CHAT MED OSS
Kundeservice

  Stort utvalg i skittentøyskurver, skittentøyskurv og kleskurver:

  Finn den perfekte løsningen med Reisenthel, Regovs, Zeller Present og Uashmama

  Hold orden på klesvasken med våre smarte og praktiske skittentøyskurver og kleskurver til hjemmet! Leter du etter en ny og fin kleskurv / skittentøyskurv til skittentøyet ditt, kan du se det brede utvalget av skittentøyskurver nedenfor. Du kan velge mellom runde skittentøyskurver, firkantede skittentøyskurver eller skittentøyskurver fra Reisenthel, som praktisk og enkelt kan henges opp på veggen for å spare plass. Med våre skittentøyskurver får du orden på klesvasken. I alle husholdninger spiller skittentøyskurven en sentral rolle. Det er ikke bare et praktisk oppbevaringssted for skittent tøy, men også en designdetalj som kan legge til stil og funksjon i ethvert hjem.

  Kleskurver: Les mer nedenfor


  skittentoeyskurver, skittentoeyskurv og toeyskurv

  Med så mange alternativer på markedet, kan det være utfordrende å finne den perfekte skittentøyskurven. Hos Regovs.no tilbyr vi et bredt utvalg skittentøyskurver av merker som ReisenthelRegovsZeller Present og Uashmama, som har gjort denne oppgaven enklere ved å tilby skittentøyskurver av høy kvalitet som kombinerer flott design med funksjonell stil.

  Skittentøyskurver av høy kvalitet

  Du har kommet til rett sted hvis du leter etter en skittentøyskurv av høy kvalitet. Vi har for eksempel en dobbel skittentøyskurv med karbonfiberstenger og en lekker aluminiumsramme. Denne skittentøyskurven har to rom og tar liten plass, til tross for at den kan romme 102 liter fordelt på 51 liter i hvert rom. Kleskurvene fra Reisenthel har vunnet Golden A'Design Award 2017 i kategorien «Møbler, dekorative elementer og interiør». Du kan derfor trygt gå for en kleskurv fra Reisenthel. Og så har vi de helt spesielle kleskurvene fra Uashmama. Disse skittentøyskurvene er laget av papirlignende materialer, hvor hvert papirstykke er strukket og herdet, slik at skittentøyskurven ikke bare holder seg, men også kan å vaskes igjen og igjen. Kleskurvene fra Uashmama er også utstyrt med skilt du kan skrive på, og knapper slik at flere kan kneppes sammen og dermed brukes til smart sortering av skittentøy.

  Skittentøyskurver holder ting under kontroll

  Jeg fikk min første skittentøyskurv da jeg skulle flytte hjemmefra. Jeg gledet meg veldig! Jeg begynte å hale tingene mine ut til bilen til foreldrene mine fordi de skulle hjelpe meg med å flytte. Da jeg og faren min hadde kjørt det siste lasset ut til leiligheten min, kom mamma i den lille røde bilen sin: «Hvordan skal du gjøre med klesvasken din?» Jeg hadde bare tenkt til å bruke en vaskepose og bytte den innimellom. Jeg trodde en skittentøyskurv egentlig bare var en vanlig kurv for skittentøy. Min mor var absolutt ikke enig med meg! Det må brukes skittentøyskurv for at klærne skal puste – det var tross alt ønskelig at tøyet skulle ha en rimelig nøytral lukt når jeg skulle ta det opp for å vaske det. Jeg forstod at en kleskurv var en god idé, men da måtte den i så fall være stilig!

  Skittentøyskurver og kleskurver gjør livet enklere

  Når du kjøper en skittentøyskurv fra Regovs er det kanskje større sjanse for at mennene i huset er med på vaskingen – eller til og med gjør den selv – enn om du bare bruker en plastpose. Skittentøyskurven er både moderne og stilig! Finn og kjøp flotte modeller på nett hos Regovs og få orden på klesvasken. Takket være de mange designene til Reisenthel-modellene kan du nå også bruke kleskurvene som en del av interiøret. En Reisenthel skittentøyskurv på barnerommet vil for eksempel bli veldig populær! Noen skittentøyskurver er laget av sterk polyester med aluminiumsringer og andre er laget av tre.

  Skittentøyskurver med to rom på ønskelisten

  Flere etterlyser nye, fine skittentøyskurver, og vet du hva, det finnes mange skittentøyskurver i flere forskjellige stiler på markedet! Noen av mine personlige favoritter er skittentøyskurver fra merkene Uashmama, Reisenthel, Regovs og Zeller Present. Her snakker vi om kurver i storartet kvalitet og design. Om skittentøyskurven skal være av tre, aluminium eller polyester er opp til deg, du kan enkelt velge en kleskurv som passer deg.

  skittentoeyskurver

  5 gode tips for økt energi

  1. Hold det rent og ryddig rundt deg
  2. Sorter tøyet ditt i skittentøyskurver og vask det
  3. Heng tøyet ute til tørk, så dufter det friskt
  4. Sørg for at sorteringskurvene for skittentøy er hele og fine
  5. Hold alltid klesvask og skittentøyskurv utenfor soverommet 

  Nå er det snart vår, solen står allerede mye høyere på himmelen og dagene blir lysere.

  Det betyr tid for vårrengjøring – den gode gamle skikken vil muntre deg og omgivelsene voldsomt opp.

  Støv og støvdotter er energityver, og de finnes i stort antall i våre hjem når vinteren snart er over. Vi klarer nok ikke å rydde alt på en gang, men kanskje ett rom i uken.

  Start med soverommet. Luft det grundig ut og heng dynene ute i frisk luft. Hybelkaninene skal bort fra hjørnene og spindelvevet fjernes fra taket. Forestill deg hvordan et rent og friskt soverom føles.

  Det vil forbedre søvnkvaliteten mye når du blir kvitt den innestengte luften og alt gamnelt støv. Tenk energien du kan få etter en god natts søvn når alle energityvene er fjernet og du kan puste inn ren karma hele natten lang.

  Klesvasken er et kapittel for seg selv, du kan ikke sove med skitne klær i samme rom. De lukter og gir negativ energi, så ut av soverommet og inn i skittentøyskurven med dem.

  Skittentøyskurver og kleskurver i riktig farge og design

  Så hvor blir tøyet av? Sørg for å ha noen kleskurver som passer dine behov – ikke for store og ikke for små. Det viktigste er at skittentøyskurvene er praktiske og fine å se på og at de står på et sted hvor du kan stenge av deres negative energier.

  En skittentøyskurv skal gi deg lyst til å bruke den, tømme den og få rene klær.

  Regovs.no tilbyr eksklusive merkevarer for hjem, reise og fritid – og har mange flotte designkurver når det gjelder skittentøyskurver. Alt du finner på nettsiden er på lager og kan bestilles for rask levering.

  Vær fullt klar over at skittentøyskurvens edleste mål er å se stilig ut og samtidig være praktisk og funksjonell. Med en skittentøyskurv i riktig farge og design løftes energien helt og du blir glad av å bruke den. Det kan være at du trenger flere skittentøyskurver – en for finvask, en for farget tøy, en for hvitvask eller kanskje skittentøyskurven må tildeles en bestemt person – en til far – en til mor og en til hvert av barna. Velg det som er mest praktisk i din bolig.

  Ta på deg rengjøringshanskene, slipp lyset inn og få inn frisk luft i hjemmet ditt, det vil virkelig gi deg den ekstra boosten du trenger.

  Nå tror du kanskje at jeg har alt under kontroll, men det har jeg slett ikke, og flaks er vel det. Jeg tar imidlertid en storrengjøring en gang i året og jeg bytter ut defekte og slitte kleskurver.

  Skittentøyskurver, eller vaskeposer hvis du mangler plass

  Hvis du ikke har mye plass i hjemmet, eller kanskje du rett og slett ikke liker de faste og plasskrevende kleskurvene, så kan en vaskepose eller sekk være noe for deg. Fordelen med disse vaskeposene er at de veldig enkelt kan klemmes sammen i et hjørne eller til og med dyttes under en seng hvis du ikke vil at tøyet skal ligge og flyte over alt. Vaskeposene er også utrolig enkle å ta med seg hvis du enten skal til vaskekjelleren med tøyet ditt, eller kanskje innom mamma. Fordelen med disse kleskurvene er at de ikke er kurver i det hele tatt, men poser, og derfor enkelt kan pakkes sammen og settes vekk slik at de ikke tar mye plass i hverdagen.

  skittentoeyskurver

  De beste skittentøyskurvene for dine behov

  Hvem drømmer vel ikke om en skittentøyskurv som kan vaske, tørke, brette og oppbevare klær? I stedet sliter vi alle med oppgaven som aldri ser ut til å bli fullført. Når du nettopp har tømt skittentøyskurven, dukker nye klær opp igjen, nesten på magisk vis. Enten det bare er du eller en hel familie i hjemmet ditt, er dessverre ikke vaskejobben noe som fikser seg selv. Men oppgaven kan gjøres mer håndterlig ved å sørge for at du har skittentøyskurver som passer deg og din families behov. Hos Regovs kan du finne kleskurven som oppfyller alle dine krav når det gjelder estetikk, kvalitet og hverdagslogistikk. Du finner skittentøyskurver i stoff, polyester og papir. Skittentøyskurver som er oppdelt i rom og med lokk. De er alle her. Er du på jakt etter en ny skittentøyskurv som kan dekke akkurat dine behov, så har du kommet til rett sted. Gå på oppdagelsesferd hos Regovs.no og finn skittentøyskurvene som passer både hjemmet og lommeboken.

  Mørke jeans, svarte bluser og andre mørke tekstiler kan falme i vask, og spesielt når de gnis mot andre klær. Vask derfor mørke klær på vrangen for å sikre at de beholder fargen.

  Har du noen gode tips for enklere klesvask? I så fall, del dem med oss ​​i en kommentar.

  Skittentøyskurver i filt er slitesterke og estetisk tiltalende

  En skittentøyskurv i filt er estetisk tiltalende. Filtvaskekurvene fra Regovs er laget av kunstfilt, som gjør dem utrolig slitesterke og motstandsdyktige mot fukt, samtidig som de holder prisen lav. Skittentøyskurver i filt, eller filtkurver, kan brukes til mange formål på grunn av det gode designet og myke utseendet. De kan brukes til både garn, ukeblader, aviser, leker og selvfølgelig klesvasken.

  Skittentøyskurver for hjem med liten plass

  Bor du i en liten leilighet eller har du leid et rom med felles bad og kjøkken, en hybel for eksempel? Da trenger du en liten skittentøyskurv, eller kanskje til og med en kleskurv som nærmest er designet for hjørner, nisjer og trange rom. Det finner du også hos Regovs. Vi har for eksempel en kleskurv som passer perfekt i et hjørne og en kurv som er smal og avlang som får plass mellom de fleste hyller og møbler. Og skittentøyskurver som ikke er så høye vil passe fint i en bokhylle eller under et bord. Skittentøyskurver for hjem med lite plass finner du blant annet under designmerket Zeller Present. 

  Populære skittentøyskurver til en billig penge

  Å sortere skittentøyet blir litt enklere med en kleskurv som har to rom. Regovs selger en rimelig klassiker som kan brukes i de fleste boliger. Også en fin mulighet for studenter og ungdommer som er i ferd med å skape seg et eget hjem.

  Uashmama tilbyr skittentøyskurver i mange farger, og samtidig kan de kneppes sammen, så det er rikelig med mulighet til å sortere tøyet i flere hauger.

  Skittentøyskurver for praktisk oppbevaring av leker og strikketøy

  I stedet for at ting ligger på gulvet slik at du kan snuble i dem, er det både smart og praktisk å sortere dem i forskjellige kurver. På denne måten blir det enkelt å oppbevare garn, strikketøy, leker, blader, aviser, Lego og mye mer.

  Skittentøyskurver i mange fine farger til hjemmet

  Hvilken farge skal skittentøyskurven ha? Svart, grå, mørk grå, beige, naturlig eller rosa? Alle fine farger som passer de fleste hjem.

  • Svart er en god og praktisk farge som fungerer nesten overalt på badet og i vaskerommet uavhengig av rommets farge.
  • Grå er i enda større grad en allroundfarge enn svart. Grått fungerer overalt fordi det passer alle andre farger og omvendt.
  • Beige er litt mer delikat enn grått. Hvis tøyet alltid er veldig skittent, vil det sannsynligvis farge av på kurven. Beige er imidlertid klart bedre enn helt hvitt. Beige passer inn der en mørkere skittentøyskurv blir for mørk.
  • Natur signaliserer et godt miljø og er en hyllest til det grønne og rustikke. Naturfargen passer sammen med brune og gråbrune tre- og jordfarger.
  • Rosa er fargen som løfter humøret, den gir uttrykk for humør og en litt mer festlig hverdag.

  5 enkle vasketips for skittentøy:

  1. Husk å følge klærnes vaskesymboler

  På de fleste klær finner du vaskesymboler på halsen eller langs siden. Symbolene er ikke bare til pynt, men instruksjoner for riktig vask og tørking.

  2. Slik behandler du flekker før du vasker klærne

  Flekker på klær forsvinner ikke alltid uten litt hjelp. Bløtlegg klærne i konsentrert vaskemiddel. Påfør såpe med en klut eller svamp og la det stå i 4-7 timer. Dette kan gjentas om nødvendig. Skyll deretter ut såpen og vask klærne i henhold til vaskeanvisningen.

  3. Ta vare på miljøet og lommeboken

  Det er lurt å fylle vaskemaskinen helt slik at du får full kapasitet. Viktig! Doser vaskemiddelet i riktig mengde. Det er ren forurensning å bruke for mye såpe, og tungt for både lommebok og miljø. Bruk gjerne miljøvennlig og hypoallergent vaskepulver.

  4. Vask kun klær ved behov

  Vasking sliter på klærne. Mange klær kan fint brukes i flere dager før de må vaskes. Klærne dine vil både vare lenger og fargene vil ikke falme like raskt når du reduserer antall ganger klærne vaskes. Det kan også hjelpe å vaske på vrangen, spesielt de mørke klærne. Da beholder klærne fargene lenger.

  5. Tørketrommelen sliter på klærne

  Klærne falmer og blir krøllete ved hyppig bruk av tørketrommel. Heng klærne til tørk enten inne eller ute. Når klærne henger ut og blåses gjennom, blir de myke, friske og deilige.

  Reisenthel kleskurv / skittentøyskurv: Tysk Kvalitet Møter Stil

  Når det gjelder lagring, har Reisenthel etablert seg som en leder med sine innovative designløsninger som kombinerer tysk kvalitet med en tidløs estetikk. Deres kleskurver er et utmerket eksempel på dette, idet de kombinerer holdbarhet, funksjonalitet og eleganse på en bemerkelsesverdig måte.

  Reisenthel kleskurver er laget med fokus på holdbarhet, noe som betyr at de er designet for å vare i årevis, selv med daglig bruk. Materialene er av høy kvalitet og sikrer at kurvene forblir stabile og robuste, uansett hvor mye klesvask de fylles med.

  Men det er ikke bare holdbarheten som gjør Reisenthel kleskurver enestående. Deres estetiske appell er også bemerkelsesverdig. Med et utvalg av stilige design og farger tilbyr Reisenthel kleskurver en vakker måte å oppbevare klesvasken din på, enten det er i en romslig villa eller en koselig leilighet.

  Uansett hjemmets stil eller størrelse, har Reisenthel en kleskurv som passer perfekt til ditt rom. Fra kompakte kurver for mindre områder til store kurver for familier med mye klesvask, finnes det en Reisenthel kleskurv som oppfyller dine behov på best mulig måte.

  Velg Reisenthel for å oppleve den perfekte kombinasjonen av tysk kvalitet og stilig design når det gjelder å oppbevare klesvasken din.

  Regovs kleskurv / skittentøyskurv: Minimalisme og Funksjonalitet

  Når det gjelder minimalistisk design, er Regovs et skritt foran. Med fokus på rene linjer og enkelhet tilbyr Regovs kleskurver som harmonerer med enhver moderne innredning. Men skjønnhet betyr ikke at funksjonaliteten lider. Tvert imot, er Regovs' kleskurver designet med praktisk bruk for øye, noe som gjør klesvaskedagen til en mer sømløs opplevelse. Fra deres strømlinjeformede utseende til deres intuitive brukervennlighet er Regovs' kleskurver en perfekt fusjon av estetikk og praktisk bruk. Gjør klesvaskedagen til en glede med Regovs.

  Zeller Present kleskurv / skittentøyskurv: Tradisjonelt Håndverk Møter Moderne Design

  Zeller Present's kleskurver / skittentøyskurver tilbyr det beste fra to verdener: tradisjonelt tysk håndverk og moderne design. Hver kurv er nøye laget med fokus på kvalitet og holdbarhet, noe som gjenspeiler selskapets dype forankring i tradisjonelle produksjonsmetoder. Den subtile fusjonen av tradisjonelle teknikker med en moderne estetikk resulterer i tidløse stykker som ikke bare er vakre, men også ekstremt funksjonelle.

  Uansett om du foretrekker en klassisk eller moderne innredning, vil en kleskurv fra Zeller Present være det perfekte tilskuddet til vaskerommet ditt. Disse kurvene legger ikke bare til en touch av eleganse og klasse, men de er også praktiske og designet for å imøtekomme dine behov. Oppgrader vaskerommet ditt med en Zeller Present kleskurv i dag, og opplev fusjonen av tradisjonelt håndverk og moderne design på sitt beste.

  Skittentøyskurver fra Uashmama: Bærekraft og Stil i Harmoni

  I en tid hvor bærekraft er nøkkelen, skinner Uashmama sterkt. Merket tilbyr skittentøyskurver laget av bærekraftige materialer uten å inngå kompromisser med design eller funksjonalitet. Uashmamas unike skittentøyskurver er både miljøvennlige og stilige, noe som gjør dem til et must-have for den miljøbevisste forbruker.

  Visste du at vi har mange flotte kurver og filtkurver også? Og en rekke andre boligtilbehør.

  Hvis du vil vite mer, se vår artikkel om skittentøyskurver her