til at de forgyller fritiden, er at de er funksjonelle og laget i smarte design. Regovs har et stort utvalg av smarte og fargerike kjølebager fra Reisenthel, som ikke bare er praktiske, men som også ser flotte ut og kan gjenspeile din personlighet. Så enten du trenger en liten kjølebag til en liten matpakke eller en stor kjølebag til familiens skogstur, så finner du alt til fritiden hos oss.

  fritid

  Fritid: soveposer og lakenposer for overnatting i naturen

  Fritid er frihet. Å tilbringe natten ute i naturen under stjernene kan være en fantastisk fritidsopplevelse. Da er det viktig å bruke soveposer og lakenposer som holder i det tøffe klimaet. Her på Regovs.no finner du ulike soveposer, lakenposer og hengekøyer perfekte for fritidsbruk og godt egnet når det er tid for camping eller overnatting i telt. En sovepose kan også være en flott gave til naturforskeren, som kan bruke den både på jobb og fritid!

  Se også vårt store utvalg av reisetilbehør og alt du trenger når du skal ut og reise.

  Hvis du vil se når vi får nye fritidsprodukter i sortimentet, kan du holde utkikk under Regovs nyheter, der vi stadig legger opp nye produkter så snart de kommer inn. Vil du sjekke ut et spesielt merke, finner du det under Regovs merker