CHAT MED OSS
Kundeservice

  Philippi er et tysk selskap med base i Hamburg. Selskapet har eksistert i mange år, siden det ble grunnlagt i 1922, og dette skyldes deres lidenskap og ønske om å tenke nytt. De mottar designforslag fra designere over hele verden: Tyskland, Italia, Japan, Taiwan og Ghana. Det er de nye ideene fra hele verden som driver Philippi og bidrar til deres suksess. Tankene bak de ulike designene er utrolig kreative, fantasifulle og innovative, samtidig som de er enkle og lette i sitt uttrykk. Philippi ser skjønnheten i det ordinære og forvandler det til unike og annerledes gjenstander.

  Philippi har vunnet flere internasjonalt anerkjente designpriser, inkludert Design plus Award, Form Award, German Design Award, Good Design Award (Japan), iF Product Design Award, Interior Innovation Award og Red ...

  Dot Product Design Award.

  Hos Regovs har vi et eksklusivt utvalg av smykkeskrin, serviettholdere, nøkkelringer og Bolig artikler fra merket Philippi.

  Philippi Swirl serviettringer - på jakt etter den perfekte formen

  Philippi-design kjennetegnes ved å forvandle helt vanlige hverdagsting til små perfekte kunstverk. Dette ses tydelig i de populære og klassiske Philippi Swirl serviettringene som har en utrolig elegant form. Med sitt unike uttrykk passer de godt både til formelle og uformelle middagsbord. En ekte klassiker med stil og praktisk funksjonalitet som har prydet utallige bord siden 2004.

  Philippi Giorgio brilleetui og Case - Eleganse og funksjonalitet

  Med pennaler har du en ideell følgesvenn for brillene dine eller pennene dine. Etuiet skiller seg ut med sitt eksklusive design i svart kvalitetslær og polert rustfritt stål. Etuiet gjør det enklere og morsommere å oppbevare brillene eller pennene dine på en trygg og stilig måte. Etuiet åpnes med magnetisk lukking og er foret innvendig med svart fløyel. Philippi har utformet dette enkle og elegante etuiet, og nettopp eleganse og enkelhet er kjennetegn for alle Philippi-produkter.

  Med et produkt fra Philippi tar du aldri feil, enten du har kjøpt det til deg selv eller som en gave. Du er sikret et holdbart, praktisk og klassisk produkt med en helt unik karakter.