CHAT MED OSS

  Kvalitets manikyrsett og speil til reise og hverdag fra Davidts.

  Alle manikyrsett og sminkespeil hos Regovs.no er av høy kvalitet og inneholder alt du kan ønske deg til din skjønnhetspleie. Det er herlig å ha et eget sminkespeil eller manikyrsett med på reisen, slik at du ikke behøver å lete etter et godt sminkespeil eller manikyrsett når du kommer frem.

  Manikyrsett: Les mer nedenfor

  Manikyrsett 

  Har neglen din delt seg, eller har det vokst ut små hår ved øyenbrynene dine, men du har ikke fått med deg pinsetten din? Vi tilbyr et stort utvalg manikyrsett og speil. Vi har manikyrsett for deg som er på farten og trenger skjønnhetsproduktene dine. Settene våre sørger for at alt er samlet på ett sted, slik at du ikke trenger å dra på flere ting når du er på farten. De er ikke bare for deg som reiser, men også for deg som ønsker en back up hvis du skulle utsettes for en delt negl i hverdagen. Våre manikyrsett har en passende størrelse, slik at de er enkle å ta med seg rundt over alt, samtidig som de inneholder alt en kvinne trenger.

  Manikyrsett er en glimrende gaveidé.

  Vårt manikyrsett fra Davidts er en fantastisk gave til hvem som helst. Hvorfor ikke overraske mor med et slikt sett på morsdag? Eller gi det til noen du er glad i til jul? Manikyrsettet er supert for dem som reiser mye, og helt glimrende å pakke i sminkepungen for dem som er mye på farten. Du vet aldri når det kan bli nødvendig, og settene våre er enkle å ha med seg over alt, uansett hvor du er eller hva du skal. Med denne gaven kan det ikke gå galt!

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se