CHAT MED OSS
Kundeservice

  Ved å utvikle godt og innovativt utstyr litt utenom det vanlige med mer enn du forventer, er Outwell til enhver tid med på å forme familiecamping, der vi inspirerer campere til å et behagelig friluftsliv og å skape flotte familieopplevelser.

  Outwell mener camping er for alle, og målet deres er å inspirere familier til å nyte friluftslivet til det fulle. Det inspirerer Outwell til å fortsatt utvikle hele det store utvalget av innovativt utstyr i toppklasse, og å være med på å forme camping i fremtiden.

  Med utgangspunkt i det skandinaviske designet og som det ledende og innovative merket innenfor camping, sikrer Outwell med sin kunnskap og innsikt et solid fundament for uforglemmelige opplevelser i naturen. Campere på utkikk etter kvalitetsutstyr utviklet av campere, kan nyte 

  href="https://www.regovs.no/fritid_telt-c-112_180.html">telt, soveposer, liggeunderlag og kjølebager fra Outwell.

  Outwells primære målgruppe er erfarne campere på rundt 25 år+. De velger camping fordi de har gode erfaringer med det, og reiser på telttur i sommerferien og enkelte helger ellers i året. De har tidligere kjøp telt og utstyr og er opptatte av kvalitet, merke og funksjoner.

  Uforglemmelige familieøyeblikk i friluftsliv

  Outwell har tro på at camping er for alle, og ønsker å inspirere alle familier til å nyte friluftslivet. Ved å bringe på markedet et komplett utvalg innovativt, førsteklasses utstyr, former vi hele tiden fremtiden for familiecamping i Europa. Samtidig viderefører vi arven fra skandinavisk design og som det ledende, innovative familiecampingmerket, sikrer vår kunnskap og innsikt grunnlaget for uforglemmelige minner i friluft.

  Outwells verdier

  Inspirerende
  Outwell vil inspirere deg til å dra på camping og nyte livet ute.

  Innovasjon
  Som banebrytende innovatører fortsetter Outwell å forme fremtiden for familiecamping og friluftsliv.

  Design
  Som ledende innenfor design etterstreber Outwell å utforme normer og skape moderne produkter.

  Funksjonalitet
  Brukervennlighet, praktisk anvendelighet og overlegen komfort er avgjørende for Outwell. Outwell sikrer at produktene deres gir det perfekte grunnlaget for camping og friluftsliv.

  Kvalitet
  Ved å velge de beste materialene, samt kontinuerlig testing, forplikter Outwell seg til å tilby produkter som ikke bare lever opp til, men også overgår forventningene.

  Uforglemmelige øyeblikk
  Outwell respekterer at tiden er dyrebar, og etterstreber lidenskapelig å skape det rette miljøet for deg, sånn at du kan ha kvalitetstid … -dager å se tilbake på.