CHAT MED OSS
Kundeservice

  På denne siden finner du alle merker som finnes på Regovs.no. Regovs populære merker inkluderer kjente kvalitetsmerker som Reisenthel, Silkeborg Uldspinderi, Travelite, Belsac, vårt eget merke Regovs og mange, mange flere! Sammenlagt tilbyr Regovs merker i et veldig stort utvalg produkter av høy kvalitet til overkommelige priser. Her nedenfor finner du dem i alfabetisk orden, så du lett finner favorittmerket ditt. Det er bare å klikke på ønsket merke for å raskt komme inn på siden der du finner respektive merkes utvalg av kvalitetsprodukter. Scroller du lengre ned på denne siden, finner du litt mer informasjon om Regovs merker og hva de står for. Også i alfabetisk orden så det blir lett for deg å finne det merket du leter etter. Er det et merke du savner, men som du synes burde passe inn i Regovs brede utvalg av kvalitetsmerker? Kontakt oss gjerne, i så fall.

  Alle merker: Les mer nedenfor

   

  ABcamping

  Her finner du vårt store utvalg av fine fritidsartikler fra det kjente merket ABcamping. ABcampings reiseartikler er pålitelige produkter dersom du er ute etter førsteklasses utstyr for naturopphold. Campingutstyret er av god kvalitet og design og utvikles av campingentusiaster fra tid til annen, og gjør dette til et av de mest kjente merker innen reiseartikler. Funksjonaliteten er høy og det bemerkes at den er grundig testet og har en kvalitet du kan stole på. Du finner hele utvalget av ABcamping utstyr ovenfor.

  aLoksak

  Med aLOKSAK stilige og vanntette etuier gjør det enkelt å holde iPhone eller lignende enhet tørr og beskyttet. aLOKSAK er vanntett, støvtett og lufttett. De er perfekte for en travel dag når du trenger telefonen. aLOKSAK passer også hvis du vil ha med deg iPhone eller Smartphone på campingturen, men er litt nervøs for om den tåler det. Du finner hele utvalget av aLOKSAK produkter ovenfor.

  Andersen

  Siden 1958, da Herr og Fru Andersen startet selskapet i, i dag kalt Andersen Shopper, og produksjonen foregikk i en stall, har selskapet utviklet seg enormt både nasjonalt i Tyskland og internasjonalt. Andersen shoppere, trolleys og handlevogner er markedsledende på handlevogner i Tyskland, men det er også verdt å merke seg at 35 prosent av salget skjer til europeiske land som Danmark og Norge. Grunnen til at trolleys fra Andersen Shopper er så populære er at de har et godt design og er laget av materialer av god kvalitet. I tillegg er handlevogner svært funksjonelle.

  Axelsen & Sön

  Axelsen & Sön tilbyr smarte skuldervesker, ryggsekker, kortholdere, skinnvesker og beltevesker i kalveskinn til virkelig gode priser. Kort sagt - kvalitet som kommer i tide og til en god pris. En av de mest populære varene fra Axelsen & Sön er den lille kortholderen i stål - en slitesterk kortholder i enkelt design og til en meget god pris. Beltevesken til kalveskinn er av god kvalitet og design og er laget av vakkert skinn. Hos oss finner du også praktiske kvalitetslommebøker fra Axelsen & Sön i kalveskinn til gode priser.

  Belsac

  Belsac er et av våre mest populære merker. Her finner du vårt fine utvalg av stilige Belsac-vesker og Belsac-lommebøker fra det kjente merket Belsac. Ser du etter et merke hvor du alltid kan være sikker på førsteklasses kvalitet og design, ta en nærmere titt på Belsac.

  Belsacs kolleksjoner er alltid godt designet og detaljerte, og det er alltid noe for enhver smak i Belsack-katalogen. Akkurat nå kan vi tilby deilige ryggsekker, skuldervesker, nøkkellommebøker, damelommebøker, klassiske Belsac sammenleggbare lommebøker, vesker og mye mer fra Belsac. Du finner hele utvalget av elegante produkter ovenfor.

  Merker Belsac

  Bosswik

  Bosswik er et dansk designmerke som startet i 1989, noe som betyr at de har 25 års erfaring med produksjon av sterke, unike og moderne skinnbelter av høy kvalitet. Merket prøver hele tiden å forbedre beltene sine slik at kunden får et best mulig belte med spesielle egenskaper og detaljer.

  Det betyr at det hele tiden kommer nye kolleksjoner som bruker de beste råvarene og delene til produksjonen som har vært satt sammen siden 1989, da Bosswik ble grunnlagt.

  Boxer

  Boxer har pennaler og etuier som kommer i mange forskjellige farger og varianter. Som for eksempel modeller av blyanthus i skinn. Boxer etuier er mest kjent for sine avrundede hjørner og elegante dekor. Spesielt Boxer pennaler er flatere enn klassiske pennaler, og er en av våre bestselgere. Boxer, som er et av våre mest populære merker, tilbyr også et utvalg praktiske og slitesterke ryggsekker og skolesekker.

  Bruuns Lædervarer

  Bruuns Lædervarer er et godt gammelt dansk firma som produserer skinnvarer i form av lommebøker, vesker, beltevesker, vesker og reisetilbehør. Bruuns Lædervarer utmerker seg blant merker som produserer skinnvarer av høy kvalitet, og har mange gode produkter i både lammeskinn og kalveskinn og andre materialer. Bruuns Lædervarer står for gode, klassiske kvalitetsprodukter. Skinnlommebøker er et av Bruuns bestselgende produkter, og her vil vi fremheve de myke lommebøkene med doble sømmer – de er fantastiske!

  Camelbak

  Camelbak har designet vannflasker og drikkeflasker for både store og små. Vannflaskene er laget for å kunne holde for mange forskjellige ting, da en vannflaske blir utsatt for en hel del når den er med på skolen, på idrettsaktiviteter eller i treningsstudioet. Camelback fokuserer alltid på bærekraft og stilig design.

  Compliments

  Det danske designmerket Compliments produserer puter og tepper med et unikt uttrykk ved hjelp av ulike materialer, mønstre og farger. Compliments fokuserer først og fremst på de nordiske tradisjonene og trendene i utformingen av deres produkter. De prioriterer både funksjonalitet og design som kan bidra til å gjøre hverdagen litt mer spennende.

  Corium

  Corium Leather er et nytt, slitesterkt og stilig skandinavisk designmerke. De produserer skinnvarer av høy kvalitet med godt håndverk. I tillegg har produktene en allsidig og fleksibel funksjonalitet, hvor designeren virkelig har lagt vekt på detaljene.

  Corium Leather er inspirert av utallige aspekter av hverdagen og er et stilig valg, preget av enkelhet og fleksibilitet som nøkkelord.

  Davidts

  Velger du reiseutstyr eller smykkeskrin fra Davidts, er vi sikre på at du vil være fornøyd med dine valg! Davidts har et bredt utvalg av smykkeskrin, vesker, kofferter, toalettmapper og manikyrsett. Vi vil gjerne fremheve de veldig pene og nyttige reisemanikyrsettene med praktisk glidelås som er lette å ta med seg. Vi anbefaler også å ta med en beautybox fra Davidts på reisen, da de er enkle og greie å ha i flykabinen. Davidts kabinvesker er også veldig populære. Med en Davidts kabinkoffert slipper du å slepe bagasjen på flyplassen.

  Eagle Products

  Det tyske merket Eagle Products, grunnlagt i 1893, har et bredt utvalg av luer, skjerf, og sjal av høyeste kvalitet. Det er en familiebedrift hvor det gode håndverket i form av praktisk erfaring og ferdigheter samt de gamle mønsterbøkene går i arv i mange generasjoner. Eagle Products er bra for både funksjon og design og prioriterer ikke bare produktkvalitet, men også utseende. Designet fokuserer på vakre farger, skinnende stoffer og forførende myke materialer.

  Elk Collection

  Elk Collection produserer individuelle skinnlommebøker. En lommebok i elgskinn er veldig myk og slitesterk og har et sofistikert utseende. Elk Collection produserer lommebøker for både damer og herrer. For eksempel hvis du ønsker å kjøpe en skikkelig god og spesiell gave til mannen som har alt, er en elgskinnlommebok fra Elk Collection et veldig godt forslag. Dette er klassiske lommebøker i stilig design og de fleste har god plass til kredittkort, sedler med mer. Ovenfor er det komplette utvalget av Elk Collection-produkter du kan finne hos Regovs.no.

  Fabrizio

  Hvis du ønsker å holde styr på pengene dine og andre verdisaker når du er i utlandet, har Fabrizio løsningen. Med det store utvalget av rumpetasker, magevesker, beltevesker, pengekatter og bagasjelåser er Fabrizio det beste valget for en utenlandsreise eller om du ofte er på farten. Kvalitetsmessig er Fabrizio-produktene alltid på et meget høyt nivå, og både materialer og produksjon garanterer at dine verdisaker alltid er så trygge som mulig. Du finner hele vårt utvalg av rumpetasker, magevesker og koffertlåser i høy kvalitet og stilig design ovenfor.

  Figuretta

  Figuretta er et merke av høy kvalitet. De produserer stilige og kvalitetsbevisste vesker, lommebøker og kortholdere. Figuretta er kjent for sin kortholder Mini Wallet og Large Wallet, og er superstilige og smarte lommebøker, hvor det er god plass til kortene dine, samtidig som den ikke tar mye plass og er lett å ha med seg i lommen eller baggen. Lommebøkene er gode og sikre takket være aluminiumsboksen. Figuretta tester alle lommebøkene sine slik at de kan leve opp til å tilby kvalitetsbevisste lommebøker. Kortholderne er RFID-sikre, noe som betyr at du er beskyttet mot at kortene dine skannes når de oppbevares i kortholderen. Ved å kjøpe en Figuretta-kortholder begrenser du dermed risikoen for at kortene dine blir misbrukt.

  Fossflakes

  Oppfinnelsen av Fossflakes var opprinnelig inspirert av dun og fjærs evne til å holde på luft, men Fossflakes produkter ble også kjent for å være allergivennlige, holde seg pene og vare lenger enn tilsvarende syntetiske produkter.

  Fossflakes er laget av 100 % ekspandert polyetylenpolymer, og er selvfølgelig hypoallergene. Dette gjør det til et flott fyllstoff for alle med astma og allergier.

  Freddy O

  Freddy O er et dansk kvalitetsmerke som har spesialisert seg på kvalitetsvesker, toalettmapper og skuldervesker til menn. Veskene er laget av ekte skinn, som du tydelig kan kjenne når du stryker hånden over skinnet. Selskapet er stolte av å produsere produkter som kombinerer høy funksjonalitet med estetisk design. Freddy O har både reisevesker og skuldervesker til herre.

  Funktion

  Funktion for hjem og fritid, er laget for å brukes hver dag. Et Funktion-produkt kjennetegnes av høy kvalitet til en god pris. Kjøp Funktion termokrus som er lett og enkel å betjene med én hånd.

  Handskekompagniet

  Handskekompagniet er spesialister på skinnhansker for menn og kvinner. De har vært på markedet i mange år, og derfor har hanskene en bevist kvalitet og design. Handskekompagniet har et godt utvalg av høykvalitets skinnhansker til virkelig gode priser. En skinnhanske / lærhanske med ullfôr til 400-800 kr er et godt kjøp! Handskekompagniet har som nevnt jobbet med hansker i mange år, så hanskens passform og design er virkelig optimalisert til det ytterste. Med en hanske fra Handskekompagniet er du på rett vei til å få varme hender uten å brenne fingrene.

  Helios – termoser, termoflasker og termokopper i brukervennlig kvalitet

  Helios - har produsert kvalitetstermoser siden 1909 og er dermed Europas eldste produsent av termoser. Helios termoser ble opprinnelig utviklet og produsert for restaurantbransjen, derfor er Helios termoser ekstremt holdbare og praktiske. Helios har over tid jobbet kreativt og modig med å utvikle termosene sine, slik at de alltid følger tidens trender uten å gå på kompromiss med kvalitet og funksjonalitet. Hos Helios jobber vi dedikert og fokusert på å produsere de beste isolerende termosene. I tillegg til den gode isolasjonsegenskapen, legges det også vekt på kvalitet og funksjonalitet i utformingen av de mange forskjellige Helios termosene. Med en Helios termos kan du alltid servere te og kaffe på den vakreste og mest praktiske måten.

  Holm

  HOLM – Som bor på Sør-Fyn og er glad i naturen og det den lokale marken har å by på, har utviklet en kjøkkenserie med blant annet en flott termos med 2 kopper, som passer godt til turer, fisketurer, reiser og utflukter. Claus HOLM er en kjent TV-kokk, kjøkkensjef, forfatter og foredragsholder.

  House of Nordic

  House of Nordic er en ny merkevare dannet i sammenslåingen av tre fremtredende grossister i veskeindustrien. Den kombinerte visjonen om design, kunnskap om lær og høykvalitetsproduksjon førte til synergien som skapte House of Nordic.

  Designet appellerer til et ungt publikum som setter pris på den uformelle stilen og holdbarheten som skinn tilbyr. En kul vintage-look gjør vesker og lommebøker fra House of Nordic til det perfekte tilbehøret for hverdagen.

  House of Sajaco

  House of Sajaco er en ny merkevare dannet i sammenslåingen av tre fremtredende grossister i veskeindustrien. Den kombinerte visjonen om design, kunnskap om lær og høykvalitetsproduksjon førte til synergien som skapte House of Sajaco.

  Designet appellerer til et ungt publikum som setter pris på den uformelle stilen og holdbarheten som skinn tilbyr. En kul vintage-look gjør skuldervesker, skinnvesker og lommebøker fra House of Sajaco til det perfekte tilbehøret for hverdagen.

  Humangear

  GoToob by Humangear er et kvalitetsprodukt med ventil som hindrer søl. Når røret er lukket, er det 100 % forseglet. Det er smart når du reiser, slik at du kan holde styr på såper, kremer og mer. Du trenger ikke bære et stort beløp og du unngår å tape andre steder. GoToob anbefales klart for turer og helgeturer.

  JR GEAR

  Hos oss finner du lakenposer og soveposer fra JR GEAR. De lager også vanntette vesker og vesker til bruk i vannsport, fotturer, kanopadling, camping osv. Her på Regovs.no har vi de veldig lette Ultra Light Bags fra JR GEAR i vårt sortiment, som holder alle dine personlige eiendeler tørre når du er ute på vannet eller bedriver vannsport. JR GEARs produkter inkluderer også vanntette mobilvesker, ryggsekker og vesker i ulike størrelser for ulike behov.

  Kambukka

  Slutt å bruke engangsflasker og kaffekrus – bruk heller de smarte og bærekraftige flaskene fra Kambukka! Kambukka er et kvalitetsmerke fra Belgia. Ordet Kambukka betyr å dra nytte eller nyte på swahili-språket. Kambukka ble grunnlagt av Stijn Lowette og er dedikert til å lage de beste drikkeflaskene på markedet. Med en Kambukka-flaske trenger du ikke bekymre deg for lekkasje, søl eller rengjøring av flaskene dine. Kambukka sørger for at varme ting holder seg varme, og kalde holder seg kalde. Kambukka er et ekstremt attraktivt og praktisk produkt som vil følge deg i livet. Kambukkas flasker/produkter er i et vakkert design, og hjelper deg til å nyte og slappe av.

  Kjellerup Væveri

  Kjellerup Væveri er et dansk firma som ble grunnlagt i 1950. I starten ble det brukt håndvev, men i dag har bedriften en moderne produksjon med datastyrte vevemaskiner – både i Danmark og i utlandet. Pleddene designer de selv i lammeull, og så produseres de i utlandet, mens putetrekkene lages i deres egen fabrikk på Kjellerup.

  Putetrekk i bomull er laget av tysk garn i henhold til TVUs OEKO-TEX® standard 100 sertifikat - OEKO-TEX sertifikat for farget garn nr. 96.0.7621. Det vevde stoffet er laget i Danmark.

  Le Salle

  På denne siden finner du vårt elegante utvalg av vesker, damevesker og sammenleggbare vesker fra det populære merket Le Salle. Takket være den uovertrufne kvaliteten, de elegante materialene og det stilige designet, er det alltid en fornøyelse å se nærmere på Le Salles utvalg av skinnvesker. Stilen er unik og utvalget er bredt og velsortert. Derfor er det enkelt å finne en Le Salle-veske som matcher din personlige stil, og i tillegg får du alltid et kvalitetsprodukt som du kan ha glede av i mange år fremover.

  Lifeventure

  Fra Lifeventure finner du smarte produkter for opphold i naturen, som reisehåndklær og termokrus. Lifeventure er et av våre mest populære merker når det gjelder eventyr og friluftsliv, og produserer reisehåndklær som egner seg for camping, fotturer og andre utendørsaktiviteter. Lifeventure sine produkter inkluderer blant annet hurtigtørkende håndklær i et lett, hurtigtørkende materiale. Det finnes også antibakteriell såpe for rengjøring uten vann. I tillegg har de et stort utvalg termoser og termokrus som kan holde drikken både varm og kald.

  Lundhags - friluftsliv med kvalitet

  Lundhags er kjent for, og satser på, kvalitetsmaterialer, og derfor kan Lundhags produkter vare i mange år. Lundhags produkter produseres for det kalde nordiske klimaet. Produktene er derfor med på å gjøre friluftslivet behagelig i all slags vær. Det hele startet tilbake i 1932, da skomaker Jonas Lundhag begynte å lage sko og støvler på et lite verksted i Jämtland i Sverige. Jonas hadde en enorm kjærlighet for naturen, og de gamle verdiene lever videre i alle produktene den dag i dag. Det er en viktig parameter den dag i dag, da Lundhags dermed sikrer samme funksjonalitet og pålitelighet som de første produktene hadde. Vi er veldig glade for å ha Lundhags produkter i butikken.

  Mepal

  Mepal ble grunnlagt i 1950 og er kjent for funksjonelle oppbevaringsløsninger og klassiske melaminprodukter, matbokser og drikkeflasker til både barn og voksne. Kjøp nye kjøleelementer til matboksen og kjølebagen.

  MJM

  MJM ble grunnlagt i 1829 og er kjent for sitt store utvalg av hatter, caps, sikspens og tilbehør for menn og kvinner. MJM er en av Nordens ledende produsenter og grossister av hatter, luer, caps og sikspens.

  MONTANA

  Hos oss finner du lommebøker, pennaler og skuldervesker fra MONTANA for både damer og herrer av høy kvalitet. Det finnes mange forskjellige varianter av herrelommebøker, lommebøker for dame, nøkkellommebøker, skuldervesker, skinnvesker, lommebøker og skinnvesker å velge mellom. Vi må også fremheve MONTANAs ekstremt stilige reiseveske, som virkelig er på topp, og et av våre mest populære merker når det kommer til kvalitetsvesker.

  Nordpol

  Skal du og familien gå på tur, eller skal du ut og fiske laks med vennene dine? Da har Nordpol masse kule regnponchos av høy kvalitet som kan beskytte deg og dine kjære mot regn og snø hvis været blir dårlig. Regnponchoene er godt designet og er både brukervennlige og ikke minst svært effektive. I tillegg til regnponchos, produserer Nordpol også smarte, hurtigtørkende reisehåndklær, perfekt for camping og lange turer i naturen.

  Nuance

  Ideen bak Nuance er hele navnet. Fine små detaljer kombinert med funksjonell nordisk design er nyansene som utgjør hele forskjellen.

  Nuance fokuserer på det nordiske designet, og gir det et enkelt og elegant utseende. I tillegg representerer svanen i logoen funksjonalitet og viser tydelig den nordiske inspirasjonen. Nuance er veldig egnet som gave, enten til noen du bryr deg om, eller til deg selv.

  Orbitkey

  Orbitkey organiserer og oppbevarer nøklene dine på en bedre måte og er designet for alle som ønsker en nøkkelholder av høy kvalitet. En ekstra smart ting er at du kan kjøpe et multiverktøy og en USB 3.0. Orbitkey er virkelig den perfekte gaven til mannen eller kvinnen som har alt.

  Outwell

  Camping er for alle! Kjøp innovativt utstyr for reise og camping. Outwell er dansk design og innovasjon på sitt beste. Du finner innovative, inspirerende, funksjonelle og kraftige produkter for camping og fotturer. Telt i mange forskjellige størrelser, fra 1-personstelt til mange personer, gode kjølebager i mange varianter, komfortable og veldesignede soveposer og liggeunderlag til ethvert formål.

  Pacsafe

  Pacsafe har visjonen om å være verdens ledende kvalitetsmerke innen trygt reiseutstyr. Pacsafe-brukere må kunne føle seg rolige og trygge på reisen. Hos oss finner du et bredt utvalg av Pacsafes trygge reisetilbehør for reise, fritid og natur. Pacsafe kjennetegnes ved at det er innebygd en ståltråd i mange av produktene, som gjør det vanskelig for tyven å skjære gjennom produktet og ta tak i verdisakene dine.

  Philippi

  Philippi er et tysk selskap basert i Hamburg. Bedriften har eksistert i mange år, den startet allerede i 1922, og det er fordi de jobber ut fra sin store evne og nytenkningslyst. De får forslag til nye produkter fra designere over hele verden: Tyskland, Italia, Japan, Taiwan og Ghana. Det er de nye ideene fra hele verden som er drivkraften bak Philippi og kilden til deres store suksess. Ideene bak de ulike designene er utrolig kreative, fantasifulle og innovative, samtidig som de har et enkelt og stilig uttrykk. Philippi ser den vanlige skjønnheten og forvandler den til unike og annerledes gjenstander.

  Pia Ries

  Pia Ries, som har en unik lærvarefabrikk, som nå også er den eneste i Danmark, ble grunnlagt i 1958 for produksjon av skinnlommebøker og andre små fine skinnvarer og skinnvesker. Noen av Pia Ries produkter er importert og andre produseres ved den danske fabrikken i Fredericia. Men alle har Pia Ries høye kvalitet til felles – til stor glede for alle kjøpere. Se alle Pia Ries berømte tropical vesker og lommebøker. Pia Ries er også blant våre mest populære merker.

  Regovs

  Regovs har et eget lærverksted hvor vi produserer skinnbelter etter dine ønsker, noe som gjør at vi kan tilby virkelig gode priser. De håndlagde lærbeltene er laget av italiensk okseskinn med stilige og slitesterke spenner. Beltebredden er fra 1,5 til 5 cm og tykkelsen mellom 2,8 og 3,5 mm. Beltene er veldig sterke, så vi gir 5 års garanti på våre egne belter. Regovs lærbelter er vanligvis laget i klassisk design og passer derfor til de fleste bukser.

  Reisenthel

  Velkommen til Norges største utvalg av Reisenthel produkter på nett. Dette merket representerer mer enn 50 år med moderne og innovativ design. Reisenthel utvikler stadig nye, originale, slitesterke, smarte og svært praktiske produkter som gjør hverdagen din enklere. Spesielt produkter som Allrounder, Cityshopper, Carrycruiser, Carrybag, kofferter, toalettmapper, skittentøyskurver, handlekurver, handleposer, skuldervesker, regnponchos og mye mer til både kontor, hjem, shopping og deg selv. Kort sagt, det er veldig praktisk og stilig design, noe som gjør det til et av våre beste merker.

  Merker Reisenthel

  Sea to Summit

  Sea to Summit produserer ryggsekker, lette reisehåndklær og andre produkter innen camping og friluftsliv. I 1984 tok australske Tim Macartney-Snape og en gruppe fjellklatrere en ny rute opp nordsiden av Mount Everest, denne gangen med lettere pakning enn før, og uten både oksygen, guide og transporthjelp. Allerede fire år senere bestemte Tim seg for at han skulle bestige Mount Everest igjen, da han innså at ingen hadde besteget Mount Everest sine 8.848 meter fra havoverflaten til fjelltoppen – den s.k. "Sea to Summit".

  Silkeborg Uldspinderi

  Her finner du vårt store utvalg av deilige skjerf, tepper og sengetepper til sofaen fra Silkeborg Uldspinderi. Liker du tradisjonelle ulltepper med et snev av moderne og spennende trender, vil du ikke bli skuffet når du ser nærmere på utvalget.

  Merker Silkborg Uldspinderi

  Smati

  Smati er unike paraplyer i et funksjonelt og stilig design. Merket tilhører Susino Group, som ble dannet i 1995. De spesialiserer seg på produksjon av paraplyer og parasoller. Allerede i 2010 produserte de 20 millioner paraplyer! Selskapets aktiviteter i Frankrike er primært kontrollert og drevet av Susino France kontor, som ble grunnlagt i 2008. Susino France samarbeider med designere av ulike nasjonaliteter, så ideene og produktene er unike – og de har definitivt en paraply som passer deg! Susino France er stolte av sin høye kvalitetskontroll av produktene, fra tegnebrett til produksjon. Som et resultat overholder de selvfølgelig også gjeldende EU-standarder og samarbeider med SGS.

  Soehnle

  Soehnle er kjent for den høye kvaliteten på produktene sine og er en ekte klassiker i bagasjevekter og andre vekter. I tillegg er det Soehnles mål å gjøre produktene funksjonelle og nyttige. Dette gjelder også bagasjevekten, som kan veie store gjenstander opp til 50 kg, men selv ikke veier mer enn 100 gram og dermed er lett å ha med seg i sekken.

  SOUL for SEAL

  Soul for Seal produserer både vesker, ryggsekker og hansker i selskinn og kalveskinn. Soul for Seal-posene er også vannavstøtende, da de har kombinert hardt, vanntett selskinn med veldig fint kalveskinn.

  Spikes & Sparrow

  Med en Spikes & Sparrow veske får du et unikt og håndlaget særegent produkt. Læret som brukes er nakent, uten tilsatt kunstig beskyttende lag, så strukturen til skinnet med alle dets ufullkommenheter vil endre seg over tid når du bruker vesken. Spikes & Sparrow-vesker finnes i et bredt utvalg av skuldervesker, reisevesker, helgevesker, datavesker, beltevesker, ryggsekker og lommebøker. Alle Spikes & Sparrow-vesker er laget for å vare, derfor brukes kun de beste glidelåsene og de sterkeste metalldelene og det foregår kontinuerlig testing av materialer. Med en Spikes and Sparrow-skulderveske får du en slitesterk moderne skinnveske med vintage-look. Jo mer du bruker den, jo vakrere og mer unik blir vesken.

  Stanley

  Her finner du termoser fra Stanley. Liker du å ta en varm kopp kaffe eller te på piknik eller på sykkelutflukt? Da kan du ta en nærmere titt her, hvor vi gjerne presenterer et stort utvalg av stilige termoser, termoflasker og termokopper fra det kjente og kjære firmaet Stanley. Termosene er av førsteklasses kvalitet, noe som sikrer at de både holder tett og holder væsken varm. I tillegg til termoser selger vi også en smart lommelerke fra Stanley, som også passer til din neste utflukt.

  Stetson

  Stetson er kjent for sine sikspens, caps, hatter og luer av beste kvalitet. Siden 1865 har Stetson produsert verdenskjente hatter og ansatt tusenvis av medarbeidere, og levert millioner av hatter til hattelskere over hele verden. Siden den gang har Stetson i Europa blitt tysk-eid med stor respekt for historien og Stetsons kvalitetsstempel.

  Södahl

  Eksklusivt sengesett og kjøkkenhåndklær fra Södahl.

  Tatonka

  Tatonka har alt du trenger til reise, fritid og friluftsliv - utstyr av høy kvalitet til dine utflukter. Her finner du nydelige beltevesker og ryggsekker i høy kvalitet fra Tatonka.

  Tear Aid

  Originalen - den velkjente, fleksible og sterke universallappen.

  Type A - Tear Aid universallapper for reparasjon av lerret, seil og nylon.

  Type B - Tear Aid universallapper for vinyl og PVC-materiale.

  The Monte

  The Monte er et av de ledende merkene for vesker og lommebøker i Norden. Monte har skinnlommebøker, herrelommebøker, damevesker, kofferter, ryggsekker og skuldervesker i høykvalitets kalveskinn og til gode priser. The Monte er tilgjengelig i visse veskebutikker. Regovs.no kan dermed presentere en samling lommebøker og vesker fra The Monte. The Monte er preget av et godt, moderne og gjennomtenkt design, laget av vakkert bearbeidet kalveskinn. Kjøp vesker og lommebøker fra The Monte i dag, enten til deg selv eller som en flott gave til jul, bursdag eller andre merkedager!

  Thermos

  I mars 2011 vant Thermos en stor test for termoser i Søndagsavisen. Dette takket være høy kvalitet og rimelige priser. Termos er en skarp konkurrent til våre andre leverandører av termoser og termoskrus. Termosflaskene og termokrusene er laget av de beste materialer og med en kontrollert kvalitet som sikrer et godt og stabilt produksjonsresultat.

  Ticket To The Moon

  Drømmer du om en hengekøye som er enkel å transportere slik at du kan hvile når du vil? Da har Ticket To The Moon det rette produktet for deg! Hengekøyen fra Ticket To The Moon kan henges hvor enn du trenger den, og alt tilbehør er inkludert. Etter bruk er det enkelt å brette det i den medfølgende posen sammen med kroker. Nå kan du enkelt slappe av ute i det fri med hengekøyen fra Ticket To The Moon. Den veier til sammen en halv kilo, noe som gjør den enda enklere å håndtere.

  Titan

  Titan har produsert kofferter av solid tysk kvalitet og design siden 1983. Titan er merket som aldri står stille, da kvalitet og innovasjon kjennetegner ethvert Titan-produkt. Titan kofferter kjennetegnes av komplett kvalitet hvor det er fokus på detaljer og en stor del av produksjonen i Tyskland foregår for hånd. Uansett hvor du reiser med Titan-kofferten, vil du garantert legge merke til det. Titan-kofferter har det klassiske utseendet, men fortsatt en moderne og innovativ vri. Enten din Titan-koffert er laget av robust polykarbonat, elastisk polypropylen eller slagfast ABS, finnes det definitivt en koffert som passer dine behov og din smak.

  Travelite

  Travelite er en tysk spesialist på lett bagasje, grunnlagt allerede i 1949. Det er nå tredje generasjon som viderefører denne familiebedriften, hvor de streber etter å utvikle og produsere bagasje som kofferter, ryggsekker, beltevesker og weekendbager som gjør det enklere å reise. I tillegg er Travelite kjent for sine høykvalitetsprodukter og sitt fokus på innovativ funksjonalitet.

  Travelsafe

  Har du hatt håndklær med på reisen, som har vært så tykke og tunge at de aldri tørker? Travelsafe har løsningen. Travelsafe produserer lette håndklær som tørker raskt, noe som gjør reisen mye enklere. I tillegg til å ikke veie mye, tørker Travelsafe også reisehåndklær veldig raskt. I tillegg finner du også ørepropper i en smart pakke, så du ikke mister dem, i Travelsafes sortiment.

  Treats

  Treats er Bags before chocolate! Produktene, som vesker, beltevesker, halslommebøker, pennaler, mobilvesker, rumpetasker, reisevesker, skuldervesker og weekendbags, er alle laget av mykt kalveskinn. Treats er en moderne og ungdommelig designserie. Men også klassiske og mer nedtonede design er en inspirasjonskilde for Treats. Du kan også finne en reiseveske av god kvalitet blant Treats vesker. Finn skinnvesker og mobilvesker som er en stor hit! De har pene og praktiske former som appellerer til mange. Kjøp skinnvesker på nett i dag og gled deg selv eller en venn med godbiter – Bags before chocolate!

  Trekmates

  Her finner du regnponchos av høy kvalitet som egner seg spesielt godt til utendørsaktiviteter, fotturer, jakt og fritid. I den perfekte verden ville alle utflukter foregå i strålende sol og med plussgrader på termometeret. Dessverre er ikke dette realiteten, spesielt her i vår del av verden. Derfor kan det noen ganger være nødvendig å bruke regnponcho når man skal på fisketur, jakt eller bare en tur med familien. Heldigvis har Trekmates en smart løsning på problemet.

  Trioky

  Trioky handlevogner og trillebager er designet og produsert av det kjente merket Davidts. Handlevognene fra Trioky er ekstremt praktiske i designet, da Trioky legger stor vekt på design. I tillegg til design, fokuserer Trioky også på brukervennlighet, innholdsbeskyttelse og bærekraft. Med en Trioky handlevogn er du sikker på å få en ekstremt rimelig praktisk handlevogn.

  Uashmama

  Uashmama lager kleskurver og skittentøyskurver. Materialet føles som skinn, men består av spesialbehandlede cellulosefibre (papir). Historien bak navnet Uashmama ligger i ønsket om å dedikere noe til moren i familien, og meningen er at navnet skal få deg til å tenke på mamma. Uashmama reflekterer på mange måter til den italienske familien: beskjeden og elegant som moderne og kreativ, oppfinnsom og praktisk som faren – mannen bak Uashmama.

  Vaude

  Vaude har regnponchos av god kvalitet for sykler. Sykkelregnfrakker finnes i flere farger. Du kan for eksempel få en regnfrakk til sykkel i sitrongul som er lett å se i trafikken, en sjarmerende rød regnfrakk eller en mer nøytral sykkelregnfrakk i fargen blå. I merket Vaude er det også et godt utvalg av gode, sterke og lette soveposer og telt for camping, fotturer og pilegrimsreiser.

  Zeller Present

  Zeller Present er et tyskeid selskap som produserer kvalitetsprodukter til hjemmet til fornuftige priser. De har produsert gode produkter i mange år, noe som er roten til deres rykte som et seriøst og stabilt merke som stadig fornyer produktutvalget. De har produkter som skittentøyskurver i mange forskjellige design. Skittentøyskurver er av god kvalitet og har et smart design som gjør dem både funksjonelle og dekorative. Noen skittentøyskurver har et enkelt design, mens andre har spesialdesign og trykk som kan brukes til å gi hjemmet et personlig preg.De attraktive produktene gjør dette til et av våre mest populære merker.

  Zone Denmark

  Zone Denmark har siden 1990 designet praktiske, funksjonelle og moderne løsninger for danske hjem. Resultatet er dansk design som samtidig er nyskapende, men som også følger dagens trend. Zone Denmark har vunnet flere internasjonale designpriser og motivasjonen bak produktene er designelskere som har en lidenskap for det enkle og funksjonelle