CHAT MED OSS
Kundeservice

  Stort utvalg av pledd og ulltepper i eksklusiv kvalitet og dansk design

  Leter du etter pledd og ulltepper i eksklusiv kvalitet? Se vårt store utvalg av kosetepper i dansk design fra merker som Regovs Uld. Her finner du nydelige ullpledd og myke sofatepper i mange forskjellige farger og design. Pledd og ulltepper er varme tekstiler som både fyller en funksjon og blir en hyggelig innredningsdetalj i hjemmet. Unn deg litt hverdagsluksus og svøp deg inn i et deilig ullteppe fra Regovs neste gang du kryper sammen på sofaen med en god bok. Når vinterens bitende kulde melder sin ankomst, søker vi alle etter litt ekstra varme og kos i hjemmet. Med utvalget av eksklusive pledd og ulltepper fra Regovs Uld, kan du enkelt legge til denne varmen og komforten på dine vinterkvelder.

  Pledd og ulltepper: Les mer nedenfor

  Pleddene og ulltepper

  Forestill deg å sitte på terrassen, iført en tykk genser, mens snøen sakte faller. Selv om kulden prøver å trenge gjennom, føler du deg varm og komfortabel, takket være ditt deilige Regovs Uld ullpledd drapert over skuldrene dine.

  Pledd og ulltepper til stuen, sofaen og sengen

  Hvis du vil tilføre stuen varme og hygge når høsten og vinteren banker på døren, uten å måtte skru opp varmen, kan et deilig ullpledd absolutt utgjøre en forskjell. Pledd og ulltepper er perfekte å kose seg med på sofaen når du vil holde varmen. De er også flotte å bruke som dekorative sengetepper. Hos Regovs.no finner du et stort utvalg pledd fra blant annet Regovs Uld i de nydeligste farger, mønstre og kvaliteter du kan tenke deg.

  Pledd fra Regovs Uld er et must-have for å skape hygge og varme i vinterens kulde og mørke. Uansett hva du leter etter kan du definitivt finne et pledd som passer rett inn i hjemmet ditt, så sørg for å ha ulltepper til både stuen, sofaen og sengen din.

  Pledd og ulltepper i vakre farger og design fra Regovs Uld

  Hos Regovs.no kan kjøpe eksklusive ullpledd fra det danske kvalitetsmerket Regovs Uld. Du kan velge mellom ullpledd i mange forskjellige kvaliteter, mønstre og farger. Du finner tepper i lyse farger i off-white, lysegrå og sandfargede nyanser som passer veldig bra til et hjem innredet i nordisk design. Et godt bud på dette kan være en Lys Grå Dana fra Regovs Uld. Pleddene er laget av 100 % ull fra skandinavisk sau. Disse pleddene er ekstra slitesterke, slik at du kan ha ditt varme ullteppe i mange år.

  I alpakkaull finner du både ensfargede, mønstrede og fargerike pledd. Danaja-pleddene er for eksempel veldig populære tepper. De er fyldige, myke og varme pledd og ulltepper med elegante og vakre mønstre. Det finnes virkelig mange varme og deilige tepper som alltid er kjekke å ha for hånden. Både en litt kjølig sommerkveld eller høstkveld på terrassen og som en integrert del av møblementet.

  Pledd og ulltepper er en del av kosen

  Det er fantastisk å sitte en vinterdag med et deilig ullteppe godt opp over beina, med en kopp kakao eller kaffe med kanelboller og en god venn. Det er gleden ved livet. Det kan være at dere skal se en god film på TV eller kanskje spille et spill, og sentrum for all kos er det gode selskapet og pleddet. Ullteppet er det som skaper de gode omgivelsene for hygge, da det er både varmt, mykt og deilig. Finn lune og gode pledd og ulltepper til deg selv eller en du er glad i her på Regovs.

  pledd_og_ulltepper

  Pledd og ulltepper i eksklusiv kvalitet

  Ønsker du et nytt pledd i eksklusiv kvalitet som er ekstra varmt, deilig og mykt, og samtidig elegant og moderne, har du kommet til rett sted. Ullpleddene hos Regovs finnes i mange fantastiske farger og vakre mønstre. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for mulighetene for å finne et godt pledd eller ullteppe som passer deg. Du kan enkelt velge det som passer ditt hjem og ditt design. Hele familien kan ha glede av gode ulltepper. Se hele vårt store utvalg ovenfor, og finn pleddet eller sofateppet som passer perfekt inn i hjemmet ditt.

  Finn din favoritt blant pledd og ulltepper fra Regovs Uld, eller sjekk ut Silkeborg Uldspinderi.

  Pledd og ulltepper som bringer frem barndomsminner

  Julen før min bestefar døde ønsket han en ting: et skikkelig godt og eksklusivt ullpledd. Han syntes det var dumt å kaste bort mye penger på seg selv, vel vitende om at hans tid snart var over. Bestefaren min fikk også det han ønsket seg: et skikkelig godt og deilig ullpledd. Han fikk glede av det i rundt et halvt år før han gikk bort. Tenk at bestefars siste ønske var et deilig varmt ullteppe, og at det var det som gjorde ham glad. Senere fant jeg ut at jeg må se de store tingene i de helt små tingene. Når du har det varmt, lunt og komfortabelt, føler du deg tilfreds. 

  Pledd og ulltepper i naturens eget materiale

  Begrepet ull brukes om naturens eget materiale for veving. Ull kan komme fra sau, jak, alpakka, geit eller andre dyr og planter. Ull har blitt brukt av mennesker flere årtusener før vår tidsregning og er perfekt til pledd og ulltepper for å holde varmen.

  Hos Regovs er vi stolte av å selge pledd og ulltepper fra Regovs Uld.

  I tillegg til å kunne kose seg med et fint pledd når det er kaldt, bidrar ulltepper også til å fremheve interiøret ditt og si noe om hvem du er.

  pledd_og_ulltepper

  Pledd og ulltepper – alpakkaull

  Dyret alpakka (alpaca eller lama pacos) ble temmet av indianerne før inkaimperiets fremvekst. Alpakkaen lever på slettene i 3000-4500 meters høyde i Andesfjellene, og derfor drar den stor nytte av ullens gode isolerende egenskaper.

  Ullen klippes for første gang når alpakkaen er 12-14 måneder gammel, og besitter derfor den fantastiske mykheten som vi også kjenner fra håret til små spedbarn.

  Hår fra babyalpakka ligner på kashmir, men er mer holdbart. Den blanke og glatte overflaten gir et vakkert og luksuriøst utseende.

  Selve sorteringen av ullen er en kunst som er gått i arv gjennom generasjoner. Den dag i dag utføres det møysommelige arbeidet av indianerne på samme måte som de har gjort i tusenvis av år. Den grundige sorteringen sørger for at finhet og farger er svært ensartede.

  Alpakkaull er helt babymyk og fri for lanolin, så pledd og ulltepper av alpakka kan brukes av de fleste allergikere.

  Pledd og ulltepper – saueull

  Sauen har vært kjent i Midtøsten siden ca. 8000 f.Kr. Våre eldgamle primitive sauer i nord – kalt vikingsauene – var utbredt i Nord-Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Finland og Nord-Russland under steinalderen. Avlsarbeidet i disse landene har gått i ulike retninger, slik at det har oppstått ulike raser og farger. Sauen fulgte også bøndene til Færøyene (saueøyene), Shetland, Orknøyene, Island og Grønland. Disse rasene kalles spælsau.

  De fleste naturlig fargede ullpleddene er fra skandinaviske sauer og derfor økologisk produsert, selvfølgelig uten fargestoffer. Ullteppene har ikke miljøsertifikat, da det er ganske dyrt å anskaffe. Men de er produsert med tanke på miljøhensyn.

  Ullen til pleddene produseres etter de gamle håndverkstradisjonene i tidløs design og i naturens egne farger og mønstre inspirert av de nordiske tradisjonene.

  • Visste du at den beste måten å rengjøre et pledd på er å legge det ut i snøen?
  • Visste du at overflødig ull fjernes med en børste og at det er helt naturlig at det dannes med gode ullkvaliteter?

  Det er ingenting som å pakke seg inn i den myke, naturlige ullen mens du nyter de rolige vinterøyeblikkene. Men hvorfor stoppe ved pledd? Regovs Uld tilbyr også et bredt utvalg av ulltepper. Disse teppene er ikke bare vakre tillegg til hjemmet ditt, men også en kilde til varme og komfort. Våre tepper er laget av den fineste ull, noe som sikrer en enestående kvalitet som varer sesong etter sesong.

  Hos Regovs Uld forstår vi betydningen av ekte skandinavisk kos. Derfor har vi dedikert oss til å produsere pledd og tepper som ikke bare er estetisk tiltalende, men som også inviterer til avslappede stunder i varme omgivelser.

  Så enten du søker det perfekte pleddet for kalde vinterkvelder på terrassen, eller et ullteppe for å fullføre stueinnredningen din, er Regovs Uld det opplagte valget. Vi kombinerer tradisjon med moderne design og sikrer at du alltid får et produkt av høyeste kvalitet.

  Noe annet du trenger for å skape hygge i hjemmet? Her ser du fler boligtilbehør. Vi har for eksempel mange gode ullputer og sofaputer, og trenger du oppbevaring for pleddene og ullteppene dine, kan du sjekke ut våre fine kurver og filtkurver.