CHAT MED OSS

  Soveposer og liggeunderlag fra JR GEAR. De produserer også vanntette vesker og poser beregnet til bruk i forbindelse med vannsport, fottur, kanotur og leir. Hos Regovs.no fører vi sortimentet med de svært lette Ultra Light Bags fra JR GEAR, som holder alle dine personlige eiendeler tørre når du er ute i vannet eller holder på med vannsport. Produktene fra JR GEAR fås både som vanntette mobildeksler og ryggsekker og poser i forskjellige størrelser, alt etter hva slags behov du har.

  JR GEAR – Just Right Gear soveposer til friluftsliv

  JR Gear har utviklet et stort utvalg svært gode og flotte soveposer i høy kvalitet til deg som elsker å sove utendørs. Det er soveposer som er ideelle om sommeren når det ikke er behov for så mye isolasjon, og soveposer som passer helt perfekt til høstens kjøligere vær. Det er med andre ord lurt å tenke på hva du skal bruke soveposen til, slik at du velger den rette soveposen til nettopp deg og ditt behov. JR Gear har også gode allround-soveposer du kan ha glede av hele året. Hos Regovs er JR Gear Prism 60 Primaloft ...

  Sovepose en absolutt bestselger. Det er en kompakt lettvektssovepose, som er ideell til overnatting utendørs i den nordiske sommeren eller hele året innendørs. På undersiden av soveposen er det en smart lomme til underlag, slik at du ikke glir av liggeunderlaget ditt. Dessuten har den en lomme til pute i hetta, slik at man med en sovepose fra JR Gear alltid kan våkne frisk og godt uthvilt.

  JR Gear - Just Right liggeunderlag for den perfekte søvnen

  Hvis du vil sikre deg god nattesøvn når du er på tur, er et godt liggeunderlag alfa og omega. Hos Regovs har vi forskellige JR Gear liggeunderlag, sånn at du kan finne det som passer best til dine behov. Mange av liggeunderlagene fra JR Gear er laget med ekstra lengde og bredde for at komforten din skal sikres optimalt. Hos Regovs kan du bl.a. kjøpe Insulated core rectangular XL liggeunderlag. Dette underlaget reduserer varmetapet ditt, takket være sin isolerende barriere i form av luft, skum og syntetisk fyll. Rectangular betyr at det passer godt til alle størrelser og former.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se