CHAT MED OSS

  Lommebøker til menn, både skinnlommebøker, kortholdere og reisemapper

  Vårt utvalg av lommebøker til menn består blant annet av solide kvalitetslommebøker, pengepunger, myntbøker, kortholdere, nøkkellommebøker og reisemapper i skinn. Trenger du en servitørlommebok, har vi det også. Vi tilbyr gode priser på design fra merkene Montana, Inter Leather, Pia Ries, Secrid, Belsac og Bruuns. Velg blant lommebøker til menn i mange forskjellige farger og materialer. En god lommebok, pengepung eller kortholder er et perfekt gavetips, eller et godt kjøp, dersom du har behov for lommebøker til menn. Laget av det fineste skinn, er disse lommebøkene ikke bare robuste og holdbare, men også utrolig elegante. Skinnet gir en følelse av luksus og klasse, som bare blir bedre med tiden. Enten du er på jakt etter en klassisk svart herrelommebok eller noe mer unikt, vil vår kolleksjon imøtekomme alle dine behov. Så hvis du er på utkikk etter en lommebok som kombinerer høy kvalitet med et tidløst design, er våre lommebøker til menn det opplagte valget. For den moderne mann som verdsetter stil og substans i like stor grad.

  Lommebøker til menn: Les mer nedenfor

  lommeboeker til menn

  Lommebøker og kortholdere til menn er flotte gaveidéer

  Gi din mann en flott lommebok i gave! Her finner du solide kvalitetslommebøker til menn, samt myntpunger, kortholdere og reisemapper i kalveskinn av høy kvalitet. Vi tilbyr gode priser på design fra merker som Montana, Inter Leather, Pia Ries, Secrid, Belsac og Bruuns. Velg blant lommebøker til menn i mange forskjellige farger og materialer. En god skinnlommebok, pengepung eller kortholder er et perfekt gavetips, eller et godt kjøp, dersom du har behov for ny lommebok.

  lommeboeker_til_menn

  Lommebøker og kortholdere til menn til hverdags eller en tur på byen

  Hva kjennetegner en god lommebok? At den er godt lagt opp etter det den skal brukes til! Er det en på byen-lommbok? Eller er den til hverdagsbruk? En på byen-lommebok til menn må som regel være liten og praktisk og kunne inneholde få kort og sedler – til dette formålet er lommebøkene våre til sedler og aluminiumslommebøkene til menn svært populære. I en hverdagslommebok må det være plass til en del kort, sedler og mynter, og til slik bruk er skinnlommebøkene med to eller tre fløyer veldig populære. Vi tilbyr også en god gammeldags pengepung, samt servitørelommebøker, for den som trenger det. God fornøyelse med å kjøpe den nye lommeboken din på nett i dag hos Regovs.no.

  På Regovs.no finner du lommebøker til menn fra følgende merker: MontanaThe MonteAxelsen & sønPia RiesBelsac og Bruuns.

  Lommebøker og kortholdere til menn – herrelommebøker, kortholdere, myntpunger og reisemapper

  En av de mest populære lommebøkene til menn er Belsacs store dollarmappe, eller herrelommebok, med rød eller grå stripe. Herrelommeboken har plass til kort, sedler og mynter, samtidig som den er svært hendig og passer i de fleste lommer. Regovs har et sortiment på over 160 forskjellige lommebøker i skinn til menn, hvilket betyr at det er svært sannsynlig at vi har akkurat den skinnlommeboken til menn du ønsker deg. Kortholderne fra Secrid er de mest populære du finner på markedet akkurat nå. Kortholderne er utstyrt med en spesiell teknologi som gjør at kortene kommer ut av holderen, forskjøvet fra hverandre, med kun et lett trykk på en knapp – det er lurt! En god lommebok til herre er også en av de mest populære gavene og gaveønskene til ham til både bursdag og jul.

  lommeboeker_til_menn

  Lommebøker til menn – slik velger du ny lommebok eller kortholder 

  Det finnes mange forskjellige typer kortholdere og lommebøker til menn. Noen lommebøker er i skinn og andre i rent metall. Noen av kortholderne kan kun holde betalingskort og andre fungerer som små lommebøker med rom for sedler og mynter. Noen av de mest tyverisikre kortholderne og lommebøkene er fra Secrid og Pacsafe. Når du trenger en ny lommebok eller kortholder, er Regovs.no det rette stedet å lete. Takket være det store utvalget finner du enkelt den lommeboken eller kortholderen som passer deg best.

  Lommebøker til menn med RFID/NFC-sikkerhet for å unngå identitetstyveri

  Du kan unngå avanserte identitetstyverier ved å ha RFID/NFC-beskyttelse i kortholderen eller lommeboken din.

  RFID (Radio Frequency Identification)-/NFC (Near Field Communication)-kort er ikke sikre i en vanlig kortholder eller lommebok. Disse kortene har en chip og antenne til trådløs kommunikasjon, og hackere blir stadig flinkere til å fange opp opplysningene våre.

  RFID- og NFC-kort benyttes til de nyeste kredittkortene, reisekortene og adgangskortene. Disse kortene kan scannes, kopieres og velges ut på mange meters avstand, helt uten at man oppdager det. Tyven kan på den måten stjele kortopplysningene dine til misbruk på internett, og DU oppdager det altfor sent.

  Secrid, Pia Ries, Bruuns og Pacsafe, samt mange andre kortholdere/lommebøker forhandles av Regovs.no og har den beskyttelsen som skal til, fordi RFID-/NFC-beskyttelsen virker som en brannmur i lommeboka og avviser eventuelle hackerangrep.

  Trådløs betaling og annen bruk av kort der man sveiper det på en terminal er kommet for å bli. Det letter jo veldig mye i hverdagen vår, men da må man også innstille seg på å beskytte seg mot skruppelløse tyver.

  Lommebøker til menn fra Pacsafe Design

  Lommebøker til menn, vesker, passbeskyttelse, ryggsekklåser, kamerareimer, rumpetasker og mye annet. Pacsafe har et stort utvalg av alt du trenger både til hverdag og reise. Pacsafes produkter har, utover RFID-beskyttelse, innebygd ståltråd, slik at det er umulig å skjære opp lommebøkene og veskene.

  Man kan godt si at Pacsafe er sikkerhetsspesialister – det vil bli for omfattende å beskrive alle de forskjellige sikkerhetsforanstaltningene deres her – men du finner dem i de enkelte produktbeskrivelsene hos Regovs.no.

  Alle lommebøkene fra Pacsafe er laget i en slitesterk og vannavstøtende nylonkvalitet som kan tørkes av med klut.

  Lommebøker for menn i design fra Pia Ries, også disse med RFID-beskyttelse

  Pia Ries’ design er kjent for sine klassiske herrelommebøker, men også de muntre, tropiske designlommebøkene. Ikke bare er de estetisk tilfredsstillende for øyet, men de har også den nødvendige RFID-beskyttelsen.

  Pia Ries er dansk design av beste kvalitet. De er håndsydde av fineste italienske kalveskinn, designet og kvaliteten på hver eneste lommebok er testet og gjennomprøvd. Vi i Regovs.no er svært stolte av at vi har dette merket blant våre lommebøker.

  Lommebøker til menn med kortholdere/cardprotector fra the Monte og Figuretta er RFID-sikre

  At lommebøker til menn, vesker eller kortholdere er RFID-sikre, betyr at så lenge kortet er i lommeboken eller kortholderen, kan det ikke scannes for opplysninger av uvedkommende med scannere i nærheten. Dette kan være en fordel i byen, eller andre steder der folk er tett sammen og man ikke har oversikt over alt som foregår. 

  Lommebøker til menn og kortholdere i lommestørrelse

  I mange år var kontanter vår primære betalingsmetode. Da betalingskortet dukket opp som betalingsalternativ ble det behov for en utskiftning av den tradisjonelle måten å oppbevare betalingsmidler på. Den nye æraen av teknologi krever en ny type lommebok. En lommebok som ikke bare kan beskytte kortene og pengene dine, men også privatlivet ditt. Med kortholdere og lommebøker til menn fra The Monte og Figuretta produsert i Sverige og Nederland med stort fokus på kvalitet, mennesker og miljøet, kan en bedre og enklere verden nå starte i lommen din.

  lommeboeker_til_menn

  Lommebøker til menn som hindrer bøyde eller ødelagte kort

  Når plastkort oppbevares i en tradisjonell herrelommebok i baklomma er det stor risiko for at de bøyes eller rett og slett går i stykker. Med en kortholder fra The Monte eller Figuretta med RFID-sikker aluminiumskjerne blir ikke kortene dine bare beskyttet mot å bli ødelagte, men også mot å avleses av uvedkommende. Dessuten er kortholderne fra The Monte og Figuretta alltid så små at de passer i enhver lomme.

  Lommebøker til menn – vi garanterer at du får originale produkter og ikke kopier

  Lommebøker til menn fra merker som The Monte og Figuretta har inspirert mange virksomheter siden kortholderne deres ble lansert. Det kan være vanskelig å vite om du er i besittelse av et originalt produkt eller ikke. Vi hos Regovs garanterer for ektheten ved kjøpet ditt og at du alltid får levert originale produkter.