CHAT MED OSS

  Kjøp nye nøkkelringer og nøkkelskap til hjem og bedrift

  Det er superviktig at du holder orden på nøklene. Det er de som gjør deg i stand til å komme inn på jobb, sommerhus, hjemme eller andre steder. Derfor er det lurt at du har et nøkkelskap eller en nøkkelring for å henge opp nøklene. Se de mange forskjellige nøkkelringene og nøkkelskapene fra Zeller Present og Orbitkey.

  Nøkkelskab og nøkkelringer: Les mer nedenfor

  Hold styr på nøklene dine med nøkkelringer eller nøkkelskap

  Det er spesielt viktig å holde orden på nøklene når du har mer enn ett sett, da du enkelt kan ha f.eks. de nøkkel ned til boden fordi du ikke har vært der nede på over 2 uker - og husker ikke helt hvor du la dem da. Du kan enkelt bare putte noen i lommen, noen på skrivebordet, noen på kjøkkenbordet, noen i en bøtte som sikkert står på loftet osv. Du kan f.eks. hold nøklene i orden ved å bruke en nøkkelring eller et nøkkelskap. Som sagt her i Regovs mener vi at det er viktig å holde styr på nøklene dine, så vi selger derfor følgende:

  Nøkkelskap i tre

  Er du i gang med å designe gangen din? Eller er du bare lei av å se nøkler flyte over alt? I stedet for at nøklene er på alle mulige merkelige steder som du aldri kan huske hvor de er – kan du henge dem i et nøkkelskap laget av enten tre eller annet materiale. Nøkkelskapet holder orden på nøklene dine, slik at du alltid husker hvor de er. Nøkkelskapet vil også gi gangen eller vaskerommet en ekstra prikken over i-en - altså prikken over i-en. Og da vil den også lagre alle nøklene som roter.

  Med en av Regovs løsninger for nøkkeloppbevaring fra Zeller Present er du på god vei til å få grep om en av tingene i hjemmet som alltid blir borte. Og ikke bare er et nøkkelskap fra Zeller Present praktisk og av god kvalitet, det er også smart og vil dekorere hjemmet ditt.

  Nøkkelringer

  Vil du holde styr på nøklene dine samtidig som du har dem lett tilgjengelige? Da er en nøkkelring løsningen for deg! Den vil ha plass til noen nøkler, og du vil enkelt kunne henge dem opp – og enkelt ta dem ned når du trenger dem. Nøkkelringer vil også være et fint design i gangen eller vaskerommet, som bare setter prikken over i-en på atmosfæren.

  Du kan også finne en fin nøkkelring i skinn eller en nøkkelring fra Orbitkey og Regovs

  En klassisk nøkkelring i skinn fra Regovs er uunnværlig, har nøkkelringen enda mer stil kan du ikke gå galt med en smart og praktisk nøkkelring fra Orbitkey.

  En nøkkellommebok eller nøkkelklokke beskytter både nøkler og lommen

  En god nøkkellommebok i skinn er med på å beskytte lommen spesielt slik at den ikke slites mer enn høyst nødvendig. Du finner nøkkelpung eller nøkkelklokker fra flere merker, bl.a Pia Ries, Montana, Axelsen og sønn og Bruuns. Alle nøkkelvesker er laget av fint skinn.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk:  Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se