CHAT MED OSS

  Zeller Present er en tyskeid bedrift som produserer produkter til hjemmet i god kvalitet og fornuftige priser. De har produsert gode produkter i mer enn 35 år, hvilket betyr at de har bygd opp et omdømme som et seriøst og stabilt merke, som stadig fornyer produktutvalget sitt. 

  De har produkter som skittentøyskurver i mange forskjellige design. Kurvene har høy kvalitet og supertrendy design, slik at de både er funksjonelle og pynter opp i hjemmet. Noen av kleskurvene har et enkelt design, mens andre kan ha et spesielt mønster/print, som kan bidra til å gi hjemmet personlighet.
  Produktene fra Zeller Present er i et lekkert design, samtidig som de er veldig praktiske og kan oppfylle hva enn behovene dine måtte være. Zeller Present har produkter i toppkvalitet, hvilket er en tilfredsstillende faktor for kunden. 
  Uansett om du er på utkikk etter toppkvalitets produkter i moderne design eller en fin gave til en du er glad i, er produktene fra Zeller en kjempegod idé.

  Smart oppbevaring i hjemmet – Zeller Present har kleskurver og nøkkelskap

  Trenger du et sted å samle nøklene dine, som ellers ...

  bare ligger og flyter overalt i huset? Med et nøkkelskap fra Zeller Present er du godt på vei til å få orden på en av de tingene i hjemmet som alltid blir borte. Ikke bare er nøkkelskapet fra Zeller Present praktisk, men det er også trendy og pynter hjemmet ditt. Hos Regovs har vi et fint utvalg nøkkelskap / nøkkelholdere fra Zeller Present. Dessuten har Zeller Present en rekke produkter til å organisere hjemmet bedre. Et godt eksempel på det er de eksklusive filtkurvene og kleskurvene som kan brukes til oppbevaring av brensel, pledd, tepper, strikketøy, leker eller annet.

  Ekstra koselig – mat på senga med brett fra Zeller Present

  Hvis du liker å jobbe eller spise mens du ligger i seng, har du kanskje behov for et sengebrett fra Zeller Present, fordi et sengebrett, i motsetning til normale brett, ikke velter. Når du sitter i senga eller på sofaen er det viktig at du kan sitte godt med iPaden eller boka di, og derfor har Zeller Present utviklet et brett som kan brukes til å spise på. Når du er ferdig med det, kan det slås opp og støtte boka eller iPaden din.

  Flott sminkeskrin i tre

  Zeller Present har designet et flott sminkeskrin i tre. Sminkeboksen har et sminkespeil og under det et rom til oppbevaring av diverse småting. Boksen kan også brukes som et lite smykkeskrin. Du kan også kjøpe et sminkespeil med forstørrelse. 

  Zeller Present tilbyr også mange varianter av hengende oppbevaring til skap. Disse kan brukes både til klær og oppbevaring av sko.

  Flotte kurver og filtkurver

  Det er alltid godt å kunne organisere tingene sine i kurver av forskjellige slag. Det kan være kurver til leker, garn, aviser eller blader. Spesielt kurver og filtkurver er både solide og dekorative, og passer godt inn mange steder i hjemmet. 

  Til oppbevaring av sko anbefaler vi en skohylle. På den måten blir det enklere å ha oversikt over hvor skoene dine er, og det ser mye penere ut enn hvis de ligger i en stor haug. Over skohylla kan du henge en hattehylle med knagger. Hattehylla er praktisk til både jakker, luer og hansker.

  Litt mer til kjøkkenet

  Av godt kjøkkenutstyr har Zeller Present også en koppholder til favorittkoppene dine, og en ny bestikkbakke/bakker til skuffer. En god bestikkbakke bidrar mye til å organisere alt bestikket.

  Opplev Eksklusiv Kjølekomfort med Zeller Present Kjølebager

  Er du på jakt etter kjølebager som kombinerer overlegen kvalitet med en stilig estetikk? Da trenger ikke din søken lete lenger. Zeller Present er stolt av å presentere en serie med kjølebager som ikke bare sikrer optimal oppbevaring av dine kjølevarer, men også legger til en ekstra dimensjon av eleganse til dine utendørs opplevelser.

  Kvalitet som Merkes

  Zeller Present har forpliktet seg til å levere produkter av høyeste kvalitet, og våre kjølebager er intet unntak. Laget med omhu og presisjon, er hver kjølebag designet for å bevare maten og drikken din fersk lenger. Materialer av topp kvalitet sikrer holdbarhet og pålitelighet, enten du er på stranden, camping eller på vei til en piknik.