CHAT MED OSS

  Uashmama kleskurver m.m. kan vaskes som klær, og de kan pakkes sammen, så de ikke tar unødvendig plass.

  Sterk som lær!

  Uashmama-materialet føles som lær, men er bare spesialbehandlet cellulosefiber (papir) …

  Historien bak navnet Uashmama ligger i ønsket om å dedikere noe til mor i familien, og tanken er at navnet skal få deg til å tenke på mor. Uashmama gjenspeiler på flere måter den italienske familien: beskjeden og elegant som mor, og både kreativ, oppfinnsom og praktisk som far – mannen bak Uashmama.

  Alle produkter fra Uashmama er designet og produsert i Lucca, Toscana. Råvarene til det papiraktige materialet dyrkes i plantasjer (og kommer derfor ikke fra nedhogging av skog!). Fremstillingen ligner ganske mye på måten man arbeider med skinn på: Hvert lag papir strekkes og herdes, slik at det kan motstå hverdagens harde strabaser, og deretter tåle å vaskes om igjen og om igjen.

  Bærekraftige Uashmama!

  Produktene er derfor definisjonen av bærekraftighet, og Uashmama er passer perfekt til for eksempel kleskurver, fruktskåler, vaskebøtter, toalettmapper, vesker, pennal og i det hele tatt oppbevaring av diverse ting og tang.

  Uashmama kleskurv – kleskurven du vil elske

  Hvis du ...

  elsker lekkert og funksjonelt design der det samtidig er stort fokus på bærekraft, er en kleskurv fra Uashmama akkurat det du leter etter. Den stilige og svært praktiske kleskurven fra Uashmama er kleskurven du aldri kan unnvære når den først er din. Den er ikke bare en kleskurv, men kan også brukes til andre ting, som oppbevaring av plast, papir, strikketøy, lekene til barna og mye annet. Du kan skrive med kritt på kleskurvene og på den måten gjøre håndteringen av klesvasken eller tingene dine mye enklere. Dessuten kan kurvene kobles sammen og på den måten danne en liten skulptur i hjemmet. I tillegg er kleskurvene fra Uashmama lette og enkle å flytte rundt, avhengig av hvor du har bruk for dem. Kleskurven passer perfekt på badet, da den finnes i et stort fargeutvalg. Kjøp din kleskurv fra Uashmama hos Regovs.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se