CHAT MED OSS
Kundeservice

  Kjøp engros på nett hos Regovs:

  Skriv til info@regovs.no eller ring 0045 61515300(Kundeservice kan være på dansk eller engelsk)når du ønsker: Et godt tilbud, en prøve og mer informasjon om et produkt.


  Ønsker du å kjøpe et større kvantum av produkter, tilbyr Regovs deg riktig pris og god informasjon om produktet.

   

  NB! Prøver kjøpes / faktureres som vanlig kjøp, den ubrukte varen krediteres ved retur til Regovs.

   

  Nedenfor finner du et utvalg produkter som jevnlig selges på nett engros til bedrifter (private bedrifter og offentlige institusjoner).

  Om B2B / Engros ved Regovs: Les mer nedenfor

  B2B engros hos Regovs

  B2B-handel hos Regovs

  Hos Regovs er det også mulig å handle B2B dersom du representerer et selskap, en bedrift, en institusjon eller lignende, hvor det ikke er handel som privatkunde, men hvor du handler på vegne av en konstellasjon som for eksempel et selskap eller som hvor du er et registrert selskap og må gjøre opp mva, samt hva som ellers hører til det å drive virksomhet.

  Det er en liten forskjell på hvordan du opptrer som fast, privat kunde, og når du er ute og handler på vegne av en bedrift, om du har blitt sendt ut som ansatt fra denne bedriften for å handle, eller du er eier selv. av selskapet og går ut for å handle fysisk i butikk eller på nett.

  Skulle det være spørsmål angående hvordan man gjennomfører og gjennomfører en slik handel hos oss, så kan vi enkelt være behjelpelige på det området.

  Når du handler B2B handler du som regel engros, det vil si at du kjøper stort, men du bestemmer selv om du skal ha et stort utvalg av f.eks samme reisebag, eller du vil ha mange forskjellige reisevesker av de som vi holder. Eller om det bare skal være et mindre beløp.
  Beløpet er relativt etter hva som er stort eller lite i din bedrift.

  Det kan hende du trenger flere forskjellige varer som vi har, som kan være termoser, kofferter, tepper, handlenett, skapposer og mye, mye mer fra vårt utvalg, selv om det er noen ting som er mer foretrukket å handle engros og B2B hos oss.

  Vi vil veldig gjerne inngå et løpende samarbeid med din institusjon som hjemmesykepleien eller bedriften, dersom du nå vet at du må handle hos oss over flere runder og ha et kvantum av en vare igjen, hvor du tidligere hadde laget en tilfredsstillende kjøp hos oss – eller det har inspirert deg til å handle andre varer hos oss.

  Slik handler du B2B hos oss

  Som en god start bør du se gjennom vårt utvalg av varer på nettsidens undersider med spesifikke produkter, hvor vi har mange flere ting enn de som bare er omtalt på denne siden.

  Imidlertid kan denne siden hjelpe deg med å gi deg en ide om hva engrosprisen på gitte varer er, enten du bare ser etter disse varene eller noen andre.

  Når du har gjort deg bevisst hva du trenger og hvor mye, så er det egentlig bare å følge veiledningen beskrevet på denne siden.

  Det er mange betalingsalternativer, så forhåpentligvis bør det være en som passer best for din bedrift.

  Hvis du fortsatt ikke føler at du er klar til å handle hos oss, kan det hende du har spørsmål om det/de gitte produktet, for det er en stor sak å handle engros hvorfor man ønsker å være på trygg side før shopping så mye.

  Derfor kan du kontakte oss og få informasjon om produktene som du er interessert i, og du kan til og med få en prøve slik at du kan prøve å kjenne, snuse og kjenne på et utvalg av produktet før du velger å kjøpe stort hos oss.

  Bare ta kontakt med oss ​​på telefon eller e-post, så finner vi sannsynligvis den rette løsningen for deg – dette gjelder også dersom det er en større bestilling, hvor du kan ha spesifikke ønsker eller behov som vi kan hjelpe å dekke, slik at du ender opp med å få en god avtale med oss.

  Gode ​​varer og handelsbetingelser med B2B hos oss

  Alle våre produkter er av høyeste kvalitet, og vi selger ingenting som vi ikke kan bekrefte den gode kvaliteten på og vil anbefale til både private, offentlige instanser og bedrifter av større eller mindre karakter – og våre priser er alltid fordelaktige, også når du må handle stort hos oss.

  Vårt produktutvalg er for ham, henne, de minste og alle de andre, og hvis du i dette tilfellet trenger å kjøpe mange varer til forskjellige mennesker, så har du kommet til rett sted - bare les beskrivelsene for de forskjellige varene, hva og hvem de passer.

  Mange har handlet engros og B2B hos oss over tid og vært fornøyd med kjøpene og vi håper du blir den neste.

  Vi har sendt ut alle slags varer som engros, enten det var til et stort firma eller det var et mindre sted som var interessert i å handle med oss.

  Sortimentet vårt er i stadig endring, så hvis det er en stund siden du har handlet engros hos oss, så er det kanskje på tide å se på om vi bør forhandle frem noe nytt som du og din sjef, ansatte, kunder og ansatte kan være interessert i.

  Det kan også være at vi har fått en ny versjon av produktet som du tidligere har kjøpt engros hos oss, som har flere funksjoner og fungerer bedre for dine behov enn det som tidligere var tilgjengelig på markedet.

  Skulle du ønske et supplement til bestillingen, endre noe ved den eller tilpasse noe, så må du til slutt kontakte oss slik at vi kan hjelpe til med å rette bestillingen slik at den lever opp til dine forventninger.

  Kommer du til å angre på et kjøp helt uventet, finner vi nok ut av noe sammen slik at du ender opp med en god handel hos Regovs.