CHAT MED OSS
Kundeservice

  Stort utvalg av datavesker og kontorvesker av høy kvalitet for dame og herre

  I vårt store utvalg av datavesker og kontorvesker for dame og herre finner du elegante datavesker, laptopvesker, dokumentmapper og kontorvesker i skinn, samt ryggsekker til skole og studier. Trenger du en skolesekk til studiestarten? Se nedenfor. Utvalget strekker seg fra skuldervesker og pilotvesker til populære Reisenthel Airbelt bag. Som alltid hos Regovs er våre datavesker og kontorvesker av høy kvalitet i skinn, lær, nylon eller polyester. En god skinnveske blir bare finere med årene, da bruk og slitasje gir den et elegant vintage-utseende. I dagens moderne verden, hvor arbeid og skole ofte flyter sammen, er den rette vesken ikke bare en nødvendighet, men også en refleksjon av ens personlige stil. Datavesker er designet for å beskytte ditt viktige utstyr, noe som er uunnværlig når frister presser på, og prosjekter skal fullføres.

  Datavesker: Les mer nedenfor

  datavesker_og_kontorvesker

  Forretningsvesker kombinerer stil med funksjonalitet, ideelle for den profesjonelle som streber etter perfeksjon og som ønsker å gjøre et sterkt inntrykk i forretningsmøter. Og for de unge, ambisiøse studentene er skolevesker ikke bare et middel for å bære bøker; de er også en moteerklæring og et symbol på dedikasjon til studiene. La vesken din være en forlengelse av din daglige rutine og ambisjoner.

  Datavesker og kontorvesker i skinn beskytter laptopen

  Er du ofte på farten, er en dataveske et must! Med datavesker og kontorvesker i skinn beskytter du laptopen mot riper, og forlenger dermed datamaskinens levetid. Hos Regovs finner du et stort utvalg av datavesker og kontorvesker av høy kvalitet, og sortimentet inkluderer laptopvesker i flere ulike modeller, varianter, merker, størrelser og farger. Hos Regovs er du alltid sikret de siste trendene innen datavesker og kontorvesker, og du kan alltid stole på at hele vårt sortiment er gjennomtenkt.

  Velger du et etui fremfor en dataveske, må du være klar over at det ikke er laget for å romme noe annet enn datamaskinen din. Dessuten er et etui tynnere og lettere, og beskytter ikke i samme grad som en laptopveske. Trenger du plass til flere datamaskiner, bør du velge en romslig og solid dataveske – i tillegg til laptop får du plass til litt klær, lader, dokumenter, mapper og lignende.

  datavesker_og_kontorvesker

  Datavesker og kontorvesker for en travel hverdag

  Du kan få våre datavesker og kontorvesker i flere forskjellige farger og design, så det er bare å velge akkurat den kontorvesken som passer deg best. Kontorveskene kommer enten i kalveskinn av høyeste kvalitet eller i slitesterk polyester. Her hos Regovs selger vi kun kvalitetsvarer, fordi vi tror at kvalitetsprodukter er det beste for deg. Ved å kjøpe kvalitetsprodukter får du best valuta for pengene, og produktene holder lenger. Kontorveskene er smart designet, for eksempel er visse av dem røde på innsiden for at du raskt skal få oversikt over innholdet. Våre datavesker og kontorvesker er veldig praktiske, og passer for forretningsmannen eller -kvinnen som er mye på farten og derfor trenger en kontorveske for å holde styr på alle papirene og mappene sine.

  Datavesker og kontorvesker fra de beste produsentene

  Vi har som sagt et stort utvalg datavesker og kontorvesker i ulike design og modeller. Alle disse merkene er kjente for å være de beste produsentene av kontorvesker. Vi sørger for å bare selge deg det beste, og derfor finner du kun de beste merkene innen kontorvesker på denne siden. Vi vil at du skal være fullstendig fornøyd med kjøpene dine hos oss og få mest mulig for pengene.

  Hos oss får du kontorvesker og datavesker i forskjellige farger, som sort, brun og rød. Fargevalget avhenger av din smak, derfor har vi sørget for at du kan velge alternative farger dersom du ikke er spesielt fornøyd med standardfargen sort. Fargen gir kontorvesken et ekstra preg.

  Datavesker og kontorvesker, samt ryggsekker fra Boxer, Belsac og Reisenthel

  Flere av våre ryggsekker, datavesker og kontorvesker er fra kjente merker som Travelite, The Monte, Boxer, Belsac og Reisenthel. De er laget av slitesterk nylon med myke skulderstropper. Flere modeller er utstyrt med en smart frontlukking. En smart detalj ved arbeidsvesken Expansion fra Boxer, er at den kan utvides og dermed komme til å romme en hel masse.

  Datavesker og kontorvesker i lekkert design

  Når våre datavesker og kontorvesker skal designes, er utseendet av stor betydning. Dette gjelder selvfølgelig også når det kommer til PC-vesker og skolesekker. Det gjør også at utvalget av datavesker hos Regovs naturligvis byr på noe for enhver smak, så her finner du stilige varianter i ekte skinn, sporty ryggsekker og flere andre modeller av datavesker. Felles for de aller fleste designene er de praktiske skulderstroppene og håndtakene som gjør at du kan bære skolesekken eller datasekken på flere måter. I tillegg gir de fine designene og formene rikelig med beskyttelse for den bærbare datamaskinen, slik at den ikke kastes rundt i vesken når du er på farten. Skoleveskene og dataveskene er også godt polstret, og dette virker støtdempende og beskyttende. Dermed kan du trygt og sikkert ta med den bærbare datamaskinen til skolen, kontoret, på kafé eller på tur. Det store utvalget av datavesker er gjennomtenkt, praktisk og moderne, så bestill datavesker og kontorvesker her hos Regovs.

  Datavesker og kontorvesker, arbeidsvesker og skolesekker i stort utvalg hos Regovs

  Datavesker og kontorvesker er for deg som ikke bare trenger en praktisk, men også en moderne og stilig løsning i en travel hverdag. Kontorvesken er med deg overalt, fra du står opp tidlig om morgenen til du kommer hjem senere på dagen. Derfor må den selvsagt være av god kvalitet slik at den kan holde til litt av hvert. Med Regovs' store utvalg av både flotte, smarte og praktiske arbeidsvesker og skolesekker, finner du enkelt akkurat den vesken du vil ha med deg dagen lang. Hos Regovs har vi arbeidsvesker for damer, herrer og for den seriøse forretningskvinnen eller -mannen, som også kan trenge enten en konferansemappe eller en dokumentmappe. Foretrekker du en praktisk og mindre prangende skolesekk, kan du ta en titt på vårt utvalg av uformelle ryggsekker for skole og studier. Kvaliteten og utvalget er selvsagt på topp, og mangler du den perfekte datavesken til jobb eller hverdags, finner du den absolutt hos Regovs.no.

  datavesker_og_kontorvesker

  Eksklusive datavesker og kontorvesker i skinn til forretningsbruk

  Det er mange gode grunner til å velge en skinnveske når du skal kjøpe datavesker og kontorvesker. Skinn og lær er utrolig slitesterke og solide materialer, og kan holde i mange år. I tillegg blir skinn bare vakrere etter hvert som det får patina etter bruk. Så selv om skinn og lær ofte koster litt mer enn andre typer materialer, er det en god investering som du garantert vil være veldig fornøyd med i mange år. Det store skandinaviske selskapet The Monte har mange virkelig fine skinnvesker til forretningsbruk. Ønsker du en Rolls Royce-modell å bruke på jobben, kjøp en datavesker og kontorvesker i skinn hos Regovs.no.

  Se også vårt store utvalg av ryggsekkervesker og kuldervesker.

  Ikke sikker på hvilken veske som passer for deg? Se vår guide.