CHAT MED OSS

  Serviettringer, boller, tebokser og kurver osv.

  Smarte serviettringer, salt og pepper sett, boller og Cindarella (Askepott) kakekniv fra Philippi. Smarte kurver, skohylle, benk og sengebrett fra Zeller Present. Nydelige ting for å bo og når gjester kommer til hjemmet. Du kan også finne skinnstropper til håndklær og kjøkkenhåndklær.

  Boligtilbehør: Les mer nedenfor

  Teboks av tre

  Fra Zeller Present har vi flere gode ting i tre. En av de populære er teboksen laget av bambustre. Teboksen har et gjennomsiktig lokk laget av akrylglass for å sikre styrke, slik at den ikke går i stykker under transport og daglig bruk. Teboksen har et klassisk design med plass til mange teblader i 4 separate rom, slik at du enkelt kan holde orden på tesamlingen din.

  Koselig og praktisk med nydelige sengebrett

  Vi har flere forskjellige sengebrett. Et sengebrett til bruk ved lesing, iPad eller mini-PC. Og en mer klassisk for servering av frokost på sengen eller andre porsjoner på sengen. Et godt sengebrett er veldig praktisk, spesielt for de koselige morgen- og kveldstimene.

  Tid for en eventyrlig kake og et godt dekket bord med kakekniv og serviettringer

  Alle kjenner historien om Askepott og skoen hun droppet. Philippi har nettopp designet en versjon av Askepotts sko som ser ut som en fin kakekniv, stiletthælen kan tas av etter behov. Virkelig en fantastisk kakespade til ethvert godt dekket kakebord. Serviettringer hører også til et godt dekket bord. Philippi har for eksempel designet Swirl serviettringene, som gir smak og stil til bordet.

  Nydelige designskåler og kurver

  Å presentere frukt, brød og andre ting i en lekkert designet bolle er nydelig og spesielt innbydende. Kurver i stoff og tre er en god stil til mange ting, for eksempel håndklær, servietter eller andre småting.

  Fjern lo med en Severin lofjerner

  De fleste er kjent med fluff og fuzz, som er overskuddsull på en pledd. Lo finnes på både ull, bomull og andre tekstiler. For å fjerne lo fra plagg og puter, anbefaler Regovs at du bruker Severin lofjerner. Severin lo saver har en liten avtagbar lobeholder og en smart avstandsholder for veldig løse ruter og tekstiler.

  Skap plass til sko med skohylle eller skobenk

  Zeller Present har designet en smart skohylle / skobenk som kan stables opp til 3 stk. oppå hverandre, slik at det er maks 18 par sko. Trenger du samtidig en liten benk og plass til 6 par sko, er skobenken fra Zeller Present akkurat det du trenger til vaskerommet.

  Tilbehør til hjemmet samler ting på ett sted

  Ikke mer å løpe rundt og lete etter kniven etter oppvasken, de siste ubrukte tebladene eller famling etter løse nøkler i lommen.
  Med all slags boligtilbehør fra Regovs får du ikke bare kontroll over ting, du får også alt i et vakkert og tidløst design, enten det er et bestikkbrett, serviettringer, et skohylle eller noe helt annet og mer – vi har det alle.

  Dine favorittkniver og sakser skal presenteres i en fin treknivblokk hjemme på kjøkkenet, hvor du raskt og enkelt kan strekke deg etter ønsket kniv til kjøkkenoppgaven av større eller mindre art.

  Velg å få drysset salt og pepper over dine deilige middagsretter fra salt- og pepperkverner i stål- eller tredesign, slik at det ikke lenger er de kjedelige bøttene som selger salt og pepper i underetasjen i butikkene du må strø maten på. med fra..

  Er du også lei av å ha blader å lese og treklosser til peisen liggende og flytende? Da kan du kjøpe en fin og koselig filtkurv til de respektive sakene, slik at du alltid vet hvor du kan hente litt spennende lesestoff eller ved til peisen: fra de fine filtkurvene.

  Dette er bare et utvalg av det store utvalget av boligtilbehør vi lagerfører.

  Tilbehør til hjemmet fullfører dagen og hyggen

  Start dagen med å overraske din kjære med mat på sengen ved hjelp av et serveringsbrett fra Regovs. Etterpå serverer du selvfølgelig din favorittkake skåret av en kakekniv i Askepott-stil.

  Til slutt har du selvfølgelig også nettopp laget en kopp te, hvor det var enkelt å danne deg en oversikt over utvalget av teblader og finne ønsket type fra din teboks eller teboks.

  På vei til jobb har du både nøkkelen til inngangsdøren og bilnøkkelen i en funksjonell og stilig nøkkelring i skinn. Med den blir det aldri rot med nøklene igjen. Dressen ble også akkurat ferdig med slipset hengende ukrøllet klar for deg på slipshengeren.

  Hjemme igjen er det tid for et glass vin før middag, og da er det heldig at du har et herlig utvalg av eksotiske viner i et vinstativ i passe størrelse som matcher innredningen.

  Interiørdesignet blir komplett med dette hjemmetilbehøret

  I tillegg til at alle våre produkter fra Regovs er praktiske og funksjonelle, passer de også estetisk til mange ulike typer boliginnredning.
  Dette gjelder både om du driver det futuristiske uttrykket med ståldesign og rette linjer, eller om du er ute etter ornamentikk og mange detaljer som sender tankene i retning av retro eller for den saks skyld en kombinasjon av flere stiler. Regovs har akkurat det rette hjemmetilbehøret for deg.
  Kanskje er det derfor ikke alt i vårt utvalg av boligtilbehør du trenger med en gang, men etter hvert som du bytter bolig kan det bli nødvendig å bytte ut innredningen også, og her kommer de fordelaktige og vakre tingene fra Regovs.

  Nyttig boligtilbehør til hjemmet

  Flere av tingene i vår kategori for boligtilbehør er noe du ikke klarer deg uten. Så er det de tingene du ikke visste at du faktisk gikk uten – og til slutt er det de tingene du kanskje ikke skjønte fantes – men som du trenger!

  Er du for eksempel ikke også lei av at smarttelefonen og lignende enheter går tom for strøm, og du må ha med deg ulike ladere på farten eller viklet inn i ledninger hjemme?
  Løsningen er å få en bærbar organizer og trådløs lader som tilbehør til hjemmet fra Regovs, slik at du kan finne det hele på samme sted – og ladet samtidig.

  Eller hva med det irriterende loet og loet som har samlet seg i møblene dine? Det begynner å bli en uendelig jobb å måtte fjerne det med fingrene. Her kommer Regovs deg også til unnsetning med en lofjerner som gjør jobben betydelig raskere og mer effektiv enn før.

  Tilbehør til hjemmet er så mye mer enn kosttilskudd til hjemmet. De blir uvurderlige verktøy når du kjøper dem fra Regovs.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se