CHAT MED OSS

  Soveposer, liggeunderlag og puter.

  Når du skal ut i naturen, ut og overnatte i det fri eller i telt er det godt å ha med en god sovepose, et skikkelig liggeunderlag og pute. Lakenpose kan også være lurt, fordi den er enkel å vaske og bidrar til økt komfort i soveposen din.

  Soveposer, lakenposer og liggeunderlag: Les mer nedenfor

  Finn frem speideren i deg

  Når det er fint vær i Norden er det bare å nyte det, for hvem vet når det blir sol igjen! Den beste måten å nyte det nordiske sommerværet på er å dra ut i naturen og slå opp teltet. Når du er ute i naturen finnes det ikke noe bedre enn å krype inn i soveposen etter en lang og utmattende dag med fine opplevelser.

  Hos Regovs finner du de beste soveposene til de beste prisene. Vi har et stort utvalg soveposer, slik at du kan finne den som passer deg best. Alle kvalitetssoveposene har den beste isolasjonen, slik at du holder deg varm gjennom hele natten.

  Matchende utstyr

  De flotte og smarte soveposene finnes i alle mulige farger, så du kan bare sette i gang å velge og vrake! Du kan matche teltutstyret ditt med en ekstraordinær sovepose. Den isolerte soveposen fås i nyansene grønn, blå, svart og rød. Ikke bare finnes den i forskjellige farger, men den fås også i forskjellige størrelser, slik at du ikke behøver å presse deg ned i den. Vi har flotte soveposer til både lave og høye.

  Ved Regovs.no finner du soveposer, lakenposer og liggeunderlag fra JR GrarSea to SummitTrekmates og Ticket to the moon.

  Ekstrautstyr

  Ved siden av soveposen kan du nå kjøpe en oppblåsbar hodepute og myke liggeunderlag, slik at du får en så god natt som mulig. Vi har et utvalg liggeunderlag i forskjellige lengder og tykkelser. De smarte hodeputene fås også i forskjellige størrelser, og det følger med poser til noen av dem. Ikke nok med at du kan bruke leirhodeputen til telt- og fotturer, men den kan også benyttes på fly, hvis du skal ut på en lang reise. Hvis du ikke liker å sove på bakken, har vi et utvalg hengekøyer du enkelt kan henge opp og sove i. Hengekøyene veier lite og er enkle at ta med rundt omkring. De er superenkle å henge opp og få ned igjen. De praktiske hengekøyene kan brukes både utendørs og innendørs. Her er det bare å bruke fantasien!

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se