CHAT MED OSS
Kundeservice

  Reise er en av livets største gleder

  Å reise kan være en av livets største gleder. For å sørge for at du får en så komfortabel og knirkefri reiseopplevelse som mulig, trenger du rett reisetilbehør. Uansett om du skal på en herlig langhelg i Paris, en avslappende ferie på en eksotisk destinasjon eller kanskje en viktig reise i jobben, kan de riktige reiseartiklene gjøre hele forskjellen. Med en behagelig nakkepute kan du for eksempel sove bedre på lange flyreiser, en eksklusiv toalettmappe kan gi en følelse av luksus, med praktiske reisevesker og weekendbager av høy kvalitet beskytter du eiendelene dine samtidig som du enkelt triller bagasjen fra A til B, og med hendige rumpetasker og magebelter holder du full kontroll på penger og verdisaker så du bare kan slappe av og nyte reisen. 


   

  Så før du legger ut på ditt neste eventyr, sørg for å investere i de riktige reisetilbehørene. Utforsk vårt store utvalg av nøye utvalgte reisetilbehør som sørger for at du er godt forberedt for enhver reise! 

  Reise: ryggsekker, magebelter og reisevesker til turen

  Skal du ut og reise? Hos Regovs.no finner du smarte, praktiske og slitesterke reisevesker og weekendbager i velduftende skinn fra Montana, og i høy kvalitet. Diverse flotte reisebager, lommebøker til damer, lommebøker til menn, rumpetasker og magevesker, toalettmapper til dame, toalettmapper til herre, ryggsekker, damevesker, skinnvesker for damer, mobilvesker og mobildeksler dame, mobilvesker og mobideksler menn, og andre reiseartikler fra Bruuns Lædervarer, Reisenthel og Davidts og Inter Leather. Her finner du også lekre kofferter og kabinkofferter både til lengre reiser og kortere turer der du kan ha med deg kabinkofferten som håndbagasje på flyreisen. Finn den perfekte gaveideen til den reisende. Bestill nå – det er enkelt! Vi kan også sende reiseartikler som gave til en annen adresse enn din. Regovs.no har et enormt utvalg av skinnryggsekker og vanlige reiseryggsekker. Du kan velge mellom mer enn 125 forskjellige ryggsekker for reise, skole og fritid.

  reise

  Reise: praktiske reisevesker, bager og ryggsekker

  Enten du skal reise om sommeren eller vinteren, eller om du skal reise til Roma, Athen eller Wien, finner du alltid smarte og praktiske reisevesker og weekendbager, kofferter og kabinkofferter, toalettmapper og lommebøker til damer hos Regovs.no. Så når du trenger ny ryggsekk, bør du først besøke Regovs.no – for vi har det beste og største utvalget av ryggsekker og alt du trenger når du skal ut og reise! Hos oss finner du dessuten smarte reisetilbehør og mye annet som forgyller din fritid.

  Reise: toalettmapper, kofferter og kabinvesker

  Jeg har en kollega på snart 50 år som reiser ganske mye, og som for første gang i livet fikk prøve en toalettmappe fra Reisenthel. Tidligere hadde han trodd at en plastpose var god nok. Etter de første par turene måtte han innrømme at toalettmappen faktisk var ganske smart fordi den kan henges opp og har et uttakbart speil, som han også fant hendig. Du må sørge for å ha det bra i hverdagene, for det er tross alt de dagene det er flest av. Men noen ganger må du også unne deg en reise i din fritid – innimellom fortjener du å ha det litt ekstra godt. Og toalettmapper gjør reisen litt bedre. Gode ​​kofferter og kabinkofferter er også et must når du skal på langtur. Se kofferter i stort utvalg hos Regovs.no.

  reise

  Reise: skulderveske for å holde orden på tingene

  Når du reiser, blir det lettere å holde orden på papirer og reiseutstyr med en god skulderveske. Designet må være stilig. Det må være så stilig at du vil reise hver dag og vise frem dine tøffe reiseartikler. Regovs har den perfekte gaven til den reisende – til deg som skjemmer deg bort, kanskje litt oftere enn bare nå og da. Det er enkelt å finne den perfekte gaven til den reisende når du ser Regovs' store utvalg av reiseartikler. Her ser du hvor mye smart reiseutstyr som faktisk finnes på markedet. Enten du reiser sommer eller vinter, finner du alltid masse smart reiseutstyr hos Regovs, som skuldervesker, reisevesker, toalettmapper, vesker og lommebøker. På tide å fornye dine eller din kjæres reiseartikler? Hvorfor ikke kjøpe den smarte toalettmappen, i stedet for plastposen han alltid drar på rundt i verden. Han synes jo til og med at det er lurt at den kan henges opp. Benytt gjerne anledningen til å fornye mer av reiseutstyret ditt.

  Reise: reiseartiklene kan lett brukes hjemme også

  Reiseartikler som weekendbager, toalettmapper, regnponchoer og paraplyer kan du med fordel bruke hjemme også. For eksempel når du skal overnatte hos familie eller venner. Da kan du vise dem den nye, smarte weekendbagen, som er så praktisk at de kanskje vil skaffe en til seg selv også. Å reise er å leve, som H.C. Andersen skrev. Når du reiser, får du litt ekstra av alt – litt ekstra velvære, litt ekstra moro, litt ekstra liv. Det er det som gjør det verdt å reise. Se hele vårt store utvalg av reisevesker, toalettmapper, rumpetasker og magevesker samt regnponchos og paraplyer i våre mange underkategorier av reiseartikler ovenfor.

  Reise: mikrofiberhåndklær og reisehåndklær til camping og utendørs bruk

  Mikrofiber og reisehåndklær er virkelig smarte! Etter bruk kan du vri opp håndkleet og bruke det igjen og igjen. Noen av reisehåndklærne er behandlet slik at de ikke blir så fort sure som andre håndklær. Og noe av det viktigste er at de tar veldig liten plass og er veldig lette, noe som er en stor fordel i forhold til vanlige håndklær. Så et godt mikrofiberhåndkle er absolutt et must når du er ute på reise.

  reise

  Reise: låser, bagasjelåser og hengelåser for verdisaker under reisen

  Under reisen er det viktig å låse inn alle verdisaker. Hos Regovs.no finner du ulike koffertlåser og hengelåser som kan brukes både på kofferten eller for eksempel på et skap.

  Reise: reisetilbehør er flotte gaver til alle som skal ut og reise

  Vi i Regovs har et enormt utvalg av forskjellig reisetilbehør som er flotte å gi bort i gave til alle du er glad i! Sjekk gjerne ut det store utvalget av reisetilbehør, som hurtigtørkende reisehåndklær, halslommebøker, manikyrsett og mye mer.

  Å reise er å leve

  Den kjente danske forfatteren H.C. Andersen sa en gang at å reise er å leve. Og hvem vil ikke leve godt? Derfor er det viktig å aldri spare på riktig utstyr til reisen. Som flypassasjer har du dessverre ingen mulighet til å korte ned flytiden, men du kan få turen til å føles mye kortere. Hos Regovs finner du et stort utvalg av reiseutstyr til din kommende reise ut i den store verden. Det riktige reiseutstyret er grunnlaget for en god og uforglemmelig ferie, og du kommer ikke så langt på reisen hvis du ikke har det helt grunnleggende reiseutstyret i orden – uansett om du skal på charterreise, helgetur eller på reise i Asia med ryggsekk og sovepose. Derfor er praktiske og smarte reiseartikler alfa og omega. Hos Regovs finner du et stort, praktisk og variert utvalg av kofferter og kabinkofferter, reisevesker og weekendbager, rumpetasker og magevesker, ryggsekker, lommebøker til menn, mikrofiber- og reisehåndklær, nakkeputer, koffertlåser og hengelåser og alla slags reisetilbehør for å lette reisen. Finnes det noe bedre enn å komme frem til reisemålet etter en lang og hard reisedag og enkelt finne tingene dine i den velorganiserte kofferten, henge opp toalettmappen på hotellbadet eller krype ned i deilige soveposer og lakenposer? Da får du en skikkelig god natts søvn og blir klar for neste dags eventyr. Å reise er å leve, så gjør reisen din ekstra god og meningsfull ved å kjøpe reiseutstyret ditt her på Regovs.no.

  Tre reisetips:

  1. Planlegg i god tid: Slipp stress og ubehagelige overraskelser ved å bestille fly og overnatting i god tid for å få de beste prisene og unngå utsolgte billetter.

  2. Pakk smart: Unngå å overpakke, men glem aldri pass, medisiner og penger. Sørg også for å ta med passende klær for stedet du besøker.

  3. Lær noen lokale fraser: Selv om engelsk er et universelt språk, kan det være lurt å lære noen lokale fraser. Det viser respekt og kan hjelpe deg med å kommunisere bedre med lokalbefolkningen og få en mer autentisk opplevelse.

   

  Vil du se når vi får nye reiseprodukter inn i sortimentet? Hold utkikk under Regovs nyheter, der vi stadig legger opp nye produkter så snart de kommer inn. Og er du interessert i et spesielt merke, finner du det under Regovs merker