CHAT MED OSS
Kundeservice

  Orbitkey nøkkelring – en supergod idé - Carry Keys Better!

  Orbitkey er unik, enkel og elegant, og ganske enkelt en kjempegod idé. Orbitkey: Carry Keys Better! Orbitkey organiserer og tar ganske enkelt bedre vare på nøklene dine, og er for deg som ønsker en nøkkelring i høy kvalitet. For å gjøre den ekstra funksjonell, kan man kjøpe et Multi-Tool og en USB 3.0 i tillegg. Orbitkey er den perfekte gaveideen til den som har alt.

  Fra 2019 har det også kommet en Orbitkey Chipolo Key Tracker. Orbitkey Chipolo Tracker er en smart bluetooth-basert sporer som kan være med på å finne nøkler, vesker og telefon m.m. når de er borte.

  Orbitkey nøkkelring - Key Organizer

  Forvandle nøklene dine til en pen og lydløs ...

  stabel. Med Key Organizer kan du organisere nøklene både praktisk og stilfullt. Nøklene samles i en nøkkelbunt i rekkefølge, slik at du alltid har oversikt over dem.

  Orbitkey Chipolo Tracker

  Spor nøkler, veske, lommebok, mobil og alt annet du ikke vil miste. Orbitkey Chipolo Tracker er superpraktisk når du har mistet nøklene dine. Et veldig smart verktøy for den litt glemsomme, eller den som bare vil at det skal være litt enklere hvis nøkler eller mobiltelefon blir borte.

  Du kan også kjøpe smart og praktisk Orbitkey multitool til nøkkelringen som et praktisk tilbehør til Orbitkey Key Organizer. Dessuten finnes det en smart Orbitkey USB-pinne du enkelt kan ha for hånden til møter, til skolen og i forbindelse med jobb og fritid.

  Historien om nøkkelringer fra Orbitkey

  Inspirert av levende og moderne industrielt design. Orbitkey hadde en enkel idé om å løse frustrasjonen som følger med støyende lommer, rotete vesker og nøkler.

  Vi var spente på det, men visste ikke om andre ville ha tro på løsningen vår. I 2013 introduserte vi Orbitkey nøkkelring og nøkkelringer for publikum. Vi var begeistret for å se 5 000 mennesker tro på ideen i slutten av startkampanjen på 30 dager.

  Karrierene våre innenfor apotek og industrielt design ble satt til side for at vi skulle kunne legge innsatsen i og fokusere på Orbitkeys verden. Vi pakket sakene våre, fløy til utlandet og bodde i koffertene våre de neste fire månedene. Orbitkey kom til live som et nytt, moderne og innovativt merke.