CHAT MED OSS
Kundeservice

  Friluftslivstilbehør for å skape det best mulige friluftslivet

  Hos Regovs.no finner du friluftslivstilbehør og alt du trenger av tilbehør for å skape det beste mulige livet ute i det fri. Når du for eksempel skal på vandring i fjellet og gå fra hytte til hytte, eller kanskje overnatte i telt eller under åpen himmel, er det her hos regovs.no du finner alle de nyttigste tilbehørene. Her finner du alt fra soveposer og luftmadrasser til stormkjøkken, termoflasker og tursekk. Vi har mange flotte ryggsekker å velge mellom. Vi tilbyr rask levering og et stort utvalg tilbehør for å optimere friluftslivet. Ute i naturen kan det være nødvendig med all slags friluftstilbehør og utstyr, enten du skal på en lengre telttur eller bare en dagstur i skogen. Takket være liggeunderlag og ergonomiske, oppblåsbare nakkeputer, kan du sove behagelig om natten, eller bare hvile litt ute i naturen. Hvorfor ikke ta med hengekøye og slappe av med en god bok og vakker utsikt?

  Friluftslivstilbehør: Les mer nedenfor

  Friluftslivtilbehør

  Friluftslivstilbehør i høy kvalitet fra kjente merker

  Når du er ute i naturen er det viktig at både utstyr og tilbehør tåler all slags vær. Vi tilbyr derfor tilbehør til friluftsliv av høy kvalitet fra kjente merker for å mestre utendørslivet. En kjølebag fra Stanley kan pakkes full av mat og drikke for å nyte naturen over lenger tid. Et annet nyttig tilbehør som er viktig når man er lenge ute i naturen, er toalettmappen. Den kan du fylle med flere små flasker med hygieneprodukter som såpe og tannkrem for å holde deg ren. Her finner du vårt utvalg av såpe og krembeholdere.

  På Regovs.no finner du friluftlivstilbehør fra merkene: StanleyPacsafeJR GearSea to Summit og Ticket to the moon

  Her finner du vårt utvalg av termoflasker.
  Her finner du vårt utvalg av soveposer og lakenposer.
  Her finner du vårt utvalg av telt.
  Her finner du vårt utvalg av mikrofiberhåndklær og reisehåndklær.

  Se også vårt store utvalg av sykkelvesker og sykkelkurver så du enkelt og bekvemt får med deg all bagasjen. Og glem ikke førstehjelpen! Alltid fint å ha et plaster på lur.

  friluftslivstilbehoer 

  Friluftslivstilbehør er en glimrende gave til naturelskeren

  Friluftslivsutstyr og friluftslivstilbehør er dessuten en perfekt gave eller julegave til naturelskeren! Overrask med en morsom ryggsekk av høy kvalitet, en avslappende hengekøye, en myk og deilig nakkepute eller en god og vannavstøtende ryggsekk. Å sove under stjernene eller gå i fjellet kan være en romantisk date, eller en hyggelig opplevelse med en du er glad i. 

  friluftslivstilbehoer