CHAT MED OSS

  Elegante boligtilbehør som serviettringer, sengebrett, boller og kurver

  Kjøp elegante boligtilbehør som serviettringer, sengebrett, salt- og pepper-sett, boller og Cindarella (Askepott) kakekniv fra Philippi. Under vår kategori Boligtilbehør finner du alt du trenger av praktiske tilbehør som forenkler livet og gir hjemmet et mer personlig preg. Vi har smarte kurver, skohyller, benker og sengebrett fra den populære produsenten Zeller Present samt nydelige tilbehør som gjør hjemmet komplett og skaper hygge når gjestene kommer. Vi har også ekstra tilbehør til hjemmet som skinnstropper til håndklær og kjøkkenhåndklær. Under Merker søker du lett frem favoritten din. Boligtilbehør puster liv i ditt hjem. I den moderne boligen er det ofte de små detaljene som skaper den store forskjellen. Boligtilbehør, fra dekorative ullputer og sofaputer til lys, kunstverk og speil, kan forvandle ethvert rom fra kjedelig til innbydende. Disse boligtilbehørene tilfører ikke bare estetikk, men også funksjonalitet. Et vakkert ur kan være like praktisk som det er dekorativt. En fint serveringsbrett, et nøkkelskap, en skohylle eller et vinstativ er alltid nyttige boligtilbehør i hjemmet.

  Boligtilbehør: Les mer nedenfor

  Boligtilbehør

  Boligtilbehør: teboks av tre

  Fra Zeller Present har vi flere gode ting i tre. Et av våre mest populære boligtilbehør i tre er teboksen Zeller Present Tre Teboks. Teboksen av tre har et gjennomsiktig lokk laget av akrylglass for å sikre styrke, slik at den ikke går i stykker under transport og daglig bruk. Teboksen har et klassisk design med plass til mange teblader i 4 separate rom, slik at du enkelt kan holde orden på tesamlingen din.

  boligtilbehoer2

  Boligtilbehør: koselig med praktisk sengebrett

  Vi har flere forskjellige sengebrett blant våre boligtilbehør. Vårt praktiske Zeller Present Sengebrett i Tre er et populært boligtilbehør som for eksempel kan brukes til lesing, iPad og mini-PC eller hvorfor ikke den mer klassiske frokosten på sengen. Et godt sengebrett er veldig praktisk, spesielt for de koselige morgen- og kveldstimene.

  Boligtilbehør: kakespade og serviettringer fra Philippi

  Tid for eventyrlig kake og et flott dekket bord med kakespade og serviettringer fra Philippi. Alle kjenner historien om Askepott og skoen hun mistet. Philippi har nettopp designet en versjon av Askepotts sko som ser ut som en fin kakekniv med stiletthæl som kan tas av etter behov. Virkelig en fantastisk kakespade til ethvert godt dekket kakebord. Serviettringer hører også til et godt dekket bord. Philippi har for eksempel designet serviettringene Swirl, som gir smak og stil til bordet.

  Boligtilbehør: nydelige designskåler og kurver

  Å presentere frukt, brød og andre ting i boligtilbehør som en lekker designskål er nydelig og ekstra innbydende. Våre fine kurver og filtkurver passer ypperlig til for eksempel håndklær, servietter og andre småting.

  Boligtilbehør: Severin Fnuggfjerner for lo og fnugg

  De fleste er kjent med lo og fnugg, som for eksempel er overskuddsull på et pledd. Lo og fnugg danner seg på både ull, bomull og andre tekstiler. For å fjerne lo fra plagg og puter, anbefaler Regovs at du bruker vårt smarte boligtilbehør Severin fnuggfjerner for ull og bomull. Severin Fnuggfjerner har en liten avtagbar lobeholder og en smart avstandsholder for veldig løse ruter og tekstiler.

  Boligtilbehør: skohylle eller skobenk for bedre plass til skoene dine

  Zeller Present har designet en smart skohylle, eller skobenk, der du kan stable opp til tre par sko oppå hverandre, slik at det blir plass til 18 par sko. Trenger du samtidig en liten benk og plass til 6 par sko, er Zeller Present benk og skolylle i tre et perfekt boligtilbehør til vaskerommet.

  Oppdag våre skittentøyskurver – den perfekte kombinasjonen av god design, praktisk anvendelighet og overlegen funksjonalitet.

  Med vårt eksklusive utvalg av skittentøyskurver har vi skapt kurver med fokus på både estetikk og brukervennlighet, noe som gjør dem til den ideelle tilbehøret for ethvert hjem. Oppgrader din daglige rutine med våre kurver som ikke bare tilfører stil til rommet ditt, men også gjør det enkelt å organisere og transportere klesvasken din. Uansett om du foretrekker en moderne design eller en mer klassisk stil, har vi den perfekte skittentøyskurv for deg. Gjør klesvasketiden til en lek med våre praktiske og funksjonelle skittentøyskurver – din nøkkel til en mer organisert hverdag.

  Boligtilbehør: samle alt på ett sted

  Nå trenger du ikke lenger å løpe rundt og lete etter kniven fra oppvasken, de siste ubrukte teposene eller famle etter løse nøkler i lommen.

  Med all slags boligtilbehør fra Regovs får du ikke bare kontroll over tingene dine, du får også alt i et vakkert og tidløst design, enten det er et bestikkbrett, serviettringer, en skohylle eller noe helt annet – vi har alt.

  Dine favorittkniver og sakser skal presenteres i en fin treknivblokk hjemme på kjøkkenbenken, hvor du raskt og enkelt kan strekke deg etter ønsket kniv til kjøkkenoppgaver av større eller mindre art.

  Velg å få drysset salt og pepper over dine deilige middagsretter fra salt- og pepperkverner i stål- eller tredesign. Glem salt og pepper fra de kjedelige karene som selges i butikkenes underetasje.

  Er du også lei av å ha ukeblader og trekubber til peisen liggende og flytende? Da kan du kjøpe en fin og koselig filtkurv til de respektive sakene, slik at du alltid vet hvor du kan hente litt spennende lesestoff eller ved til peisen: fra de fine filtkurvene.

  Dette er bare et utvalg av det store utvalget av boligtilbehør vi lagerfører.

  boligtilbehoer4

  Boligtilbehør: tilbehør til hjemmet gjør dagen og hyggen komplett

  Start dagen med å overraske din kjære med mat på sengen ved hjelp av et koselig serveringsbrett fra Regovs. Etterpå serverer du selvfølgelig din favorittkake skåret av en kakekniv i Askepott-stil.

  Du lager deg også en kopp te, hvor du enkelt finner ønsket tesort i teboksen din. 

  På vei til jobb har du både husnøkkelen og bilnøkkelen i en praktisk og stilig nøkkelring i skinn. Med den blir det aldri rot med nøklene igjen. Dressen ferdig presset med slipset strøket og klart for deg på slipshengeren.

  Hjemme igjen er det tid for et glass vin før middag, og da er det heldig at du har et herlig utvalg av eksotiske viner i et vinstativ i passe størrelse som matcher innredningen.

  Blant våre boligtilbehør finner du alle disse skattene og mange fler!

  Boligtilbehør: praktisk og estetisk interiørdesign for et fullendt hjem

  I tillegg til at alle våre produkter fra Regovs er praktiske og funksjonelle, passer de også estetisk til mange ulike typer boliginnredning.

  Dette gjelder både om du driver det futuristiske uttrykket med ståldesign og rette linjer, eller om du er ute etter ornamentikk og mange detaljer som sender tankene i retning av retro eller for den saks skyld en kombinasjon av flere stiler.

  Regovs har akkurat det rette boligtilbehøret for deg.
  Kanskje trenger du ikke alt i vårt utvalg av boligtilbehør med en gang, men etter hvert som du bytter bolig kan det bli nødvendig å bytte ut innredning og tilehør også. Her kommer de fordelaktige og vakre tingene fra Regovs inn i biildet.

  boligtilbehoer3

  Boligtilbehør: tilbehør du ikke klarer deg uten

  Flere av tingene i vår kategofi Boligtilbehør er ting du ikke kan klare deg uten. Så er det ting du ikke visste du faktisk kunne klare deg uten – og til slutt, ting du kanskje ikke visste eksisterte – men du trenger!

  Er du for eksempel lei av at smarttelefonen og digitale enheter går tom for strøm, og du må ha med deg ulike ladere på farten eller viklet inn i ledninger hjemme? Løsningen er å få en bærbar organizer og trådløs lader som tilbehør til hjemmet fra Regovs, slik at du kan finne det hele på samme sted – og ladet samtidig.

  Eller hva med det irriterende loet som har samlet seg i møblene dine? Det begynner å bli en uendelig jobb å måtte fjerne det med fingrene. Her kommer Regovs deg også til unnsetning med en lofjerner som gjør jobben betydelig raskere og mer effektiv enn før.

  Tilbehør til hjemmet er så mye mer enn et komplement til hjemmet. Disse flotte boligtilbehør blir uvurderlige verktøy når du kjøper dem fra Regovs.