CHAT MED OSS
Kundeservice

  Lommebøker til menn, både skinnlommebøker, kortholdere og reisemapper

  Vårt utvalg av lommebøker til menn består blant annet av solide kvalitetslommebøker, pengepunger, myntbøker, kortholdere, nøkkellommebøker og reisemapper i skinn. Trenger du en servitørlommebok, har vi det også. Vi tilbyr gode priser på design fra merkene Montana, Inter Leather, Pia Ries, Secrid, Belsac og Bruuns. Velg blant lommebøker til menn i mange forskjellige farger og materialer. En god lommebok, pengepung eller kortholder er et perfekt gavetips, eller et godt kjøp, dersom du har behov for lommebøker til menn.

  Lommebøker til menn: Les mer nedenfor


   
  lommeboeker til menn

  Laget av det fineste skinn, er disse lommebøkene ikke bare robuste og holdbare, men også utrolig elegante. Skinnet gir en følelse av luksus og klasse, som bare blir bedre med tiden. Enten du er på jakt etter en klassisk svart herrelommebok eller noe mer unikt, vil vår kolleksjon imøtekomme alle dine behov. Så hvis du er på utkikk etter en lommebok som kombinerer høy kvalitet med et tidløst design, er våre lommebøker til menn det opplagte valget. For den moderne mann som verdsetter stil og substans i like stor grad.

  Lommebøker og kortholdere til menn er flotte gaveidéer

  Gi din mann en flott lommebok i gave! Her finner du solide kvalitetslommebøker til menn, samt myntpunger, kortholdere og reisemapper i kalveskinn av høy kvalitet. Vi tilbyr gode priser på design fra merker som Montana, Inter Leather, Pia Ries, Belsac og Bruuns. Velg blant lommebøker til menn i mange forskjellige farger og materialer. En god skinnlommebok, pengepung eller kortholder er et perfekt gavetips, eller et godt kjøp, dersom du har behov for ny lommebok.

  lommeboeker_til_menn

  Lommebøker og kortholdere til menn til hverdags eller en tur på byen

  Hva kjennetegner en god lommebok? At den er godt lagt opp etter det den skal brukes til! Er det en på byen-lommbok? Eller er den til hverdagsbruk? 

  Hva kjennetegner en god herrelommebok? At den er godt tilpasset etter hva den skal brukes til! Er det en gå-i-byen lommebok? Eller er lommeboken for daglig bruk?

  Når det gjelder å velge den rette herrelommeboken, er funksjonalitet nøkkelen. Det som kjennetegner en god herrelommebok er dens evne til å imøtekomme dine spesifikke behov, enten det er for en kveld på byen eller for daglig bruk.

  For en kveld i byen kreves det ofte en lommebok som er liten og smart, men likevel romslig nok til å inneholde de viktigste kortene og kontantene. Her er våre dollar-lommebøker og aluminiumslommebøker svært populære valg. Deres slanke design og praktiske størrelse gjør dem til det ideelle tilbehøret for en kveld ute, hvor plassen er begrenset, men stilen er viktig.

  For daglig bruk krever derimot en herrelommebok mer plass til å romme flere kort, sedler og kanskje til og med en mengde mynter. Her er de 2-fløyede og 3-fløyede lær lommebøkene populære valg, som tilbyr rikelig med oppbevaringsplass og organisatoriske muligheter. I tillegg tilbyr vi også en rekke tradisjonelle pengepunger og lignende, som appellerer til de som foretrekker en mer tradisjonell stil.

  Uansett om du leter etter en lommebok for en spesiell anledning eller for daglig bruk, har vi hos Regovs.no et bredt utvalg av herrelommebøker, pengepunger og lær lommebøker, som imøtekommer enhver smak og behov. Utforsk vårt sortiment online i dag, og finn den perfekte lommeboken for deg.

  På Regovs.no finner du lommebøker til menn fra følgende merker: MontanaFigurettaThe MonteAxelsen & sønPia RiesBelsac og Bruuns.

  Lommebøker og kortholdere til menn – herrelommebøker, kortholdere, myntpunger og reisemapper

  Når det gjelder stilfulle og praktiske tilbehør for menn, er lommebøker, kortholdere, tegnebøker og herrelommebøker i skinn et uunnværlig valg. Blant de mest populære valgene skiller Belsac's store dollar-mappe seg ut med sitt ikoniske røde eller grå bånd. Denne romslige lommeboken tilbyr plass til kort, sedler og mynter og er designet for å passe perfekt i de fleste lommer, noe som gjør den til en ideell følgesvenn for enhver anledning.

  Hos Regovs er vårt utvalg av skinnlommebøker for menn imponerende, med over 160 forskjellige varianter å velge mellom. Dette betyr at du med stor sannsynlighet kan finne akkurat den lommeboken som passer din personlige stil og behov. Uansett om du foretrekker en klassisk eller moderne estetikk, har vi noe for enhver smak.

  En god lommebok, pengepung eller herrelommebok er også en populær gaveidé for menn, enten det er til fødselsdag, jul eller en annen spesiell anledning. Med et så bredt utvalg av stiler og design, er det noe for enhver mann på Regovs.no.

  Utforsk vårt utvalg i dag og finn den perfekte lommeboken for deg selv eller som en gave til en spesiell mann i livet ditt.

  lommeboeker_til_menn

  Lommebøker til menn – slik velger du ny lommebok eller kortholder 

  Når det er på tide å oppgradere lommeboken din, herrelommebok, lær lommebok, tegnebok eller kortholder, er utvalget enormt. Det er utallige muligheter å velge mellom, alt fra klassiske lærversjoner til moderne metalalternativer.

  Noen foretrekker ekte lær lommebøker som utstråler tidløs eleganse, mens andre foretrekker den strukturerte følelsen av en skinnbelagt boks eller den robuste sikkerheten til ren metall. Valget avhenger av dine personlige preferanser og behov.

  Når det gjelder kortholdere, varierer også funksjonene. Noen kortholdere er designet for å holde bare betalingskort, mens andre fungerer som miniatyrlommebøker med plass til både sedler og mynter. For de som verdsetter sikkerhet og beskyttelse mot tyveri, er Pacsafe kjent for sine innovative og tyverisikrede design.

  Når du leter etter den perfekte lommeboken eller kortholderen, er Regovs det rette stedet å lete. Med vårt omfattende utvalg er det enkelt å finne akkurat den lommeboken eller kortholderen som passer dine behov og stilpreferanser. Uansett om du foretrekker klassisk eller moderne, lær eller metall, har vi noe for enhver smak.

  Så start søket ditt i dag og finn din nye favorittlommebok eller kortholder hos Regovs. Din stil og sikkerhet fortjener det beste.

  Lommebøker til menn med RFID/NFC-sikkerhet for å unngå identitetstyveri

  De svært avanserte identitetstyveriene kan unngås ved å ha RFID / NFC-beskyttelse i lommeboken eller kortholderen.

  RFID- (Radio Frequency Identification) og NFC- (Near Field Communication) kort er ikke sikre i en vanlig lommebok eller kortholder. Disse kortene har en brik og en antenne for trådløs kommunikasjon, og IT-kriminelle blir stadig bedre til å fange opp våre opplysninger.

  RFID- og NFC-kort brukes i de nyeste kredittkortene, reisekortene og adgangskortene. Disse kortene kan skannes, kopieres og avleses på mange meters avstand, uten at man legger merke til det. Tyven kan på denne måten stjele dine kortopplysninger for å misbruke dem på internett, og DU oppdager det for sent.

  Pia Ries, Bruuns og Pascafe, samt mange andre kortholdere/lommebøker, tilbys av Regovs.dk og har den beskyttelsen som trengs, siden RFID- / NFC-beskyttelsen fungerer som en brannmur i lommeboken og avviser eventuelle hackerangrep.

  Trådløs betaling og annen bruk av kort, der man holder kortet foran en terminal, er her for å bli. Det gjør hverdagen vår mye enklere, men da må man også være innstilt på å beskytte seg mot de skruppelløse tyvene.

  Lommebøker til menn fra Pacsafe Design

  Lommebøker, vesker, passbeskyttelse, ryggsekker, låser. Kamerastropper, belteposer og mye annet. Pacsafe har et enormt utvalg av alt du trenger både til hverdags og på reise. Pacsafe-produkter har i tillegg til RFID-beskyttelse innebygde ståltråder, slik at det er umulig å skjære opp produktene.

  Det kan sies at Pacsafe er sikkerhetsspesialister - det ville være for omfattende å beskrive alle deres ulike sikkerhetstiltak her - men se dem på de enkelte produktarket hos Regovs.dk.

  Alle deres lommebøker er laget i en solid, slitesterk og vannavstøtende nylonkvalitet. De kan tørkes av.

  Lommebøker for menn i design fra Pia Ries, også disse med RFID-beskyttelse

  Pia Ries-designet er kjent for sine klassiske lommebøker til menn, men også for de livlige, tropiske og glade design-lommebøkene. Ikke bare er de estetisk vakre å se på, de har også den nødvendige RFID-beskyttelsen.

  Pia Riis er dansk design av beste kvalitet. De er håndsydd av det fineste italienske kalveskinn, og designet og kvaliteten på hver eneste lommebok er testet og gjennomprøvd. Vi hos Regovs.dk er veldig stolte av å ha dette merket blant våre lommebøker.

  Pia Ries herre-lommebøker i skinn er et symbol på tidløs eleganse og suveren kvalitet. Disse lommebøkene utstråler en subtil luksus som gjenspeiler det beste av dansk design og håndverk.

  Hver Pia Ries herre-lommebok er nøye laget av det fineste italienske kalveskinnet, noe som gir en følelse av luksus og holdbarhet. Den myke og smidige teksturen av skinnet gir ikke bare lommebøkene et sofistikert utseende, men sikrer også at de varer i mange år fremover.

  Pia Ries-lommebøkene er designet med fokus på både funksjonalitet og estetikk. Deres smarte innredning gir plass til kort, sedler og mynter, noe som gjør dem til en praktisk løsning for enhver manns oppbevaringsbehov. Samtidig som de har et praktisk design, tilbyr Pia Ries også et utvalg av stiler og farger som passer til enhver smak og personlig stil.

  En av de mest bemerkelsesverdige trekkene ved Pia Ries lommebøker til menn er den integrerte RFID-beskyttelsen, som gir ekstra sikkerhet mot uautorisert skanning av dine personlige opplysninger. Dette gjør disse lommebøkene ikke bare stilige, men også trygge og pålitelige valg for daglig bruk.

  Med en Pia Ries herre-lommebok i skinn investerer du ikke bare i et motestatement, men også i et pålitelig og holdbart tilbehør som vil følge deg i årene som kommer. Besøk Regovs.dk i dag og oppdag det brede utvalget av Pia Ries herre-lommebøker som tilbyr det beste av stil og funksjonalitet.

  Lommebøker til menn med kortholdere/cardprotector fra the Monte og Figuretta er RFID-sikre

  At en lommebok, veske eller kortholder er RFID-sikker, betyr at så lenge kortet er i lommeboken eller kortholderen, kan det ikke skannes for informasjon av uautoriserte personer med skannere i nærheten. Dette kan være en fordel i byen eller andre steder hvor folk er tett sammen, og du ikke har full oversikt over alt som skjer.

  The Monte- og Figuretta lommebøkene til menn er begge eksempler på høykvalitetsprodukter som kombinerer stil, funksjonalitet og sikkerhet på en elegant måte.

  The Monte lommebøker til menn er kjent for sitt luksuriøse design og førsteklasses materialer. Disse lommebøkene er håndlaget med omhu og oppmerksomhet på detaljer, og er laget av fineste skinn eller andre materialer av høy kvalitet. Med sin klassiske estetikk og holdbare konstruksjon er The Monte-lommebøkene det ideelle valget for den moderne mannen som verdsetter kvalitet og stil.

  På den annen side er Figuretta lommebøker til menn anerkjent for sin avanserte teknologi og sikkerhetsfunksjoner. I tillegg til å være stilige og godt designet, er Figuretta-lommebøkene utstyrt med RFID-beskyttelse som effektivt hindrer uautorisert skanning av dine betalingskort og personlige opplysninger. Dette gjør dem ideelle for reiser og daglig bruk, hvor sikkerhet er av største betydning.

  Uansett om du foretrekker den klassiske elegansen fra The Monte eller den avanserte sikkerheten fra Figuretta, er begge merkene kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet. Med sitt brede utvalg av stiler, farger og funksjoner, er det en herrelommebok fra The Monte eller Figuretta som passer til enhver smak og behov.

  Så hvis du leter etter en herrelommebok som ikke bare ser bra ut, men også tilbyr pålitelig sikkerhet og holdbarhet, bør du vurdere en The Monte- eller Figuretta-lommebok. Med disse merkene kan du være sikker på at du investerer i en lommebok som imøtekommer dine krav til både stil og funksjonalitet.

  Lommebøker til menn og kortholdere i lommestørrelse

  I mange år var kontanter vår primære betalingsmetode. Da betalingskortet dukket opp som betalingsalternativ ble det behov for en utskiftning av den tradisjonelle måten å oppbevare betalingsmidler på. Den nye æraen av teknologi krever en ny type lommebok. En lommebok som ikke bare kan beskytte kortene og pengene dine, men også privatlivet ditt. Med kortholdere og lommebøker til menn fra The Monte og Figuretta produsert i Sverige og Nederland med stort fokus på kvalitet, mennesker og miljøet, kan en bedre og enklere verden nå starte i lommen din.

  lommeboeker_til_menn

  Penger og lommebøker til Menn: Ingen flere bøyde eller ødelagte kort

  Når plastkort oppbevares i en tradisjonell lommebok i baklommen, er de mer tilbøyelige til å bli bøyd eller til og med ødelagt. Med en The Monte eller Figuretta kortlommebok med RFID-sikker aluminiumskjerne, blir kortene dine beskyttet ikke bare mot å bli ødelagt, men også mot å bli avlest av uvedkommende. Dessuten er The Monte og Figuretta kortlommebøker alltid så små at de passer i enhver lomme.

  Hvordan kan jeg være sikker på at jeg har kjøpt en ekte The Monte eller Figuretta herre-lommebok eller kortholder?

  The Monte og Figuretta har inspirert mange selskaper siden The Monte og Figuretta kortholdere / cardprotector ble lansert. Det kan være vanskelig å vite om man har et ekte produkt. Hos Regovs garanterer vi ektheten av ditt kjøp og at du alltid får levert originale produkter.

  Bruuns Lommebøker til Menn - Klassisk design og moderne funksjonalitet

  Ser du etter den perfekte herre-lommeboken? Ta en titt på Bruuns imponerende utvalg av lommebøker til menn som kombinerer klassisk design med moderne funksjonalitet og førsteklasses kvalitet.

  Bruuns er et anerkjent merke kjent for sine luksuriøse skinnvarer, inkludert elegante herre-lommebøker som appellerer til den stilsikre mannen. Med fokus på detaljer og håndverk, leverer Bruuns lommebøker en tidløs estetikk som aldri går av moten.

  Uansett om du foretrekker en tradisjonell lommebokstil eller en mer slank kortlommebok, har Bruuns et bredt utvalg av design å velge mellom. Fra rike skinnmaterialer til vakre håndsydde detaljer, er hver Bruuns herre-lommebok en manifestasjon av eleganse og stil.

  Men det er ikke bare utseendet som teller. Med Bruuns lommebøker til menn får du også en pålitelig og holdbar lommebok som er designet for å møte dine daglige behov. Med rom for kort, sedler og mynter, er disse lommebøkene både praktiske og stilsikre.

  Så hvis du leter etter en herre-lommebok som kombinerer klassisk design med moderne funksjoner og enestående kvalitet, er Bruuns det perfekte valget. Enten det er for deg selv eller som en gave, vil en Bruuns herre-lommebok definitivt imponere enhver mann med sans for stil og kvalitet. Finn din nye favoritt blant Bruuns' utvalg i dag.

  Gjør dine vurderinger før du investerer i en ny Lommebok til Menn eller Skinnlommebok

  Når du skal kjøpe en herre-lommebok, er det flere vurderinger du bør gjøre for å finne den rette. Her er noen punkter du kan tenke over:

  1. Stil og design: Vurder hvilken stil og design du foretrekker. Ønsker du en klassisk skinnlommebok, en mer moderne minimalistisk lommebok, eller kanskje en mer sporty eller avslappet variant?
  2. Størrelse: Velg en størrelse som passer til dine behov. Hvor mange kort og sedler må lommeboken kunne romme? Skal den også ha plass til mynter?
  3. Kvalitet: Sjekk kvaliteten på materialene og håndverket. Skinnlommebøker av høy kvalitet varer vanligvis lengre og ser bedre ut over tid.
  4. Funksjoner: Vurder hvilke funksjoner du trenger. Skal lommeboken ha plass til mynter, ID-lomme, plass til mange kort osv.?
  5. Pris: Sett et budsjett og sørg for å finne en lommebok som passer innenfor dette budsjettet. Det er et bredt utvalg av priser, så du bør kunne finne noe som passer ditt budsjett.
  6. Merke: Noen foretrekker å kjøpe fra et kjent merke på grunn av kvalitet og/eller stil. Andre går mer etter verdi for pengene uavhengig av merket.
  7. Brukssituasjon: Tenk over hvor og hvordan du primært vil bruke lommeboken. Skal den være praktisk til daglig bruk, eller leter du etter noe mer formelt til spesielle anledninger?
  8. Personlig preferanse: Til slutt, ta hensyn til dine egne preferanser og stil. Velg noe du virkelig liker og som passer til din personlige stil.

  Ved å ta disse vurderingene i betraktning, kan du finne en herre-lommebok som passer til dine behov og preferanser.

  Så hvis du er på jakt etter en herre-lommebok eller skinnlommebok, så finn den her hos Regovs.