CHAT MED OSS
Kundeservice

  Termokanner – Fra Kaffekanner til Tekanner med Kvalitetsmerker som Helios, Funktion og Thermos

  Her finner du termokanner, kaffekanner og tekanner av høy kvalitet. Hvis du er lei av å helle kaffe eller te fra en kanne som drypper, vil du sette pris på vårt nøye utvalgte sortiment av termokanner. Med vårt fine utvalg av kaffekanner og tekanner kan du finne akkurat den termokannen som passer perfekt til dine behov, enten det er til daglig bruk hjemme eller til spesielle anledninger. For de som verdsetter robusthet og langvarig varmebevaring, er våre termokanner av stål et must. Ikke bare er termokannene designet for å holde drikkevarene dine varme over lengre tid, men de er også utrolig holdbare og enkle å rengjøre. 

  Termokanner: Les mer nedenfor

  termokanner, etkanner og kaffekanner

  Blant merkene av termokanner vi fører, er Helios kjent for sitt elegante design og utrolige isoleringsevne. Funktion tilbyr et utvalg av moderne termokanner, kaffekanner og tekanner, perfekt for den moderne forbrukeren, mens Thermos har etablert seg som en av de ledende innen termoteknologi og termoser av høy kvalitet gjennom tiårene.

  Termokanner – slik velger du rett

  Ditt valg av termokanne vil selvsagt avhenge av om du trenger en stor kanne til mange kopper kaffe eller te eller bare en liten kanne for færre kopper varm drikke. Med en termokanne til kaffen eller en termokanne til teen får du i tillegg til den praktiske funksjonen også en stilig kanne som pynter opp i hjemmet ditt.

  Det kan være litt vanskelig å bestemme seg for hvor stor kaffekanne eller tekanne, eller hvor liten termokanne du ønsker. Den vanligste størrelsen er imidlertid en termokanne på 1 liter, da det er en veldig passende størrelse for mange. Du kan få våre termokanner til kaffe og termokanner til te i flere forskjellige størrelser, så det er enkelt å finne en termokanne som passer akkurat ditt behov.

  Vi tilbyr flere forskjellige termokanner, og her på siden har vi garantert noen som faller i smak. Her kan du få en stor termokanne, en liten termokanne, en pumpetermokanne og termos i stål. En termokanne er spesielt kjekk å ha hvis du vil ha med deg kaffe på tur. En termokanne kan holde innholdet varmt i mange timer, så du unngår at kaffen eller teen på turen blir kald.

  Uunnværlig termokanne i ethvert hjem

  Termokanner til kaffe og termokanner til te finnes i så godt som alle norske hjem, for kaffe eller te trengs når nordmenn skal kose seg. Det er flere gode grunner til å investere i en fin termokanne til dine daglige kopper kaffe eller te. Termokannen holder godt på varmen, og du kan lage flere kopper kaffe eller te om gangen – ideelt når du har venner og familie på besøk. Og det er ikke noe bedre enn å kunne sitte lenge ved frokostbordet og nyte den ene koppen varm te eller kaffe etter den andre.

  Du klarer deg selvsagt ikke uten termokanne når du skal på tur. Og uansett om du skal på en idyllisk skogstur, en tur til stranden eller må på jobb veldig tidlig om morgenen, er det rett og slett ikke noe bedre enn å kunne ta med seg varm kaffe eller te, spesielt på kalde dager.

  Hvilken termokanne holder best på varmen?

  En termokanne produseres utelukkende med det formål å kunne holde innholdet varmt over lengre tid. Derfor egner termokanner seg veldig godt til kaffe og te. En termos er en beholder som består av doble vegger av enten stål eller glass. Hulrommet mellom disse doble veggene gjør at varmen ikke kan ledes noe sted, og derfor er termoser veldig gode til å holde på varmen. Kaffetermoser og tetermoser av stål er derfor veldig populære, da en ståltermos holder ekstra godt på varmen. Den ytre delen av termokannen er imidlertid ofte laget av plast i dag, for å gi et mer behagelig grep samt lettere kunne produseres i farger og fasonger som passer til hjemmet ditt. Så hvis du er på jakt etter en god te- eller kaffetermos, har du kommet til rett sted.

  Termokanner fra Thermos, Helios, Funktion eller TIGER

  Våre herlige kaffetermoser og tetermoser fra merker som Thermos, HeliosFunktion og TIGER er forskjellige i størrelse og design, så hos Regovs kan du absolutt finne en termos som passer deg.

  Med vår fine termokanne fra Zone Denmark får du en stilig og svært moderne tolkning av de klassiske, gamle sølvkannene fra 1700- og 1800-tallet. Den stilige kroppen, det buede håndtaket og den fine tuten smelter sammen til enkel design med høy funksjonalitet og fantastisk estetikk. Med denne kannen kan du servere kaffen eller teen din på fineste måte.

  Våre helt klassiske termokanner fra Helios finnes i både sort og stål og til te eller kaffe. Termosen er stor nok til å romme 1 liter, og i termosen for te er det selvsagt et tefilter slik at teen kan trekkes direkte i termosen.

  Vi har også termokanner til store familier, nemlig vår Funktion Termokanne med en kapasitet på hele 1,5 liter. Ståltermoskannen er i matt stål innvendig og utvendig, så den kan holde varmen ekstra lenge. Eller hva med vår 1,9-liters pumpekanne fra Thermos, en virkelig praktisk termokanne med smart bærehåndtak, ideell for fester, fritidsaktiviteter og lange møter.

  termokanner

  Hvordan rengjør du termokannen din?

  Noen ganger kan det være ganske vanskelig å rengjøre termokannen for kaffe eller termokannen for te. Hos Regovs har vi derfor et smart tips for rengjøring av termokannene dine. Rengjøring av termokannene består naturlig nok av både rengjøring innvendig og rengjøring utvendig. Den ytre delen er vanligvis ganske rett. Alt du trenger her er en oppvaskbørste og litt oppvaskmiddel.

  Rengjøring av termokanner er litt mer problematisk når det kommer til interiøret. Når du har renset utsiden av kaffekannen din, fjern lokket og hell 1-2 spiseskjeer bakepulver i den. Fyll deretter termokannen helt med vann og la den stå minimum 30 minutter. Hvis du vil være på den sikre siden, anbefaler vi å la termokannen stå over natten med vann og natron i. Når du synes termokannen har stått lenge nok, heller du bare innholdet i vasken og skyller grundig med vann. På den måten kan du enkelt rengjøre termokannene dine.

  termokanner

  Hva er en termokanne?

  En termokanne, eller termoflaske, er en beholder som har doble vegger av glass eller rustfritt stål. De doble veggene isolerer via et delvis vakuum. Hulrommet mellom de doble veggene gjør at en termokanne kan holde innholdet varmere enn omgivelsene og dessuten kan termokannene samtidig bevare smaken og aromaen til innholdet i lengre tid. Termokannen ble oppfunnet av den skotske fysikeren og kjemikeren Sir James Dewar i 1892 og den første kommersielle termokannen ble produsert i 1904.

  Se også vårt utvalg av termoflasker og termokopper og andre friluftslivstilbehør. Mer utstyr til kjøkkenet finner du under kjøkkenutstyr.