CHAT MED OSS
Kundeservice

  Soveposer, lakenposer og puter for ekstra komfort

  Her finner du et stort utvalg av soveposer og lakenposer til campingturen. Når du skal ut i naturen og overnatte i telt eller i det fri, er det godt å ha en god sovepose, et skikkelig lakenposer og en oppblåsbar og ergonomisk pute. Lakenpose kan også være lurt, fordi det er enkelt å vaske den etterpå, og den bidrar til økt komfort i soveposen din. Alt for å gjøre turen ekstra komfortabel. 

  Soveposer, lakenposer og puter: Les mer nedenfor

  soveposer_og_lakenposer

  Planlegger du din neste reise eller utendørseventyr? Sørg for å være godt forberedt med de beste soveposene, lakenposene og liggeunderlagene. Ingenting slår en god natts søvn under stjernene, omgitt av naturens ro. Velg liggeunderlag, soveposer og lakenposer som kombinerer høy kvalitet, estetisk design og optimal funksjonalitet. Ikke bare vil du sove komfortabelt og sikkert, men du vil også nyte produkter designet for å holde. Gjør din utendørsopplevelse uforglemmelig med riktig utstyr. Fordi naturen fortjener kun det beste.

  Soveposer, lakenposer og puter som finner frem speideren i deg

  Med en god sovepose og lakenpose setter du gullkant på teltturen. Når det er fint vær i Norden er det bare å nyte det, for hvem vet når det blir sol igjen! Den beste måten å nyte det nordiske sommerværet på er å dra ut i naturen og slå opp teltet. Når du er ute i naturen finnes det ikke noe bedre enn å krype ned i soveposen etter en lang og utmattende dag med fine opplevelser. Og opplevelsen kan gjøres enda bedre med en myk og god lakenpose inne i soveposen, som også beskytter soveposen din.

  Hos Regovs.no finner du de beste soveposene og lakenposene til de beste prisene. Vi har et stort utvalg soveposer og lakenposer, slik at du kan finne den som passer deg best. Alle soveposene er av høy kvalitet med den beste isolasjonen, slik at du holder deg varm gjennom hele natten. Vi tilbyr også et stort utvalg av andre friluftslivstilbehør.

  soveposer_og_lakenposer

  Soveposer, lakenposer og puter i flere farger og størrelser

  De flotte og smarte soveposene og lakenposene finnes i alle mulige farger og størrelser, så du kan bare sette i gang å velge og vrake! Du kan matche teltutstyret ditt med en ekstraordinær sovepose. Den isolerte soveposen fås i nyansene grønn, blå, svart og rød. Ikke bare finnes den i forskjellige farger, men den fås også i forskjellige størrelser, slik at du ikke behøver å presse deg ned i den. Vi har flotte soveposer og lakenposer til deg enten du er høy eller lav. 

  Hos Regovs.no finner du soveposer, lakenposer og puter fra JR GrarSea to SummitTrekmates og Ticket to the moon.

  Soveposer, lakenposer og puter med ekstrautstyr som oppblåsbare puter

  Sammen med soveposer og lakenposer kan du nå kjøpe en oppblåsbar og ergonomisk hodepute og myke underlag, slik at du får en så god natt som mulig. Vi har et utvalg lakenposer i forskjellige lengder og tykkelser. De smarte hodeputene fås også i forskjellige størrelser, og det følger med trekk til noen av dem. Ikke nok med at du kan bruke leirhodeputen til telt- og fotturer, men den kan også benyttes på fly, hvis du skal ut på en lang reise. Hvis du ikke liker å sove på bakken, har vi et utvalg hengekøyer du enkelt kan henge opp og sove i. Hengekøyene veier lite og er enkle at ta med rundt omkring. De er også enkle å henge opp og ta ned igjen. De praktiske hengekøyene kan brukes både utendørs og innendørs. Her er det bare å bruke fantasien!

  soveposer_og_lakenposer

  Noe annet du trenger til fritid, reise og camping? Se våre flotte og praktiske friluftslivstilbehør.

  Er det på tide å gå ut i naturen? Se også vårt store utvalg av kjølebager, bager og telt.

  Vil du vite mer, se vår artikkel om soveposer her

  Opplev Komfort i Toppklassen med Luftmadrasser fra Jr Gear, Outwell og Sea to Summit

  Når det kommer til utendørs eventyr eller en ekstra seng for overnattingsgjester, er en luftmadrass en uunnværlig følgesvenn. Jr Gear, Outwell og Sea to Summit er anerkjente merker som leverer luftmadrasser av høy kvalitet og er kjent for sitt fokus på funksjonalitet og rimelige priser.

  Funksjonalitet som Gjør en Forskjell

  Jr Gear, Outwell og Sea to Summit har alle gjort det til sitt mål å skape luftmadrasser som ikke bare imøtekommer, men overgår forventningene. Disse merkene har integrert avansert teknologi for å sikre en behagelig og stabil søvnopplevelse under alle forhold.

  Sterk Pris, Høy Verdi

  Å investere i kvalitetsutstyr trenger ikke tømme lommeboken din. Jr Gear, Outwell og Sea to Summit er stolte av å tilby luftmadrasser som kombinerer førsteklasses kvalitet med overkommelige priser. Dette gjør det mulig for alle å oppleve komforten og bekvemmeligheten med en luftmadrass uten å gå på kompromiss med budsjettet.

  Uansett om du er en ivrig camper, hyppig festivaldeltaker eller bare trenger en ekstra seng for gjester, er luftmadrasser fra Jr Gear, Outwell og Sea to Summit det perfekte valget for de som søker funksjonalitet, kvalitet og en sterk pris.

  Se hele utvalget av luftmadrasser her