CHAT MED OSS
Kundeservice

  Regovs Dana Diamant Grå Ullpledd 130X240

  Populær
  Mix 3 - Spar 10%
  Regovs Dana Diamant Grå Ullpledd 130X240


  •  1.059,00 kr

  Farger:
  • Regovs Dana Diamant Grå Ullpledd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Bordeaux Ullpledd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Brun Ullpledd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Svart Ullpledd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Navy Ullpledd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Karri Ullpledd 130X240
  • Regovs Dana Diamant Grønn Ullpledd 130X240
  Velg antall:

  Varenummer: KX-Diamant-38026
  check Mengde på eget lager: +7


  Klassisk deilig pledd i ull / ullpledd / ullteppe fra Regovs

  Også egnet som sengeteppe til enkeltseng

  Denne deilige pledden i ull fra Regovs er laget av 100 % ull av beste kvalitet fra New Zealand sauer. Et ullteppe er smart, da det kan inneholde mer luft enn andre tekstilmaterialer og dermed har et ullteppe bedre plass til den varme luften som kommer fra kroppen din – og da holder den deg bedre varm! Her får du en slitesterk ullpledd, hvor kvalitet er i fokus og design i høysetet.

  Informasjon

  • Farge: Lys grå med diamantmønster
  • Mål: 130 X 240 cm (inkl. frynser)

  Kvalitet

  • Materiale: Oeko-Tex 100 standard - 100 % ull
  • Fibre: 29 mikron

  Mer informasjon

  • Leveres i boks
  • Vekt: 930 g
  • Serie: Dana
  • Design: Diamond Twill
  • Merke: Regovs

  Vaskeinformasjon

  • Kan vaskes på 30° ullprogram.
  • Må ikke tørkes i tørketrommel.
  • Under tørking skal den henge løst over et stativ.
  • Unngå klessnorer og klemmer.
  • Kan strykes ved lav temperatur
  Se våre puter 40 X 40 i samme mønster

  En pledd / ullpledd i diamantull gir deg varme

  Denne ullpledden er laget av det beste materialet fra New Zealand, som med sitt stoff med luftinnhold bidrar til å gjøre den bedre i stand til å holde på varmen, noe som er til stor nytte for deg som vil gjemme deg under en pledd, som kan varme deg for lenge.

  Du kan varme den opp litt i forkant ved å ha den liggende på eller nær en varmekilde som ikke skader ullpledden, slik at det ikke bare er kroppsvarmen din som skal varme opp denne pledden.

  Men når pledden av ull her er varmet opp, vil varmen ligge lenge i den, slik at du kan holde kroppen varm, enten du trenger å dekke en del av kroppen, om du vil trekke den over det meste av kroppen din, eller det er bare et område på deg som må (ekstra) varmes opp.

  Det er en mer naturlig måte å varme opp med dette ullteppet, som også kalles pledd, enn med så mange andre metoder.

  Blant annet er det verdt å nevne at denne tekstilen fra New Zealand sau er testet for helseskadelige stoffer, så du trenger ikke bekymre deg for om det er skadelig for kroppen din å bruke denne ullpletten.

  Det er også enkelt å vaske dette ullteppet så lenge du følger vaskeanvisningen, da dette sikrer at du kan ha nytte av ullteppet lenge og det går ikke i stykker.

  Med sin letthet i stoffet kan de fleste bære det rundt, og når du folder det ut vil du virkelig kunne kjenne luftfordelingen i stoffet, som du kan spre over deg selv og andre ting.

  Diamant pledd / ullpledd med fokus på design og funksjon

  Du vil få oppleve mange hyggelige øyeblikk med denne pledden, da det er et slitesterkt etui som tåler mye bruk, derfor kan du ende opp med å ha det som ditt favorittteppe når du skal slappe av og lese en bok, ta en lur på sofaen eller kos deg ute på en kjølig sommerkveld.

  Men fokuset er ikke bare på funksjonalitet her, selv om det er et viktig aspekt, for denne diamantullpletten lever opp til navnet «diamant» på flere måter i den forstand at den gråaktige fargen kan sende tanker i retning av diamanter.

  Plaiden er også et designerpledd, da den er prydet med et diamantmønster, hvor du kan komme på nært hold og se hvordan detaljene er kjærtegnet.

  Og kvaliteten er så god at du vil gi pledden en utmerkelse som kan sammenlignes med diamantkvalitet og verdi.

  På denne måten kan du også enkelt la diamantruten stå fremme, slik at du slipper å gå og finne den når du skal bruke den, men den kan forskjønne omgivelsene og gjøre innredningen finere hjemme.

  Av samme grunn kan du også legge ut slike diamantpledd på strategiske steder, hvor de kan være en forlengelse av boligens stil, eller om du prøver å skape en kontrast til teppet.

  Diamant pledd / ullpledd som et større sortiment

  Derfor må du kanskje vurdere om du bør investere i flere pledd, slik at du har flere til ulike formål som funksjon og dekorasjon.

  Det kan være fordi det er medlemmer i hjemmet ditt som vil ha sine egne diamantmønsterkast når de andre oppdaget hvor deilig det var for deg å pakke deg inn i det, ta det rundt deg, holde deg varm og bare hage til pynt og se fint ut.

  Dekorasjonene kan ha gjort at du ønsket å ha noen av disse plaidene til oppheng, slik at de kan stå i full blomst som teppe på veggen, legges på ferdig seng som sengeteppe eller rett og slett ligge som reserve til fri bruk på sofa når du har besøk.

  Du har kanskje et sommerhus, hvor det er praktisk å ha noen liggende, slik at du slipper å frakte plaidene hjemmefra til sommerboligen.

  Du er kanskje den typen familie som liker å dra på campingturer, hvor det ikke er noe bedre enn et slikt ullpledd av et ullteppe for å dekke deg til når det begynner å bli litt kaldt i lufta, men du vil likevel beholde moroa utenfor.

  Du kan se at i tillegg til rabatten for å kjøpe et enkelt diamantpledd, blir de også billigere jo flere du kjøper sammen, derfor er det smart om du trenger noen til en institusjon, en forening eller noe annet hvor du trenger mange av disse kvalitetsplatene med et fint diamantmønster for flere personer og formål.

  Ønsker du derfor å bytte B2B med oss ​​med disse ullteppene, kan vi finne noe i denne forbindelse.

  Har du spørsmål om dette diamantullteppet, er du velkommen til å kontakte oss, dersom det gjelder selve produktet under bruk, rengjøring og vedlikehold, men hvis du også ønsker å engros med oss ​​for å få rikelige mengder av dette ullteppet med diamant mønster, kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

  Mange mennesker – unge og gamle – vil i det minste nyte både funksjonen og stilen til denne ullpleiden, og derfor er den et foretrukket gaveønske for mange i disse dager.

  Hvem vil ikke sette pris på dette deilige kvalitetsstoffet, som ikke bare har en naturlig varmefunksjon, men som også kan brukes til å få hjemmet til å se bedre ut interiørmessig?