CHAT MED OSS
Kundeservice

  Trekmates er spesialister innen utendørsutstyr og tilbyr kvalitetsregnjakker og ponchoer spesielt egnet for friluftsliv, turaktiviteter, jakt og fritid. Utflukter skjer ikke alltid i høy solskinn med plussgrader på termometeret, og derfor kan det av og til være nødvendig å ta på seg en poncho eller en regnjakke, for eksempel hvis man skal på fisketur, jakt eller på tur med familien. Heldigvis har Trekmates en virkelig smart løsning med sine ponchoer og regnjakker, som blant annet gjør det mulig å bære en ryggsekk under, slik at både du og eiendelene dine holder deg tørre.

  Trekmates Camping Essentials: Alt Du Trenger

  Når sommeren nærmer seg, og campingeventyret kaller, er det essensielt å være godt forberedt. Trekmates tilbyr et utvalg av produkter som sikrer at du kan nyte naturen fullt ...

  ut - enten det er sol eller regnvær.

  Står du midt i et plutselig regnskyll i skogen? Ingen problem hvis du har en Trekmates regnponchoDesignet for å være lettvektig og kompakt, beskytter disse regnponchos deg og ryggsekken din mot det uforutsigbare danske regnværet, samtidig som du fortsatt kan bevege deg fritt.

  Etter en lang dag med vandring er det ingenting bedre enn en god natts søvn, og med Trekmates reiseputer er komforten garantert. Enten du camper i fjellene eller ved sjøen, sikrer disse putene at du våkner opp frisk og uthvilt.

  En god natts søvn avhenger ikke bare av puten din, men også av overflaten du sover på. Trekmates liggeunderlag tilbyr den ideelle balansen mellom komfort og beskyttelse. Hold deg isolert fra den kalde jorda og gjør campingopplevelsen enda mer behagelig.

  Og la oss ikke glemme viktigheten av renslighet, selv midt i naturen. Trekmates lakenposer er den perfekte løsningen for de som ønsker en ekstra hygienisk barriere mellom soveposen og kroppen. Lett å vaske og rasktørkende, disse lakenposene er ideelle for varme sommernetter under stjernene.

  Uansett om du er en erfaren camper eller en førstegangs eventyrer, sørger Trekmates for at du har alt du trenger. Fra regnjakker til liggeunderlag, gjør deg klar for neste utflukt med kvalitetsprodukter fra Trekmates og gjør ditt campingeventyr uforglemmelig.