CHAT MED OSS
Kundeservice

  Pennal fra BOXER finnes i veldig mange farger og varianter, f.eks. pennal i lær. BOXER er mest kjent for de runde hjørnene og den smarte innretningen sin. Spesielt det litt flate, klassiske BOXER pennalet er en bestselger. BOXER tilbyr også et utvalg gode og solide ryggsekker og skolevesker.

  Ekspanderbar ryggsekk/ryggsekk med mulighet for utvidelse fra Boxer

  Boxer har gjennom mange år produsert og solgt den klassiske ekspanderbare ryggsekken. Det er en svært praktisk ryggsekk, som kan utvides via en ekstra glidelås som går hele veien rundt den. Ryggsekken brukes ofte som sekk til jobben, skolesekk eller sekk til dagsturer - daypack.  Regovs har også vanlige dagsryggsekker fra Boxer som er kjempegode til tur og evt. som ...

  skolesekker.  

  Praktiske, klassiske pennal fra Boxer

  En annen klassiker fra Boxer, som de dessuten er svært kjente for, er det stilfulle pennalet med logo og fine detaljer. Det har blant annet holdere til viskelær, blyanter og kulepenner og et stort rom til diverse skriveredskap. Det blir aldri feil med et skikkelig pennal fra Boxer.

  Pennal i lær og skinn fra Boxer

  Flotte, runde pennal i lær og skinn, enten med plass til ganske lite, eller et større med plass til ganske mye. Pennal fra Boxer i skinn er eksklusive og stilfulle.

  Reise med ryggsekk og pennal fra Boxer

  Når du skal på tur, skiferie eller sommerferie anbefaler Regovs at du tar med ryggsekk og pennal fra Boxer. Det er alltid greit å kunne fiske opp pennal og papir fra sekken for å skrive notater, tegne eller løse et kryssord. Å skrive eller tegne er fine tidsfordriv på toget, flyet eller i bilen.