CHAT MED OSS

  Friluftslivstilbehør til fritid og turer

  Hos Regovs finner du alt du trenger av friluftslivstilbehør. Kjøp alt fra soveposer til termoflasker og toalettmapper. Vi tilbyr rask levering og et stort utvalg tilbehør for å optimere friluftslivet.

  Friluftslivstilbehør: Les mer nedenfor

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Friluftslivstilbehør for å skape det best mulige friluftslivet

  Ute i naturen kan det være nødvendig med all slags tilbehør og utstyr, enten det er en lenger telttur eller bare en dagstur. Takket være liggeunderlag og ergonomiske, oppblåsbare puter kan du sove behagelig om natta, eller bare hvile litt ute i naturen. Hvorfor ikke ta med hengekøye og slappe av med en god bok og vakker utsikt?

  Friluftslivstilbehør i høy kvalitet fra kjente merker

  Når man er ute i naturen er det viktig at både utstyr og tilbehør holder i og tåler all slags vær. Vi tilbyr derfor tilbehør til friluftsliv av høy kvalitet fra kjente merker for å mestre utendørslivet. En kjølebag fra Stanley kan pakkes full av mat og drikke for å nyte naturen over lenger tid. Et annet nyttig tilbehør som er viktig når man er i naturen i lenger tid, er toalettmappen. Den kan du fylle med flere små flasker med hygieneprodukter som såpe og tannkrem for å holde deg ren.

  På Regovs.no finner du friluftlivstilbehør fra merkene: StanleyPacsafeJR GearSea to Summit og Ticket to the moon.

  Friluftslivstilbehør er en glimrende gave til naturelskeren

  Friluftslivsutstyr er dessuten en perfekt gave eller julegave til naturelskeren! Overrask med en kul veske av høy kvalitet, en avslappende hengekøye eller en god og vannavstøtende ryggsekk. Å sove under stjernene eller gå i fjellene kan være en romantisk date, eller en hyggelig opplevelse med en du er glad i.

   

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Type:
  Antall kort:
  Størrelse:
  Størrelse: