CHAT MED OSS
Kundeservice

  Rumpetasker og magevesker er en viktig del av reisen

  Rumpetasker og magevesker er en vesentlig del av reiseutstyret nå du skal på tur. Reiseutstyret er til for å hjelpe deg, og for å gjøre reisen enklere eller mer overkommelig. Godt reiseutstyr i form av rumpetasker, magevesker, beltevesker, midjevesker og bumbags er en nødvendighet, da vi neppe vil klare oss uten å ha et sikkert sted å oppbevare reisevalutaen. Kjøp en ny rumpetaske eller mageveske hos Regovs.no i dag! Når det kommer til shopping, festivaler eller ferier, er det essensielt med tilbehør som kombinerer funksjonalitet med kvalitet. Rumpetasker og magevesker har opplevd en gjenoppliving, og det er lett å se hvorfor. Disse hendige små veskene – ofte kalt bumbags – er ideelle for de som ønsker å holde hendene frie på turer, enten det er en bytur eller en dag på en festival. 

  Pengeposer, magevesker og beltevesker: Les mer nedenfor

  Rumpetasker og magevesker

  Med rumpetaskers og mageveskers kompakte design og kvalitetsmaterialer sørger de for at verdisakene dine er trygge. Så neste gang du pakker for ferie eller planlegger en shoppingtur, glem ikke å ta med din pålitelige rumpetaske eller mageveske for maksimal komfort på turen.

  Rumpetasker og magevesker samt stort utvalg av smarte beltevesker og midjevesker

  Noe reiseutstyr virker mer uunnværlig enn annet, men vi må ha med oss alt utstyret ​​uansett, for vi trenger det i større eller mindre grad. Det gjelder for eksempel rumpetasker og magevesker.

  Hos Regovs.no finner du rumpetasker, magevesker, beltevesker, midjevesker, ja til og med bumbags fra merker som Belsac, Pia Ries, Fabrizio, Pacsafe, The Monte, Travelite, TatonkaKintobeReisenthel  og mange flere.

  Rumpetasker og magevesker holder styr på penger og papirer

  Det viktigste er å holde styr på er papirene og pengene dine. Papirene dine skal være i orden når du reiser, og penger er viktige når du skal kjøpe noe, eller i tilfelle noe går en annen vei enn du hadde tenkt. Så rumpetasker og magevesker og/eller en bumbag er perfekt når du er ute og reiser.

  Eksklusive rumpetasker og magevesker i lær og skinn

  Hos Regovs finner du den vakre klassiske rumpetasken i skinn fra Belsac. Beltevesker, midjevesker og bumbags i lær og skinn er ekstra elegante, og kan ofte brukes som crossbody eller skulderveske. Treats og The Monte har også et stort og eksklusivt utvalg av rumpetasker og magevesker i lær og skinn. Skinnrumpetasker er praktiske, små magevesker i lær. De kan sitte utenpå beltet, eller som en lommebok festet på beltet.

  rumpetasker_og_magevesker

  Rumpetasker og magevesker gir deg kontroll over verdisakene så du kan slappe av

  Når du reiser, er det veldig viktig å ha kontroll over verdisakene dine, da du kan slappe mer av når du vet at du har alt under kontroll. Du vet hvor tingene dine er og kan etter hvert ta det helt med ro. Og når du skal ut og reise, er det ofte nettopp for å slappe av og nyte omgivelsene. Rumpetasker og magevesker vil kunne hjelpe deg med å holde styr på papirer og penger ved å holde dem tett inntil kroppen, slik at du kan passe godt på dem.

  rumpetasker_og_magevesker

  Rumpetasker og magevesker i hverdagen

  Bumbags, rumpetasker og magevesker kan også brukes når du er på tur. Hvis du nå er i dyreparken, er det lett å ha en midjeveske eller belteveske rundt livet, der du har lett for å passe på den fordi den ligger tett inntil kroppen. En rumpetaske, mageveske eller bumbag kan også brukes som en større veske hvis du legger den i kofferten. En rumpetaske eller mageveske er dessuten veldig praktisk å ha på fottur for å holde styr på kredittkort og andre verdisaker. På en fottur bør du bære penger og verdisaker slik at du lett kan få tak i dem, og da passer det perfekt med for eksempel en bumbag, mageveske eller midjeveske. Beltevesker, midjevesker og bumbags kan også brukes i hverdagen.

  Rumpetasker og magevesker blir en del av stilen din

  En rumpetaske eller mageveske er veldig praktisk i hverdagen, når du for eksempel skal ut og handle. Rumpetasker og magevesker er så mye mer enn bare praktisk, det er en del av stilen din, og setter prikken over i-en. Tross alt kan du bruke rumpetasken eller magevesken på forskjellige måter, på flere måter enn den er designet for og på flere måter enn den tradisjonellt brukes på. Ja, rumpetasker og magevesker kan brukes til alt – også i jakten på det perfekte antrekket.

  Rumpetasker og magevesker – populære som aldri før

  Har du forelsket deg i en av de populære rumpetaskene eller mageveskene hos Regovs? Da er du definitivt ikke den eneste. Rumpetasker og magevesker har blitt ekstremt populært igjen, og med god grunn. Tross alt er beltevesker ekstremt praktiske, samtidig som de ser tøffe ut. Det er ikke første gang at rumpetasker for damer og herrer er å se i motebildet. Faktisk stammer beltevesken fra 80-tallet, da de også var å se overalt. Det er derfor slått fast at selv om rumpetasken ikke alltid har vært moteriktig å ha på seg, er den det i stor grad i dag.

  Rumpetasker og magevesker – uunnværlige hvis du liker å ha hendene fri

  Foruten å være moteriktig, er rumpetasken veldig behagelig å bære rundt på. En mageveske festes relativt godt, slik at den ikke glir rundt. Du har begge hender frie, samtidig som vesken alltid er nær deg. For eksempel. Jeg er veldig glad i å bruke midjevesken min på jobb hver dag, siden telefonen alltid er for hånden og jeg kan svare kundene våre umiddelbart. Dessuten slipper jeg å løpe rundt og lete etter nøklene mine. Og det er et stort pluss at magevesken min, i tillegg til å være praktisk, også er elegant og laget av deilig, mykt skinn. Prøv en av Regovs' mange rumpetasker og magevesker – bare en advarsel: En mageveske kan være svært avhengighetsskapende!

  Se også vårt ut valg av reisevesker og weekendbager eller kofferter og kabinkofferter.

  Hvis du vil vite mer, se vår artikkel om rumpetasker her