CHAT MED OSS
Kundeservice

  Pia Ries Ekstra Kortholder for Lommebok - 7 kort

  Pia Ries Ekstra Kortholder for Lommebok - 7 kort  Kortholder med plass til flere!

  Virkelig god kortholder til lommeboken slik at du har plass til flere kort. Det er plass til 3 kort på hver side og på toppen er det et rom hvor du kan ha lapper eller 1 kort til. Kortholderen er RFID-Safe, noe som betyr at kortinformasjonen din ikke kan leses mens den ligger i lommeboken. Det betyr at kontaktløs betaling ikke kan skje når kortet ditt er i lommeboken eller annen form for automatisk avlesning! Det er supersmart! Når du tar kortene ut av lommeboken kan du selvfølgelig bruke dem til å foreta kontaktløse betalinger selv.

  Informasjon

  • Farge: Svart
  • Dimensjoner: 10 X 7 X 0,5 cm (B X H X D)
  • 6 kortlommer
  • 1 rom på toppen
  • RFID-sikker

  Mer informasjon

  • Materiale: Kalveskinn
  • Vekt: 30 g
  • Design: Pia Ries

  Kortholder til lommebok: Design og funksjonalitet

  Designet av denne kortholderen for lommebok er ikke bare praktisk, men også elegant. Med sine kompakte mål på 10 x 7 x 0,5 cm (B x H x D) passer den perfekt i de fleste lommebøker. Den er laget av kvalitets kalveskinn, noe som ikke bare gir en luksuriøs følelse, men også garanterer lang levetid. De 6 kortlommene sammen med ekstra rommet øverst gjør det mulig for deg å organisere kortene dine og andre småting effektivt. RFID-sikkerheten er en viktig funksjon som beskytter kortene dine mot uautorisert avlesning.

  Kortholder til lommebok: Pia Ries - Merket bak kvaliteten

  Merket Pia Ries står for kvalitet og design når det gjelder kortholdere for lommebok og andre lærdetaljer. De har en lang historie med å skape funksjonelle og stilig produkter som settes pris på av mange fornøyde kunder. Når du velger en kortholder fra Pia Ries, kan du være sikker på at du får et produkt som vil vare i mange år fremover. Den svarte fargen er tidløs og passer perfekt i de fleste lommebøker, uansett farge og stil.

  Kortholder til lommebok: Match med andre produkter

  I tillegg til denne elegante kortholderen for lommebok tilbyr Pia Ries og Regovs.se et bredt utvalg av andre kvalitetslærdetaljer. Hvorfor ikke matche kortholderen med en elegant skulderveske i kalveskinn fra The Monte? Eller kanskje trenger du en ny reiseveske? For de aktive har vi også Camelbak Lava Eddy Lekkasje-fri Vannflaske, som er perfekt å ha med seg under dagens eventyr.

  Kortholder til lommebok: Kjøpsinformasjon og pleieinstruksjoner

  Å investere i en kortholder for lommebok fra Pia Ries er et smart valg. Det er en liten investering som kan gjøre en stor forskjell i hvor velorganisert og sikker lommeboken din er. Du kan enkelt kjøpe den på nettet hos Regovs.se og få den levert rett til din dør. Når du først har fått kortholderen din, kan du begynne å organisere kortene dine og nyte den ekstra sikkerheten og bekvemmeligheten den gir. Pleieinstruksjonene er enkle - hold kortholderen ren og unngå å utsette den for ekstrem varme og fuktighet for å bevare kvaliteten og funksjonaliteten over tid. Hvis du tar godt vare på kortholderen din for lommebok på riktig måte, vil den være en trofast følgesvenn i mange år fremover. Dessuten, med Pia Ries' kvalitetsgaranti, kan du føle deg trygg med kjøpet ditt. Dette er et produkt som er laget for å vare og vil tjene deg godt i mange situasjoner. Uansett om du er på farten og trenger et sikkert og praktisk sted å oppbevare kortene dine, eller om du bare vil ha en stilig og elegant løsning for lommeboken din, er denne kortholderen det perfekte valget.

  Kortholder til lommebok: Kundeanmeldelser og erfaringer

  De som allerede har investert i en kortholder for lommebok fra Pia Ries er svært fornøyde med kjøpet sitt. Kundeanmeldelsene taler sitt tydelige språk; dette er et produkt som innfrir forventningene både når det gjelder design og funksjonalitet. Brukerne setter pris på det kompakte designet, den høye kvaliteten på materialene og den ekstra sikkerheten som RFID-beskyttelsen gir. Det er tydelig at Pia Ries har brukt mye tid og omsorg på å designe en kortholder som møter moderne behov, uten å gå på kompromiss med stil eller kvalitet. Dette er en investering som vil lønne seg over tid og gjøre hverdagen din litt enklere og mer organisert.

  Kortholder til lommebok: En utmerket løsning!

  Denne kortholderen for lommebok fra Pia Ries er en utmerket løsning for de som trenger ekstra plass for kortene sine uten å måtte bære med seg en større lommebok. Med sitt elegante design, høy kvalitet på materialene og smarte funksjoner som RFID-beskyttelse er det en kortholder som ikke bare ser bra ut, men også leverer når det gjelder praktisk bruk og sikkerhet for kortene dine. Vi hos Regovs.se er stolte av å kunne tilby denne kortholderen til våre kunder, og vi er sikre på at du vil være fornøyd med kjøpet ditt. Bestill din Pia Ries kortholder i dag og opplev forskjellen!