CHAT MED OSS
Kundeservice

  Prisvinnende termos og termoflasker Thermos!

  I mars 2011 vant Thermos en stor termostest i Søndagsavisen. Det understreker den høye kvaliteten til den fornuftige prisen. Thermos er en sterk konkurrent til våre øvrige leverandører av termoflasker og termokopper. Termosene er laget av de beste materialene, og med sin kontrollerte kvalitet sikrer de et godt og stabilt produksjonsresultat.

  Gode og klassiske termokrus fra Thermos

  Thermos kan også tilby gode termokrus med lokk som passer til vanlig koppholder i bil, lastebil eller traktor. Termokrus fra Thermos er superanvendelige i mange sammenhenger – vi har flere bedrifter som kjøper koppene til de ansatte, sånn at de alltid har en god kopp kaffe for hånden.  

  Hva Thermos tror på

  Hos Thermos tenker vi på deg og familien din. Vår produktutvikling av termokrus, termoflasker ...

  og termoser er drevet av en forståelse av utfordringene og behovene man støter på i hverdagen, med et ønske om å være ditt foretrukne merke – Thermos kan du alltid stole på. Med over et århundre med innflytelse på enkeltpersoner over alt i verden, håper vi at vår standhaftighet kan inspirere deg til å leve så selvsikkert, målrettet og autentisk som mulig.

  Thermos’ historie

  Ved starten av det hele i 1904, dominerte grunnleggerne vakuumisoleringsteknologien og skapte det første Thermos®-produktet. Et produkt som raskt skulle bli et merke i eventyrernes og de oppdagelsesreisendes liv, og ikke minst i hverdagen til vanlige mennesker, som oss. Med over 100 år dedikert til å levere pålitelige termoflasker og termoser, forblir ekte Thermos® like engasjert til å hjelpe deg i dag med å beskytte det du elsker™.

  Thermos’ termoflasketeknologi

  Thermos var den første virksomheten som kommersialiserte og utviklet termokrus, termoser og termoflasker ved hjelp av vakuumisolering. Vi er stolte av å lage produkter som er kjent for å være pålitelige og å kombinere tidløs teknologi med moderne materialer og mekanismer. Med alt fra Thermos holdbare dobbeltvekts rustfrie stålvakuumisoleringsteknologi, til våre konstruerte lokk, er du sikker på å finne et produkt som passer til din livsstil, med overlegen yteevne.

  Trenger du en kjølebag? Finn kjølebager her. Se pumpetermos her.