CHAT MED OSS

  Kjøp moderne skjerf og halstørklær til dame i alpakka, kashmir og lammeull

  Skjerf og halstørklær rett i postkassa – så enkelt er det å handle på nett. Hos Regovs finner du skjerf og halstørklær til dame i et bredt utvalg farger og mønstre. Våre skjerf kommer i nydelige materialer som lammeull, kashmir og 100% allergivennlig babyalpakka. I tillegg finnes våre skjerf og halstørklær i ulike størrelser, slik at du både har til fest, hverdags og forkjølelse!

  Tørklær og Halstørklær til Dame: Les mer nedenfor

  Skjerf og halstørklær i stort utvalg til dame

  Våre skjerf og halstørklær kommer i mange forskjellige design, farger og mønstre. Det finnes et skjerf for enhver anledning – og for enhver smak! Et halstørkle bør passe perfekt til deg både i stil og i størrelse, og derfor tilbyr Regovs nettopp forskjellige stiler og størrelser på dameskjerfene. Du har kanskje spesielt stor glede av et stort og nydelig skjerf hvis du blir forkjølet, mens et mindre halstørkle passer bedre til fest!

  Skjerf og halstørklær – velg mellom estetiske og varme skjerf

  I det kalde nordiske været er det godt å ha noe som gjør at man holder varmen. Derfor har vi et stort utvalg flotte og nydelige skjerf til deg som ønsker å se trendy ut, samtidig som du holder varmen når temperaturene faller. Skjerfene kan også brukes til pynt, og derfor har vi både et stort utvalg skjerf som holder deg varm og halstørklær som piffer opp stilen din.

  Skjerf og halstørklær i flere varianter og nydelige materialer

  Et skjerf, eller halstørkle, kan fås i flere varianter, både når det gjelder materiale, farge og størrelse. Våre skjerf er laget av lammeull, viskose, silke, babyalpakka og mange andre deilige materialer som gjør produktene våre behagelige å ha med å gjøre. Ullskjerfene er myke og klør ikke mot halsen når du har dem på deg. De andre lekre halstørklærne vi har er lette å ha rundt halsen, og er beregnet på å ha både vinter og sommer. Ikke bare kan du bruke dem som elegante tilbehør om sommeren, men de kan også brukes som sjal og flere andre ting. Bare slipp kreativiteten løs.

  Det er svært mange farger å velge mellom i skjerfsortimentet vårt. Du finner flotte halstørklær i alle farger, og kan blant annet velge skjerf i fargene svart, blå, grå, rosa og mange flere. Du kan også få halstørkleet med striper, prikker og mønstre. I tillegg har noen av skjerfene og sjalene frynser eller dusker i enden. Dette gjør dem ekstra flotte.

   

  Se gjerne også vårt sortiment av skjerf til menn eller våre damehatter og luer. Kanskje trenger du skinnhansker og damehansker også?

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se